Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Peet is erg vriendelijk en behulpzaam, de verhuislift is gemakkelijk en veilig te bedienen. Binnen 1 uur hadden we alle meubels beneden gehaald. Ik raad het zeker aan.
18 February 2022
P.
Rotterdam
Het verhuisbedrijf wist geen raad met het verhuizen van de spullen van het dakterras, VDN wél. Vakman met expertise en flexibiliteit, weet bovendien van aanpakken. Absolute aanrader.
30 January 2022
Dennis
Rotterdam
Snelle reactie. Houdt je goed op de hoogte. Goede samenwerking om de spullen boven te krijgen.
27 December 2021
Melanie
Roosendaal
Meedenkend en oplossend voor ieder probleem.
24 December 2021
Frank
Numansdorp
Vdn is helemaal top!
22 December 2021
Selina
Rotterdam
Wij maken regelmatig gebruik van de diensten van Peet en hij laat ons nooit in de steek. Superservice
2 December 2021
Korver living
Sliedrecht
Snel en kundig mijn object naar boven gelift
11 March 2021
Noëlle
Rotterdam
Nu 2x verhuisd met behulp van Peet. Gaat super snel. Hij kwam zelfs nog een keer extra naar mn nieuwe woning toen de bank niet door het trappengat bleek te passen.
2 February 2021
Kelly
Rotterdam
Had vooraf gekeken wat de situatie was. Dat google tamelijk oude plaatjes op earth heeft staan, leek eerst voor moeilijkheden te zorgen, maar met goed inschatten en improviseren kwam alles vlot boven.
27 December 2020
Jef
Rotterdam
Op tijd en vriendelijk, denkt mee
20 December 2020
Karen
Rotterdam
Goede Firma, Peet van VDN Verhuisliften is goed bereikbaar. Regelt wat nodig is en belangrijk komt altijd zijn afspreken na en is nog nooit te laat geweest! Super!
22 September 2020
Brigitte Laurens
Rotterdam
Peet was netjes op tijd aanwezig en ging kundig en super netjes met onze spullen om. We bellen hem zeker weer als we hem nodig hebben!
7 August 2020
Denise de Regt
Schiedam
Gister gebeld vandaag de spullen op het dak gedraaid in verband met een dakrenovatie, is een aanrader en prijs kwaliteit is perfect!
15 April 2020
Wing Dakservice
Delfgauw
Helemaal tevreden en hoop snel weer van de diensten vdn verhuisliftverhuur gebruik te maken
12 March 2020
PS ONTRUIMINGEN
Berkel en Rodenrijs
Prima communicatie en afspraken.
9 March 2020
Marco
Rotterdam
Eenvoudig te reserveren, goede communicatie, servicegericht en deskundig
7 March 2020
Monique
Rotterdam
Met veel sjouw ervaring gaat een koelkast verplaatsen een stuk sneller. Goede service en erg fijne hulp zelfs.
12 February 2020
Marc
Prima dienstverlening.
20 January 2020
Ron van Neck
Rotterdam
Kon pas 1 dag van te voren de tijd door geven en het was geen probleem. Dit hebben we 2 weken op rij moeten doen, top service van Peet, heel blij mee, op tijd, flexibel, aanrader
18 January 2020
Esther Sens-Hans
Capelle aan den IJssel
Zeer net en betrouwbaar bedrijf wat zijn afspraken nakomt. En een hele vriendelijke en behulpzame verhuizer die ook nog advies gaf hoe we het beste de verhuiswagen konden laden.
6 November 2019
Maya
Nvt
23 October 2019
C
Berkel en Rodenrijs
zware spullen naar 3e etage voor mijn dochter. ruim op tijd en fijne hulp.
7 October 2019
Henri
Dordrecht
Vakkundig en efficiënt
4 October 2019
Suzanne
Rotterdam
Our driver was really kind and understanding. He helped us through the busy time of the move!
9 September 2019
Selene
Rotterdam
Vanaf de aanvraag vriendelijk. Er is veel mogelijk, op lange termijn maar ook last minute zeer flexibel. Betrouwbare partij en komt afspraken na.
6 September 2019
Tamira