Zeer goede ervaring met dit bedrijf en aardige monteur. CV ketel is schoon en goed afgesteld. Gelijk de ventilatiebox laten schoonmaken.
Bedankt voor uw positieve review
Prima. Gelijk een abonnement afgesloten.
Bedankt en tot de volgende keer.
Fijn dat alles weer schoon is. Was heel vuil. Zuigt weer perfect af. Dit bedrijf zeker een aanrader.
Bedankt voor uw review
de monteur Marco Soek is erg vriendelijk, deskundig en netjes heeft alles keurig en professioneel gedaan betreft het CV onderhoud. De aanrader!
Dank u
Goede ervaring, vriendelijk en vakkennis. Juist door voorgaande recensies de keus gemaakt voor allround installatietechniek en dit is zeker waar gemaakt.
Daarom waarderen we het zeer als klanten de moeite nemen om een review te schrijven. Bedankt!
Was een C melding op de CV ketel. Weet niet of het complete C set is vervangen.
Alle pakkingen in pakket c zijn vervangen en bedankt voor de review.
Marco neemt de tijd om je vragen goed te beantwoorden en is hulpvaardig.
Graag gedaan en we zijn blij met u als abonnee.
prima geholpen door Marco ,deskundig en op korte termijn en vriendelijk . Klein puntje van kritiek ,wellicht goed om van te voren even de voorrijkosten en uurtarief kenbaar maken . Maar samengevat goede service en zeker een bedrijf om te bellen !!
Bedankt voor uw review en feedback
Allround Installatietechniek is een aanrader. Mail en telefoon worden snel beantwoord. Afspraak is zo gemaakt, en een profi monteur staat binnen no-time op de stoep. Werkt netjes en afspraak is afspraak. Aanrader!
Fijn dat u tevreden bent.
Goed werk geleverd, Gelijk een abonnement afgesloten.
Bedankt voor uw positieve reactie.
De mechanische ventilatie box is weer lekker schoon.
Gewoon goed
Bedankt voor uw review
Onze cv ketel laten nakijken en onze ventilatiekanalen laten reinigen ook onze oude ventilatie box laten vervangen. Zeer aardige vakbekwame monteur die overigens precies op tijd kwam. Zeker aan te raden.
Bedankt voor uw positieve reactie. Tot de volgende keer
Foulkeslaan 9
2625PW Delft