Laden reviews...
1 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
We hebben al onze meubels gekocht bij Whoon. We zijn supergoed geholpen door Livia. Ik vind dat ze heel veel talent heeft in het stijlen van huizen. Ze snapte precies wat we wilden en heeft hier heel goed advies in gegeven en meegedacht. Onze vloer hebben we ook bij Whoon gekocht. Deze is keurig netjes gelegd en afgekit door de plinten kitter. Ook het kitwerk ziet er fantastisch strak uit. We zijn er heel blij mee.
24 June 2026
Monique van Hest
Tilburg
Zeer fijn geholpen in de winkel door lisanne ruiters.werd echt tijd voor ons genomen,meegedacht over kleuren en materialen.kortom zeer goed advies.mooie winkel met zeer ruime keuze.
17 June 2020
Yvonne
Mariahout
Bij Whoon nemen ze alle tijd om je goed te helpen, na 5 bezoeken aan de winkel eindelijk onze keuze gemaakt. De bank is op afgesproken levertijd bezorgd en is helemaal naar wens. Wij zullen Whoon dan ook aan iedereen aanbevelen!
30 March 2020
Linda
Rijen
Ik ben zeer tevreden over de manier waarop we geholpen en geadviseerd zijn. Ook de levring was prima. Het enige puntje van kritiek is dat ik zelf een aantal keren heb moeten bellen met betrekking tot de levering. Deze was verlaat en daarvan werden we niet op tijd op de hoogte gesteld. Verder prima meegedacht om toch alvast de spullen te leveren die wel binnen waren.
20 March 2020
Angelique
Middelbeers
Goede servis. Aardige mannen die hard werken.
2 March 2020
Suzan
Oisterwijk
Verschillende aankopen gedaan met een klein service issue dat heel goed is opgelost. Aanrader om naar Whoon te gaan, groot aanbod, goede service en betaalbaar.
27 February 2020
Bjørn
Prinsenbeek
Prettig zaken gedaan met Whoon
12 February 2020
R. van Schaaijk
Boxtel
In de winkel werden we goed geadviseerd. De bank werd netjes op tijd geleverd en in elkaar gezet. Wij zijn erg blij,
12 February 2020
Martine
Gemert
Netjes geleverd conform afspraak
5 February 2020
Sharon van Bijst
Rosmalen
Samen met de interieur styliste tot een mooi eind resultaat gekomen. Zeker een aanrader om een bezoekje te brengen.
31 January 2020
Anita
Baarle-Nassau
Positieve ervaring. Een volgende keer als ik iets aanschaf neem ik deze ervaring zeker mee in mijn keuze.
29 January 2020
Ingeborg
Boxtel
In voor een praatje en een grap tijdens het neerzetten van de bank. En op de afgesproken tijd. De beugels werden ter plaatse nig omgedraaid dat de bank makkelijker uit elkasr kan. En tips voor het insprayen van de bank.
28 January 2020
Dymph
Oisterwijk
Alles is prima geregeld en we kregen het juiste advies van beide verkoopsters.
24 January 2020
Robin
Tuil
Hele mooie meubels! Fijne en deskundige hulp bij het uitzoeken. Levering volgens afspraak. Vriendelijke en nette mensen die de meubels komen bezorgen.
20 January 2020
Marga
Geertruidenberg
Bij Whoon een bankstel gekocht. Dit ging niet over een nacht ijs, wij twijfelden over de kleur dus zijn 3 keer terug geweest om te kijken, voelen, kiezen. Telkens werden wij vriendelijk tewoord gestaan en krrgen uitgebreid te tijd om een keuze te maken. Uiteindelijk is de bank zonder problemen geleverd en gaan wij hier hopelijk weer veel plezier van hebben.
15 January 2020
J
Helmond
Goed geholpen vanaf het begin van onze zoektocht naar een bank, daarna goede communicatie over de levering. Levering door twee proffesionele en vriendelijke mannen
10 January 2020
Marleen
Eindhoven
Wat een unieke en fijne winkel, we hebben een prachtige bank uitgezocht, en nu hij in de woonkamer staat te pronken, was het het wachten waard.
8 January 2020
Lydia
De meern
Op een zaterdag toch gewoon ruim de tijd voor advies en allerlei combinaties van meubels te bekijken. Bezorgtermijn leek wat lang maar uiteindelijk veel eerder bezorgd, alles keurig in elkaar gezet en top meubels.
7 January 2020
Erg fijne service
23 December 2019
Sara
Eindhoven
Goed geholpen en alles is netjes thuisgeleverd, zelfs inclusief viltjes onder de pootjes van de bank.
23 December 2019
Sandra
Hoogstraten
Vlotte en nette service
18 December 2019
Jeanny
Ede
Zeer goed advies gehad! Gaf een vertrouwd gevoel om een bank via een staaltje te kopen.
16 December 2019
Wendy loderus
Super service
12 December 2019
Janine
Oostelbeers
Hele mooie meubels en accesoires en klantvriendelijke medewerkers. Kortom een prettige winkel.
11 December 2019
Inge
Berkel enschot
Bij Whoon Oisterwijk wandel je door verschillende whoonwinkels die elk hun eigen beleving hebben. Hier vind je een ruim assortiment vloeren, raamdecoratie, gordijnen en inloopkasten op maat. Daarnaast kun je hier terecht voor stijlvolle meubels die je zelf kunt samenstellen, trendy kleinmeubelen en accessoires en unieke kasten uit landen als Indonesië en India.
Heusdensebaan 65
5061PN Oisterwijk