Waardevolle training, geeft veel inzicht in gedrag van anderen maar geeft ook veel zelfinzicht.
Interessant om meer te weten over lichaamstaal en non-verbale communicatie.
Het waren 2 leerzame trainingsdagen. Fijn om meer te weten over lichaamstaal en de moeite waard om alles wat ik heb geleerd nu bewuster toe te passen bij communicatie. Fijne trainer ook. Hartelijk bedankt!
De cursus Body Language was voor mij als HR-professional erg waardevol. Ik heb geleerd hoe ik lichaamstaal bewuster kan inzetten en interpreteren, wat niet alleen direct toepasbaar is in gesprekken met collega’s en medewerkers, maar ook in mijn privéleven. De training bood naast theoretische inzichten vooral veel praktische handvatten die ik dagelijks kan gebruiken. Erg leerzaam en absoluut een aanrader. Robert is bovendien een ontzettend fijne en inspirerende trainer.
Het was een fijne open training waar ik veel handvaten heb geleerd die ik in mijn werk kan toepassen.
Heel leuk om het je bewust te worden van signalen die iedereen onbewust afgeeft. Ook heel bruikbaar in de communicatie met anderen (zowel om te begrijpen als om te gebruiken/bij te sturen)
Door de kennis die ik heb opgedaan zal ik beter in staat zijn mezelf te positioneren naar wat de situatie vraagt. Daarnaast ben ik beter in het lezen van anderen waardoor ik kan handelen naar hoe ik denk dat juist is
Leuke inzichten verkregen
Heel zinvol!
Ik heb de training body language als erg waardevol ervaren. Ik ben me veel bewuster geworden van mijn eigen lichaamstaal en heb geleerd om verschillende non-verbale signalen bij anderen te herkennen. De trainer legde alles helder uit, was open en toegankelijk, wat zorgde voor een prettige en leerzame sfeer. Ik kan de training iedereen aanraden, zowel voor zakelijke als privédoeleinden.
Jaap weet een leuke balans te brengen tussen theorie en praktijk. Met een gezonde dosis humor weet hij de lessen constant boeiend te houden, klasse! De inhoud van de lessen zijn voor iedereen toegankelijk van mbo’ers tot wo’ers
Ik kreeg deze training vanuit mijn werk aangeboden en wist niet zo goed wat ik er van moest verwachten. Mij grootste verwachting was dat ik een grote vorm van ongemak zou voelen omdat iedereen op je houding gaat letten maar dit was absoluut niet het geval. Ik heb geen moment ongemak gevoeld en enorm veel geleerd. Ik heb leuke nieuwe inzichten gekregen en enorm veel geleerd. De lesstof is duidelijk en er genoeg ruimte voor humor. De trainer is zeer kundig en ontspannen en ik zou iedereen deze cursus aanbevelen.
In deze cursus leer je meer over jezelf, maar ook hoe je meer over de ander kunt leren. Ik denk in iedere functie wel heel handig. Je leert bijvoorbeeld of je meer dominant of meer onderdanig overkomt en hoe je dit door middel van concrete handvaten kunt aanpassen. Of hoe je diverse signalen bij je gesprekspartner kunt opvatten, en hoe je het gesprek vervolgens hierover kunt starten. Ik denk heel handig als je een baan hebt waarbij je veel in contact staat met mensen. In de praktijk kun je deze handvaten toepassen om gesprekken anders te kunnen laten verlopen.
Super leuke ervaring. Heel goed voor bewustwording van zowel je eigen gedrag als dat van anderen! Oprechte trainers die willen dat je beter wordt.
Ik heb de opleiding als goed ervaren goed tempo helder en inhoudelijk.
Erg prettige trainer, veel geleerd over je eigen lichaamstaal en het herkennen bij anderen
Kan niet anders zeggen dan dat het een hele leuke training was! Zeker om aan te raden. De trainer was ook een erg leuke dame en je steekt er heel veel van op. Ondanks dat het een training is, voelt het niet aan als een training.
Super interessante training, van 2 en 3 dagen, die je een mooi, totaal ander inzicht geeft op hoe je aan de non verbale communicatie van mensen dingen kan aflezen en op kan doorpakken. De trainer(s) zijn altijd enthousiast, open en toegankelijk. De training vormt een hele waardevolle toevoeging voor iedereen die naar luisteren naar mensen ook meer wil doen met kijken. De uitdaging blijft in het daarna nog toepassen van alle theorie en de praktijk die je hebt geleerd. Het is best wel wat, waar je ontzettend veel mee kan, maar je moet het ook blijven oefenen om het echt goed te leren toepassen.
Wat een toffe cursus! Fijn, veilig en leerzaam. Bedankt! Joyce
Open en toegankelijke trainers. De leerstof is heel interessant en de trainers weten dat goed over te brengen.
Menselijk gedrag waar je je bewust van wordt als je erop inzoomt. Cruijffiaans: je gaat het zien nu je het doorhebt
Een meerwaarde met veel nieuwe informatie en handvatten voor mijn werk als (dementie)psycholoog.
Het was heel leerzaam en zal het ook gebruiken verder in me leven
Ik heb dit ervaren als een hele fijne en waardevolle ervaring die ik meeneem in zowel mijn zakelijke als in mijn privé leven. Het is duidelijke en toegankelijke lesstof en de trainer heeft dit ook erg fijn en leuk gedaan. Geslaagde lesdagen!
Een zeer interessante en leuke training! Als de materie eigen wordt kan het zeer kostbaar zijn in je persoonlijke en werkgever!
Nijverheidsweg 2a
6662NG Elst
Body Language Academy is een opleidingsinstituut gespecialiseerd in non-verbale communicatie en menselijk gedrag. Met interactieve en science-based trainingen helpen wij bedrijven en professionals om hun doelen te bereiken door zich te ontwikkelen in de meest invloedrijke vorm van communicatie: de non-verbale communicatie.