Praktische training Zeer afwisselend Fijne trainingsgroep Goed verzorgd Fijne trainingslocatie
Prima cursus waarin je veel opsteekt. Er ging voor mij een heel nieuwe wereld open. Er kan veel meer met lichaamstaal dan dat ik dacht. Sympatieke cursusleider met veel kennis, verzorging is uitstekend!
Voor mij persoonlijk voelde het als het krijgen van woorden voor wat ik altijd al aanvoelde, maar niet kon benoemen. Het heeft mijn waarneming verdiept en mijn communicatie versterkt. Wat ik bijzonder waardevol vind, is dat deze training niet alleen kennis overdraagt, maar ook uitnodigt tot zelfreflectie en echte verbinding. Je leert niet alleen kijken naar de ander, maar ook naar jezelf. Ik ben ervan overtuigd dat deze inzichten voor veel mensen van grote waarde zijn, professioneel en privé. Daarnaast heb ik het ontzettend leuk gehad. Ik heb veel waardering voor de manier waarop jullie deelname mogelijk maken en toegankelijk houden. Dat zegt voor mij veel over de intentie waarmee jullie dit werk doen. Juist omdat ik zelf uit het maatschappelijke werkveld kom, raakt die betrokkenheid mij in het bijzonder. Jullie hebben er met deze ervaring een oprechte ambassadeur bij gekregen! Het is iets wat ik met enthousiasme zal meenemen en delen in mijn omgeving.
Geen moment spijt gehad om na de cursus professional nog de master te volgen. Het is echt verdiepend en leerzaam.
Zeer genoten van de cursus. Leerzaam en hele fijne docenten! Echt een aanrader!
Door deze cursus ben ik meer bewust geworden van mijn eigen (on)bewuste gedrag. Ook mooi dat we een groep hadden met mensen met verschillende beroepen. De cursus is niet alleen theorie, maar ook interactief
Goed om te leren over non-verbale communicatie en hoe je mensen beter kan leren ‘lezen’.
Na de tweedaagse cursus naar huis met een rugzak vol kennis die ik rechtstreeks kan toepassen in het onderwijs. Dank Jaap voor de fijne cursus!
Zeer toepasbaar. Professionele trainer en mooie afwisseling theorie en praktijk.
Verast van de mogelijkheden binnen non verbale communicatie
De meest bruikbare cursus die ik heb gehad! Zeer interessant en, door de vele voorbeelden, zeer toepasbaar in de praktijk, zowel op professioneel als persoonlijk vlak.
Veel informatie over neuropsychologie achter nonverbale communicatie waar ik mee aan de slag kan.
We hebben in 1 dag de specialisatie op neuropsychologie gedaan. Het was verdiepend op de basis met voldoende theorie en praktisch ingestoken. Ik voel dat het meer dan voldoende heeft gebracht om morgen direct toe te passen! Denise en het team achter de dag bedankt!
Leuke dag, leerzaam en informatie om mee aan de slag te gaan
Erg leerzaam. Onvoorstelbaar dat dit specifieke deel niet in lesstof opgenomen is in veel opleidingen. Je hebt hier echt veel aan in privé en werk. Super leuke groep en lessen gehad, jammer dat de dagen zo snel voorbij zijn gegaan!
Een interessante training die op een laagdrempelige manier wordt aangeboden, met veel ruimte voor eigen inbreng en het stellen van vragen. De manier van lesgeven is erg prettig; door de interactieve aanpak blijf je goed betrokken. Wanneer je even afdwaalt, is Jaap scherp genoeg om daarop in te spelen en je met een gerichte vraag weer actief te betrekken. Er is een goede balans tussen het leren van de theorie en het direct toepassen ervan in de praktijk. Je leert niet alleen wat je moet doen, maar ook hoe je het kunt toepassen. Daarnaast krijg je een werkboek mee waar je in de praktijk op kunt terugvallen en waarin je alles nog eens rustig kunt nalezen.
Zeer leerzame en geslaagde dag met een zeer competente, warme en open trainer. De training is heel goed te oefenen en is daarnaast een absolute meerwaarde voor in de dagelijkse praktijk! Heel blij dat ik deze training gevolgd hebt. Mooie locatie in Elst met zeer goede lunch. Overal is aan gedacht eten, warme dranken, koude dranken, koek en snoep.
2 dagen aan de lippen gehangen van Jaap en alle informatie opzuigend. Bijna jammer als er een drinkpauze kwam en het tot je nemen van informatie even stil stond. Ook de randvoorwaarden zijn dikke prima. Overal is aan gedacht! Van muziek bij binnenkomst tot heerlijke koekjes, snoepjes en lots of drinken. Top service! Hele betrokken mensen.
Het was veilige, vriendelijke en gezellige training.
Het was een erg leuke, leerzame tweedaagse cursus. Het was interactief, maar vooral interessant.
Geweldige en zeer leerzame cursus. De inhoud is erg interessant, echt een aanrader!
Lijk dat de 3de oog ging open. Veel geleerd,veel gelachen,veel plezier. Onvergetelijke ervaring. Groot Bedankt
De non-verbale signalen die ik zag in gesprekken nu te kunnen herkennen en dan desgewenst kunnen uitvragen in de gesprekken die ik voer. Dit is een waardevolle toevoeging.
Het was een erg leerzame master.
Door de training ben ik meer bewust geworden over mijn eigen non-verbale communicatie en hoe je overkomt. Ook kun je andere personen beter begrijpen en non-verbale signalen op te vangen.
Nijverheidsweg 2a
6662 NG Elst
Body Language Academy is een opleidingsinstituut gespecialiseerd in non-verbale communicatie en menselijk gedrag. Met interactieve en science-based trainingen helpen wij bedrijven en professionals om hun doelen te bereiken door zich te ontwikkelen in de meest invloedrijke vorm van communicatie: de non-verbale communicatie.