Filters

9

aan te bevelen

Via de website kan een goede keus worden gemaakt. Afbeeldingen zijn duidelijk. Prijsstelling: duidelijkheid , geen verborgen kosten. Communicatie is goed. Kan deze firma bij anderen aanbevelen !

 • Aanbevelen? Ja
10

Veel keuze en rustig hierin geholpen

Er is veel aanbod om een keuze te maken. Door het gebruiken van foto techniek kregen we een goed beeld hoe het graf er uiteindelijk uit zou gaan zien. Er werd voldoende tijd voor uitgetrokken. De uiteindelijk plaatsing is heel zorgvuldig en netjes uitgevoerd. We zijn hier heel tevreden over.

 • Aanbevelen? Ja
9

we zijn goed en vriendelijk behandeld om een goede keus te maken

zelf de oude plantjes weer gepoot geweldig gedaan

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig!!!!!

Het monument van mijn man ziet er heel mooi uit. Precies hoe ik het in gedachten had. Medewerkers van Ewijk, hartstikke lieve en geduldige mensen. Luisteren goed, denken met je mee en ze doen hun best om het zo goed mogelijk te doen voor de nabestaande. Hartstikke bedankt!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Persoonlijk en vlot

Via Google kwam ik bij de website van Ewijkgrafstenen terecht. De website was overzichtelijk en had een flink aantal mooie voorbeelden van opgeleverde projecten. Na een telefoontje kon ik dezelfde dag terecht voor advies en een eerste offerte. De follow-up van Ewijkgrafstenen was vriendelijk en beslist niet pusherig. Na het ondertekenen van de offerte ben ik prima op de hoogte gehouden van de voortgang en na het plaatsen kreeg ik een foto van het resultaat. Het resultaat was ook precies zoals ik had verwacht.. Een prachtig grafmonument op de rustplaats van mijn overleden dierbare.

 • Aanbevelen? Ja
7

Prima begeleiding en ondersteuning

Prima begeleiding en ondersteuning. Tip in het kader van verwachtingspatroon: Er is een tijdspad afgegeven voor gereed zijn van de steen, dit werd wat later. Uiteraard geen probleem. Wellicht wel goed om dit met nabestaanden te communiceren, zodat zij daar ook rekening mee kunnen houden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Bijzonder Mooi! Indrukwekkend! Grafmonument

Geachte meneer/mevrouw van Ewijk, We zijn erg onder de indruk, hoe mooi het Grafmonument van mijn moeder is geworden. Het is zelfs mooier dan wat wij in dachten hadden. Perfect tot in de kleinste detail; vervaardiging, belettering, plaatsing en afwerking! Namens mijn familie, wil ik u en uw medewerkers, van harte dankzeggen, voor de betrokkenheid, creativiteit, en professionele afwikkeling. Mijn moeder zal voltrots, met Hemelse blijdschap, neder naar ons kijken, wat wij voor haar hebben gerealiseerd. Nogmaals, Van Harte Bedankt!! Met vriendelijke groet, Ricardo Aziz

 • Aanbevelen? Ja
10

Behulpzaam en zeer professioneel.

Uitgebreid de tijd genomen om ons de mogelijkheden voor een graf met een natuurlijke uitstraling te laten zien.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Onze ervaring is dat we super tevreden zijn over de resultaat en geweldige service. Bedankt voor alles en keep safe !!

 • Aanbevelen? Ja
9

Veel keus uit stenen op een mooie groene plek en fijne begeleiding

Ik zag er vooraf erg tegenop, maar het was op een bepaalde manier troostend en helpend bij het rouwproces. Dat komt niet alleen door de mooie plek maar ook door de aandachtige begeleiding. Echt een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Gastvrij ontvangst in een showroom met veel mogelijkheden voor een grafmonument naar wens.

Gastvrij ontvangst in de showroom en een prettig open gesprek waarin onze persoonlijke wensen goed werden besproken. Er was van alles mogelijk in vele prijsklasse. Goed advies en afspraak is afspraak. In het hele proces wordt je optimaal ontzorgt door de deskundige medewerkers.

 • Aanbevelen? Ja
10

perfekte service

ben heel te vreden over de service. het zeer prettige bezoek hier aan huis om monument uit te kiezen. tevens zeer te vrden over plaatsing van monument, zo netjes gedaan. ik zal u altijd aanraden om met u zaken te doen. groet , Beatrijs

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel, effectief en efficiënt contact. Zeer menselijk, meedenkend en behulpzaam bij alles!

Hele prettige ervaring. De reden waarom je naar hen toe “moet” gaan is niet goed; definitief afscheid nemen van een dierbare doet pijn. Maar hoe deze mensen je begeleiden is precies goed. Snelle reactie op berichten, vragen worden prima beantwoord. Belofte wordt nagekomen! En dan qua prijs ... ook dat is een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

erg vriendelijk en goede service

Erg goed geholpen, vriendelijke mensen

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakkundig advies

Betrouwbaar. Vakkundig. Reageren snel.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zorgvuldig en prettig geholpen!

Er wordt goed naar de wensen geluisterd en de plaatsing is mooi en goed uitgevoerd. Mijn vader is zeer tevreden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel, warm, betrouwbaar, menselijk

Tijdens het hoogtepunt van de Corona crisis moest ik, alleen en zonder mijn broers vanwege de maatregelen, een Grafmonument uitzoeken voor onze moeder. Dankzij de vriendelijke ontvangst, het begrip, de vriendelijke en toch professionele houding heb ik dit geen moment als vervelend ervaren. Ik kon meerdere malen telefonisch overleggen en kon altijd met mijn vragen terecht. Het monument is keurig geplaatst en we zijn continu goed geïnformeerd.

 • Aanbevelen? Ja
10

uitstekend

Hele goede dienstverlening en hoge kwaliteit materialen

 • Aanbevelen? Ja
10

Vanaf het eerste bezoek tot en met plaatsing van steen, prima service verleend.

Na het overlijden van mijn oudste zus werd ik overstelpt met folders van Grafsteenbedrijven. Op een of andere manier irriteerde me dat enorm, Kennelijk worden de rouwadvertenties uitgeplozen en het contactadres bestookt met reclame. Via een kennis was ik geattendeerd op dit bedrijf, Eerst heb ik me georiënteerd op de website en later met mijn zus een afspraak gemaakt in Scherpenzeel. We werden goed geadviseerd en kregen ter plekke een 3d afbeelding te zien van onze keuze. De prijs is direct bekend en er wordt duidelijk gecommuniceerd over hoe lang het ongeveer duurt voordat de steen geplaatst wordt. Vlak voor plaatsing wordt er bericht gestuurd en op de dag zelf wordt na de plaatsing gebeld en gemaild.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed contact, snelle reactie bij vragen en prima geregeld allemaal

Het contact was goed. Goed meedenken qua keuze. Ook bij latere vragen snel antwoord. Alles prima afgewikkeld.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed geholpen.

Toen wij bij u waren werden we vriendelijk benaderd. Verder is alles super goed opgeleverd. Het ziet er mooi uit en we zijn goed tevreden. Verder bedanken we u nog voor de goede levering.

 • Aanbevelen? Ja
10

Rond uit goed

In deze moeilijke periode ben ik zeer goed geholpen. De grafsteen ziet er prachtig uit. Bedankt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect geholpen en prachtig resultaat

Mijn zoons monument is precies zo geworden als uitgewerkt op computer en erg prachtig resultaat nogmaals erg bedankt :)) :))

 • Aanbevelen? Ja
7

Vriendelijk meedenkend bedrijf.

vriendelijk meedenkend bedrijf.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snelle communicatie en perfecte service

Grafsteen zag er mooi uit en goed geplaatst. Snelle en zorgvuldige afhandeling tegen betaalbare prijzen

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd