Lijk dat de 3de oog ging open. Veel geleerd,veel gelachen,veel plezier. Onvergetelijke ervaring. Groot Bedankt
De non-verbale signalen die ik zag in gesprekken nu te kunnen herkennen en dan desgewenst kunnen uitvragen in de gesprekken die ik voer. Dit is een waardevolle toevoeging.
Het was een erg leerzame master.
Door de training ben ik meer bewust geworden over mijn eigen non-verbale communicatie en hoe je overkomt. Ook kun je andere personen beter begrijpen en non-verbale signalen op te vangen.
Interessante cursus en praktische handvatten gekregen voor eigen persoonlijke en professionele ontwikkeling
De Body Language Academy biedt duidelijke en praktische trainingen. De uitleg is helder, de voorbeelden zijn begrijpelijk en meteen bruikbaar in de praktijk. Ik heb veel waardevolle inzichten gekregen in lichaamstaal en communicatie. Echt een aanrader voor iedereen die zichzelf wil verbeteren.
ging er skeptisch naar toe. achteraf was het heel leerzaam en leuk en kijk ik er positief op terug. Ik raad het zeker aan. Fijne trainer en heerlijke lunch
Goed georganiseerd en prettige sfeer. Goede trainer.
Heel veel geleerd van de goede trainer Jaap
Zowel in mijn eigen communicatie als bij het lezen van communicatie van anderen is dit erg nuttig
Fantastisch, goede begeleiding, toegankelijk, super leerzaam. Een absolute aanrader
Ik heb met erg veel plezier en interesse deze leergang gevolgd. Er zijn maar weinig cursussen die direct toepasbaar en van meerwaarde zijn in de praktijk maar dit is er zeker één van. Ik kan deze cursus iedereen van harte aanbevelen!
Leuke en mooie ervaring en zeer leerzaam een aanrader voor iedereen.
Heel leerzaam!
Tijdens deze interessante twee daagse heb ik veel geleerd en inzicht gekregen op non verbaal gedrag. Niet alleen bij een ander maar ook wat het effect kan zijn van mijn eigen gedrag! Fijne en lieve trainer ;-)
Leerzaam; nieuwe inzichten. Leuk en interactief
Waardevolle training, geeft veel inzicht in gedrag van anderen maar geeft ook veel zelfinzicht.
Interessant om meer te weten over lichaamstaal en non-verbale communicatie.
Het waren 2 leerzame trainingsdagen. Fijn om meer te weten over lichaamstaal en de moeite waard om alles wat ik heb geleerd nu bewuster toe te passen bij communicatie. Fijne trainer ook. Hartelijk bedankt!
De cursus Body Language was voor mij als HR-professional erg waardevol. Ik heb geleerd hoe ik lichaamstaal bewuster kan inzetten en interpreteren, wat niet alleen direct toepasbaar is in gesprekken met collega’s en medewerkers, maar ook in mijn privéleven. De training bood naast theoretische inzichten vooral veel praktische handvatten die ik dagelijks kan gebruiken. Erg leerzaam en absoluut een aanrader. Robert is bovendien een ontzettend fijne en inspirerende trainer.
Het was een fijne open training waar ik veel handvaten heb geleerd die ik in mijn werk kan toepassen.
Heel leuk om het je bewust te worden van signalen die iedereen onbewust afgeeft. Ook heel bruikbaar in de communicatie met anderen (zowel om te begrijpen als om te gebruiken/bij te sturen)
Door de kennis die ik heb opgedaan zal ik beter in staat zijn mezelf te positioneren naar wat de situatie vraagt. Daarnaast ben ik beter in het lezen van anderen waardoor ik kan handelen naar hoe ik denk dat juist is
Leuke inzichten verkregen
Heel zinvol!
Nijverheidsweg 2a
6662NG Elst
Body Language Academy is een opleidingsinstituut gespecialiseerd in non-verbale communicatie en menselijk gedrag. Met interactieve en science-based trainingen helpen wij bedrijven en professionals om hun doelen te bereiken door zich te ontwikkelen in de meest invloedrijke vorm van communicatie: de non-verbale communicatie.