Het is altijd ontzettend fijn samenwerken met Travel Inventive. Dit jaar merkte ik helaas dat het wat minder soepel verliep dan anders. Voor mijn gevoel heb ik nog veel zelf moet regelen en uitzoeken. Als bijvoorbeeld een wijziging in het programma werd doorgevoerd dan werd het oorspronkelijke programma-onderdeel uit het programma verwijderd, maar werd er niet gekeken naar hoe het programma aan te passen. Zelf heb ik toen eea voorgesteld. We verwachten wel dat Travel Inventive hierin het initiatief neemt om ons zo te ontzorgen. Verder miste er ook een paar dingen in de map (zoals het reserveringsnummer voor de trein). Dat kan natuurlijk altijd gebeuren, maar het was op dat moment wel vervelend. Nogmaals, ik werk graag samen met Travel Inventive, maar heb voor m'n gevoel veel zelf moeten doen naast m'n gewone werkzaamheden. Hierdoor overwegen we om komend jaar niet in zee te gaan met Travel Inventive. Graag zouden we hierover in gesprek gaan met jullie als dat kan.
Dank voor je kritische blik feedback Simone. Inmiddels heb je contact met Janne gehad en begrijp ik dat een en ander verhelderd en uitgesproken is. Nogmaals dank voor je toelichting. Daarmee kunnen we onze dienstverlening aanscherpen. Namens Travel Inventive, Ellen & Janne
Ik ben erg tevreden over de dienstverlening van Travel Inventive. Als er iets is, dan hoef je maar te mailen en vaak heb je dan dezelfde dag al een reactie dat 't geregeld is. Top!
Ontzettend goed contact gehad en vlucht, transfers en hotel waren goed geregeld. Wij hebben hele fijne dagen gehad.
De activiteiten die we afgesproken hadden, waren goed georganiseerd; de thalys was gereserveerd, het hostel was op onze komst voorbereid, de gids stond klaar met de fietsen voor de groep en hij deed het heel leuk en erg enthousiast, het Operagebouw opende haar deuren, Versailles was geweldig en door de groepsreservering konden we voorbij aan de 1,5 km lange rij.. Kortom, wij hadden een heel goede ervaring. Bedankt!
Lotte heeft in korte tijd een leuke en educatieve reis in elkaar weten te zetten. De samenwerking was prettig en professioneel, zakelijk en gezellig. Nu al zin in volgend jaar (al beginnen we dan iets eerder met plannen ;-)....)
De communicatie met Travel Inventive liep perfect. Steeds dezelfde contactpersoon, op tijd en stond een herinnering over wat er nog moest gebeuren en een duidelijk overzicht van de planning van de reis. Tip top in orde!
Het kon niet beter. De medewerkers denken mee. Er is achteraf ook een evaluatie van de reis. Ik ben enthousiast over de manier waarop er gewerkt wordt.
Hulde voor het enthousiaste team! Je kunt aan alles zien dat ze er lol in hebben.
Alles is goed gegaan! We hadden een prima reis, een gezellige, meedenkende chauffeur, en dit jaar bijzonder brave studenten, dus ja, alles is prima verlopen!
De buitenland excursie van werktuigbouwkunde geboekt met travel inventive. Super duidelijke en snelle communicatie lijn gehad met Esther Visser. Hierdoor hebben we snel knopen kunnen doorhakken en beslissingen kunnen maken betreft het programma gedurende de reis. Ook eerlijkheid als er twijfels waren over een excursie waardoor we konden beslissen om iets niet door te laten gaan, i.p.v. het erop te gokken. Hierdoor hele leuke andere dingen kunnen doen. Alle transfers en boekingen zijn perfect volgens het plan verlopen, telefoon nummers waren correct en chauffeurs waren netjes op tijd. Al met al kijken wij terug naar een erg succesvolle reis.
Het samenwerken met Travel Inventive vind ik echt heel prettig. Er werken leuke en gedreven mensen, die echt naar je luisteren en met je meedenken. Door drukte kan het voorkomen dat het even duurt voor je antwoord krijgt op je mails, maar dat is ook volkomen logisch. Een persoonlijke afspraak is dan vaak handiger. Ook hierin zijn ze flexibel; je kunt naar kantoor komen of je contactpersoon spreekt af bij je op school (of andere locatie). Kortom, ik zou Travel Inventive zeker aanbevelen!
prima organisatie; meedenkend , snel en betrouwbaar
Prima contact en goede tips. En alles wat geregeld was, klopte !!!
Wegens omstandigheden moesten wij plots op zoek naar een nieuw hostel. Terwijl wij aan het genieten waren van ons programma ter plaatse in Barcelona, heeft Susanne voor de hele groep (55 personen) binnen een dag een nieuwe locatie geregeld. Ook de overige zaken waren goed voor elkaar en de communicatie met Travel Inventive - zowel voor, tijdens als na de reis - verliep heel goed, bedankt!
Ook toen een activiteit ter plekke niet door kon gaan, werd er direct gezocht naar een alternatief. Het is fijn dat je zelf heel veel kunt aangeven en dat de prijs/kwaliteitverhouding prima is.
In al die jaren op een fijne manier en professioneel geholpen. Niets is teveel! Een goede mix van eigen inbreng en inbreng van Travel Inventive! Je kunt op ze vertrouwen en bouwen!
Zie boven.
Dit jaar voor het eerst de City Story Game gedaan. Leuke combinatie van spelelement en leerzame excursies! Verder, zoals in andere jaren, is de organisatie van het verblijf prima geregeld.
Ik ben tijdens mijn 40 jaar in het V.O. geen reisorganisatie tegengekomen die net zo goed, meedenkend, deskundig en klantvriendelijk als Travel Inventive een reis helpt voorbereiden en realiseren. Daarbij is de prijs perfect.
op 5 juli '18 heb ik een uitgebreide evaluatie naar Tessa gestuurd. Hierin geven mijn collega's hun mening over zaken die met TI te maken hebben. Dit lijkt me voldoende. groeten Jenny