Die klantvriendelijkheid doet het hem!

Wat een superfijne mensen bij Mobox. Al mijn vragen werden beantwoord. Snel en fijn vontact. Gezellige gasten die de boxen ook komen brengen. En het werkt gewoon echt top! Wij zijn super geholpen door Mobox!

• Hoe heb je ons gevonden? Online

Ontzettend vriendelijke mensen, eigenlijk alles was top. Goede kleden in de container en steekwagen. Was een super uitkomst!!!

• Hoe heb je ons gevonden? Via via

Uitstekende service en contact is top

In 1 woord een aanrader. Goed geprijsd, genoeg opslagruimte wat ons betreft (is toch groter dan je verwacht) en konden genoeg erin dus kwijt. En het contact met de medewerkers is ook top, meedenkend en meekijkend. Dachten bij het legen meer tijd nodig te hebben, maar hadden hem in een ochtendje leeg. Dit even gemeld en daar konden ze hem eigenlijk dezelfde dag nog ophalen. Absoluut de moeite waard om voor hun te kiezen.

• Hoe heb je ons gevonden? Online

Top ervaring met Mobox op locatie

Het Mobox team is bijzonder klantvriendelijk bij geven van informatie, plaatsen van de Mobox en flexibel bij weer ophalen. Alles gaat met een glimlach, mijn ervaring is zeer positief en ik vind dit bedrijf echt een aanrader!

Zeer goed bedrijf

Heel blij met Mobox! Zo handig en praktisch, vriendelijk personeel die doet wat ze beloven. De box werd netjes op de afgesproken tijd voor de deur geplaatst en weer opgehaald. Aanrader!

Offerteaanvraag is tijdsverpilling

Netjes via de website een offerteaanvraag gedaan, krijg ruim een dag later bericht dat zij geen opdrachten meer aannemen en daarom ook geen offertes meer opmaken.

Top bedrijf

Ik zag hun op het internet en dacht ik mail ze kijken of het wat was. Ik kreeg direct antwoord terug van ze en ook gelijk een offerte die mij erg aansprak qua prijs. Ik had de box voor 6-12-2024 besteld maar ik was vergeten dat ik een weekend weg ging. We hadden al via whatsapp contact dus ik vroeg of de box voor 10 uur bezorg kon worden dat was geen enkel probleem En idd vrijdagochtend om 9.30 stond de vrachtwagen voor de deur super!! Nette box met dekens steekwagen en rolplanken en dat voor een super laage prijs Raad het iedereen aan om hier een box te huren al je spullen voor je eigen deur droog schoon en veilig.

• Hoe heb je ons gevonden? Online

Meest vriendelijke bedrijf rer wereld!

Alle mensen met wie ik conrakt heb gehad waren zo ongelovelijk vriendelijk. Als dat overal zo zou zijn dan was de wereld een berere plek. Bedankt voor de vriendelijkheid, flexibiliteit en meedenken. Voor nieuwe klanren die nog twijfelen. Kijk naar de binnenmaten van de box (in de.metalen box staat een iets kleinere houten box waar de spullen in gaan). Speel van te voren een aantal potjes Tetris en je krijgt meer in de box dan je op eerste indruk denkt. En anders huur je gewoon nog ff een box erbij, zo duur is het niet.

• Hoe heb je ons gevonden? Via via

Heel fijn concept ideaal voor verbouwing en verhuizing en snelle en vriendelijke service

• Hoe heb je ons gevonden? Via via

bijzonder vriendelijk geholpen, ze denken goed mee

Echt een aanrader om deze boxen te huren voor bijv. opslag bij verhuizing. Brengen en halen is allemaal netjes geregeld, als er vragen zijn....één belletje en de vragen worden beantwoord.

• Hoe heb je ons gevonden? Gezien in de buurt

Goede service en zeer praktisch.

Perfecte service en perfect dat dit bestaat.

Fantastisch

Vond op internet ineens de site van mobox, lekker in de buurt en spotgoedkoop, hoe kan het voor die prijs. Een belletje en ze komen het brengen en ook weer ophalen. Nogmaals, in een woord, GEWELDIG!

Zeer persoonlijk prachtig bedrijf

Dit bedrijf heeft mensen die vriendelijk zijn en altijd met je meedenken om de juiste keuzes te maken voor jouw probleem of vraag. Wederom zeer goede ervaring en ik zal dit bedrijf promoten aan iedereen die het nodig heeft. Pakketten zijn zeer compleet en dat ontzorgt.

• Hoe heb je ons gevonden? Online

Het had niet beter gekund.

Vriendelijk, behulpzaam en komen de afspraken na. Ook nog eens voor een aardige prijs. toppers!

• Hoe heb je ons gevonden? Via via

Mobox is een prima oplossing voor opslag, bij ons aan huis, plus een geweldige service!

Het was fijn om toch bij onze spullen te kunnen komen tijdens de bouw van een nieuwe schuur met overkapping in onze tuin. De afspraken met het Mobox team waren duidelijk en de service geweldig. Wij bevelen de Mobox van harte aan.

• Hoe heb je ons gevonden? Gezien in de buurt

Wow, wat een fijn bedrijf!

Het gemak van het neerzetten van een opslagbox en opslaan om deze weer op het nieuwe adres af te leveren. Niet alleen een geweldige oplossing voor verhuizen en opslag, maar ook een meedenkend en flexibel bedrijf. Niets is teveel, geen blijft onbeantwoord. Duidelijke uitleg. En supervriendelijk personeel zowel aan de telefoon als degene die de box komt halen en brengen. Zeker een aanrader!

• Hoe heb je ons gevonden? Via via

Geweldige service & fijn/snel contact met de klantenservice

Hele goede ervaring met Mobox! Ruim een maand gebruik gemaakt van een box voor de deur tijdens een verbouwing. Echt ideaal, omdat ik er tussentijds eenvoudig bij kon. Contact met de klantenservice is makkelijk en ze reageren snel per mail en telefoon bij vragen. Het feit dat ze 10 dekens, 2 hondjes en 3 trekbanden gratis meeleveren is ook top. Betaal je elders vaak extra voor. Volgende keer weer Mobox!

Top service en betrouwbaar

Fijn bedrijf, prettige mensen, betrouwbare opslag, komen de afspraken na, betaalbaar en vooral ook super handig. Geen gedoe met een busje huren, naar een opslag rijden en uitladen. En nog veel vervelender; datzelfde ritje krijg je altijd nog een keer. Dus voor je huis in een Mobox inladen en later op plek van bestemming weer uitladen ontzorgt een hoop.

Ik ben erg tevreden.

Wat een top oplossing

Tijdens de verbouwing hebben we een MOBOX voor de deur gehad, echt top, geen gedoe met busjes huren om naar de opslag te brengen en notabene nog goedkoper dan een box huren bij Shurgard in onze regio. Jeroen heeft de box netjes op tijd afgeleverd en op het afgesproken tijdstip weer opgehaald.

Service met een 10

Door de telefoon, de bezorging van de Mobix aan huis, de materialen alles was heel klantgericht. Tegenwoordig is deze service door een bedrijf nog weinig te vinden.

• Hoe heb je ons gevonden? Online

Telefonisch prettig geholpen bij aanvraag welke box en hoe werkt dat. Keurig volgens afspraak geleverd. Prettige chauffeur. Box was schoon. Kortom alles perfect en voor herhaling vatbaar.

• Hoe heb je ons gevonden? Online

Heel vriendelijk personeel, denken mee en zijn echt servicegericht

Fijn telefonisch contact gehad. Heldere communicatie en komen afspraken na. Denken mee met de dag van verhuizing en wat fijn is voor de retour van de Mobox. Service is echt 10 uit 10.

Super Service

Waanzinnige service! Een paar dagen van te voren aangevraagd en meteen kunnen leveren. Ook bij het ophalen wederom geen enkel probleem gehad, kortom een dikke 10!

• Hoe heb je ons gevonden? Online

Goed bedrijf dat doen wat ze beloven !

Goede service, flexibel, goede communicatie, fijne ruime box die waterdicht is, benodigde hulpmiddelen zijn in de box aanwezig. Indien we nog eens een mobiele box nodig hebben komen we zeker terug !

Smederij 3

2211SM Noordwijkerhout

Over MOBOX

Jouw opslag direct voor de deur inladen Wij komen naar jou toe, jij laadt de mobiele opslag box in en wij nemen hem weer mee. Het enige wat jij hoeft te doen is het inladen van de MOBOX en ons een seintje te geven als je klaar bent. Simpel toch? Voor zowel grote als kleine opslag MOBOX biedt een optimale oplossing voor het opslag van elk huishouden. Met onze 8 en 12 kuub opslagboxen kunnen wij elke inboedel efficiënt en flexibel opslaan en vervoeren. Verwarmd & Beveiligd opslagcentrum Wij zetten de mobiele opslag box met je spullen in ons verwarmde, beveiligde opslagcentrum. Heb je je spullen weer nodig of wil je nog wat toevoegen? Dat kan! Wij bezorgen de box weer bij jou voor de deur.