Filters

8

Goede samenwerking met klant en een erg mooi eindproduct.

Goede service een een mooi stukje vakmanschap

 • Aanbevelen? Ja
10

Ze maakten wat wij niet konden bedenken!

Helder proces, eigen inbreng zoals gevraagd. Top resultaat!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastic experience

We entrusted Leonard and Bart with the task of making the furniture for our renovated living room and this eventually turned out to be the best choice we could make. It was a relatively big project including a large entrance closet, a sliding door, a TV cabinet, and a studying/reading corner with book shelves, a bench and a desk. From the very first contact, Leonard showed an immediate understanding of our needs and tastes and a complete willingness to find the best solutions matching both our ideas and our budget. During the course of the planning stage, communication has also been smooth and effective, with each email sent by us being replied to within less than 48 hours. Getting to the final version of the project also required several online meetings, where Leonard invariably strived to come up with new ideas and proposals. The furniture was ready on the planned date and Leonard has come to our place with his colleague Maciek to mount it. The quality of their work is outstanding. Everything they manufacture looks stylish, of sober, timeless elegance, while being at the same time sturdy and made to withstand the time. We couldn't be happier with our new custom-made furniture, which perfectly fits and add value to each corner of our living room. We would like to conclude on a personal note by saying that Leonard and Maciek, besides being extremely professional and competent in their work, are gorgeous, outgoing, friendly persons, whose company one cannot help enjoy. We can only recommend them!

 • Aanbevelen? Ja
10

Meubelmakerij Rotterdam maken je dromen waar!

De jongens van Meubelmakerij Rotterdam zijn toppers voor het realiseren van maatwerk. Het proces is fijn en ze zijn persoonlijk. Ze denken mee maar laten je vooral ook vrij als je precies weet wat je wilt en zij zijn in staat om dat perfect uit te voeren.

 • Aanbevelen? Ja
9

Pragmatische professionals, zowel in ontwerp als in uitvoering.

Duidelijk no nonsense verwachtingsmanagement. Heldere afspraken, luisteren naar de klant, goede suggesties, prachtig eindresultaat.

 • Aanbevelen? Ja
9

Fijne samenwerking en een mooi eindproduct.

Duidelijke communicatie en duidelijk ontwerp. Genoeg ruimte om aan te geven wat de wensen zijn, ook na het ontwerpproces nog mogelijk om veranderingen aan te brengen. Montage van de kasten ook naar tevredenheid.

 • Aanbevelen? Ja
9

Klantvriendelijk

Bereikbaar; stipt op tijd; vakmanschap en humor !

 • Aanbevelen? Ja
10

Creatief, snel, goed afgewerkt en goede service

Creatief, snel, goed afgewerkt en goede service

 • Aanbevelen? Ja
9

Vakmannen die meedenken en leveren. Lache gasten bovendien

Tweede keer dat we deze vakmannen inhuren. Wederom naar volle tevredenheid.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakwerk!

Voor de tweede keer een keuken laten ontwerpen en maken door Bart en Leonard! Leonard luistert goed naar onze wensen en komt met originele ideeën en praktische oplossingen. Het ontwerp is prachtig uitgewerkt en het resultaat een supermooie keuken, waar we heel blij mee zijn! Alles op maat, wat heel fijn is in een dijkwoning waar elke muur scheef staat. In het ontwerp zat ook een tafel met bankje. Het ontwerp van de tafel hebben we geheel overgelaten aan deze 2 ontwerpers. Het resultaat is een originele tafel en is ongelooflijk mooi afgewerkt! Tip: leg je wensen neer voor het ontwerp en geef deze 2 mannen de ‘vrije hand’! Leonard kan goed luisteren en snapt wat de onderliggende wensen zijn. Het resultaat is dan een perfect afgewerkte en originele keuken. Origineel, omdat zij ideeen hebben waar wij geen kijk op hebben! Over de uitvoering geen zorgen: deze is perfect!

 • Aanbevelen? Ja
9

Ik ben tevreden

Ook na een aantal jaren blijft de service

 • Aanbevelen? Ja
9

Top

Alles werd gemaakt zoals we wilden. Leuk om samen te overleggen en dan prachtige kasten te krijgen. Zoals bv een kast voor de wasmachine, garderobekast en een prachtige inloopkast Mooi gecombineerd met zwarte steigerbuizen Dank je wel en ook voor jullie prima service

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend werk afgeleverd door vaklui die meedenken met de klant

Positieve ervaringen, als volgt: Samen al brainstormend een eerste concept gemaakt; Op basis daarvan al snel een betrouwbare kostenschatting; Inmeten ter plekke door Leonard, en Plaatsen van kasten door Leonard en Bart. Dit alles passend binnen ons schema, dat enkele keren door ons aangepast is. Dit getuigd van flexibiliteit.

 • Aanbevelen? Ja
10

Praktisch, creatief en helder.

Het contact verliep prettig geen poeha of onduidelijkheden. Er wordt vooraf genoeg aandacht besteed aan wat je kan verwachten. Het functionele kastontwerp voor onze keuken ontstijgt de middelmaat. Precies wat we wensten: heel erg tof! Professionele afwerking: piekfijn en strak.

 • Aanbevelen? Ja
10

Mooie kast

Bart en Leonard hebben een hele mooie kast voor ons gemaakt die we zelf hebben ontworpen. Ze werken netjes en we zijn heel blij met het eindresultaat. We zouden de volgende kast weer bij hun laten maken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel fraai uitgevoerde en opgeleverde kasten.

De 3 ontwerpen zijn naar wens uitgevoerd en de kasten zijn heel mooi geplaatst. Het heeft onze verwachting overtroffen: complimenten aan Leonard en Bart! We vonden het fijn dat ze met ons meedachten, precies werkten, de vloer met dekens beschermden tijdens het werk en nog even met hun eigen stofzuiger de vloer keurig achterlieten. Hartelijk dank, wij zijn heel tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakmannen!

Korte lijnen, helder advies en concrete aanpak. Doen wat ze beloven. Kwaliteitsproducten op maat. En gewoon heel mooi. Prettige en no-nonsense mannen met passie voor hun vak!

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfectie in alle opzichten !

Vanaf het begin heb ik een uitermate prettig en effectief contact gehad met Leonard en Bart . Er werd aandachtig geluisterd en al mijn wensen werden nauwkeurig in de tekeningen verwerkt . Het betrof twee grote kasten in ruimtes waar echt alles verticaal en horizontaal scheef loopt . Een heel moeilijke klus die veel vakkundige en persoonlijke aandacht vraagt . Ter plekke werd alles bekeken en opgemeten en ik kreeg zeer efficiënte adviezen want er werd uitgebreid meegedacht . Voeg daar nog aan toe dat er ook bij het plaatsen hoor eel precies , rustig en schoon werd gewerkt en toen ontstond vanzelf de perfectie die ik zoek . Uiteindelijk ben ik dus een heel blije klant met prachtige kasten en een woning die daardoor nog veel mooier is geworden . Deze Meubelmakerij Rotterdam is echte aanrader voor wie ouderwets vakmanschap , empathie en stijl zoekt . Ik wens de jongens heel veel mooie opdrachten .

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch bedrijf!

Vanaf het meedenken tot aan de uitvoering van ons project was echt alles mogelijk. We zijn uitgenodigd tijdens het timmerwerk dat gedaan is in hun eigen fabriek. Toen alles af was werd het in delen naar ons huis gebracht en daar is alles in elkaar gezet. Dat zorgde voor weinig overlast! Leuke gasten, gezellige sfeer. Er is samengewerkt met http://koe-design.nl

 • Aanbevelen? Ja
10

Topkwaliteit en vakmanschap afgestemd op onze wensen.

Via googelen naar een slaapkamerkast op maat kwamen wij bij Meubelmakerij Rotterdam terecht. Na een bezoek aan de werkplaats en een gesprek met Leonard, waarin wij onze wensen kenbaar maakten, hebben zij een garderobekast en t.v.-meubel ontworpen. Het resultaat is prachtig! Het straalt vakmanschap en maatwerk uit en is gemaakt naar hoe wij het willen. Dit alles in een fijne samenwerking met Leonard en Bart, terecht dé meubelmakers van Rotterdam!

 • Aanbevelen? Ja
10

Opnieuw een prachtige kast geplaatst door deze vakkundige mannen!

Na een prettig verlopen ontwerpfase, is er weer een prachtig meubel gemaakt en geplaatst. We zijn blij!

 • Aanbevelen? Ja
9

Prachtig ontwerp en robuuste ambacht

No-nonsense vanaf het eerste contact. Na een eerste afspraak was met een paar keer heen en weer mailen het ontwerp helemaal naar ons zin en de werkelijkheid is zo mogelijk nog mooier geworden. Alles perfect op maat, onzichtbare sluitingen die lopen als een klok en kwaliteit van materialen die staat als een huis. Contact verliep altijd snel en gemakkelijk.

 • Aanbevelen? Ja
10

Met zorg en zorgvuldigheid gewerkt naar een mooi resultaat

Dat ze ervaring hebben en bereid waren hun grens iets te verleggen was essentieel om tot het resultaat te komen die we hebben behaald. Weten dat aspecten gedurende een traject opnieuw gereviewed/overlegd moeten worden, omdat het invloed kan hebben op het resultaat is hen bekend. Dat zijn belangrijke elementen om teleurstelling te voorkomen. We zijn meegenomen in de ontwikkeling en dat was goed en leuk. Complimenten!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goede service

Van begin tot eind zeer goed contact, samenwerking bij het ontwerp, transparantie over de kosten en last but not least prachtig maatwerk. Het eindresultaat overtrof mijn (al zeer goede) verwachtingen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden met resultaat

Prachtige inbouwkast, netjes afgewerkt, in 1 ochtend geplaatst. Aardig personeel, denken mee.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd