Kwaliteit en vakkundig

Van opname tot uitvoering is het tot volle tevredenheid uitgevoerd. Wij zijn in onze nopjes met deze firma. Zeer aan te bevelen.

Volledig naar wens uitgevoerd

Alle gemaakte afspraken zijn keurig nagekomen. Duidelijke communicatie. Werkzaamheden naar wens uitgevoerd en zodoende zeer tevreden!

Vriendelijk, snel, efficiënt en effectief

Het productie proces van voorlichting, prijsstelling, uitvoering, oplevering en nazorg was uitstekend.

Experts en snel klaar!

Kennis en kunde, vriendelijke mannen en snel klaar!

Isolatiewerk oké. Nakomen van afspraken tot 2x toe FOUT

Vloerisolatie=PIF denk ik oké!( Ik durf zelf niet onder de vloer om te kijken) 1e Adviesafspraak perfect. Onder de vloer werd een lekkage geconstateerd die gerepareerd moest vóór de isolatie. Direct een offerte. Leek betrouwbaar dus oké. Afspraak gemaakt. Offerte getekend en wachten tot ze kwamen op de betreffende dag. Door een misverstand kwam er niemand. Ze kwamen alsnog in dezelfde week. Helaas een stukje tekort. Dus weer een afspraak. Uiteindelijk klaar met excuses vergezeld van een mooi boeket. Aanbeveling:ja maar......

Simpel en snel

Na een prettig gesprek met de adviseur hebben we, na goede voorlichting, gekozen om onze kruipruimte te isoleren met bodemparels. De 'montageploeg' kwam voorrijden met een grote bus en nog grotere aanhanger. Na de koffie werden grote flexibele buizen uitgerold en een half uurtje later was onze kruipruimte veranderd in een enorme ballenbak. De heren waren zeer correct en erg netjes. Geen rommel achtergelaten en de plank werd weer op het toegangsgat gelegd. Een dag later voelde het al meteen comfortabeler op de begane grond. Blij dat we hiervoor hebben gekozen

Prima werk!

De medewerkers van Van der Bunt hebben prima werk bij ons geleverd. Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop het werk gedaan is. Aanvankelijke miscommunicatie is op een goede manier opgelost. Wij bevelen dit bedrijf van harte aan.

Super service

Binnen een middag hebben ze mijn spouwmuren geisoleerd. De heren hebben supernetjes gewerkt en alles netjes achtergelaten. Grote aanrader!

Goede communicatie met medewerker Mo en goed werk verricht

Medewerker heeft goed verstand van het werk wat hij verricht. Denkt in oplossingen en denkt mee met de klant. Mooi visitekaartje voor het bedrijf. Zeer tevreden over de verwerking van de spouwmuurisolatie!

Mensen zijn prettig en werken netjes.

Prettige mensen, werk wordt netjes uitgevoerd.

Snel geregeld

Na tekenen van offerte snel een afspraak kunnen maken voor 2 dagen later. Op de dag zelf waren de uitvoerders zelfs eerder dan gepland. Netjes gewerkt en rommel weer opgeruimd.

Vakwerk

Goed werk afgeleverd. Alles volgens offerte en plan. Eerst de spouwmuren gecontroleerd en daarna de mogelijkheden doorgenomen. Goede afspraken en keurige oplevering.

Snel geregeld.

Snel geregeld maar als tip wil ik meegeven dat degene die de offerte kwam maken zich goed hield aan Corona maatregelen (mondkapje en handschoenen). De twee collega’s van de uitvoering hadden dat niet.

Vakkundig, flexibel en vriendelijk

Toen de bereikbaarheid van de te isoleren muur lastig bleek is er snel een oplossing bedacht. Uiteindelijk is de hele buitenmuur geïsoleerd. Er werd flexibel gedacht.

Goede planning, nette uitvoering!

Zeer positief.

Goed geregeld

Alles is goed geregeld ,

uitstekend

Spouw- en bodemisolatie zijn snel en vakkundig uitgevoerd. Ik ben erg tevreden over het resultaat. Goede afwerking en alles keurig opgeruimd.

Prima ervaring!

ik kende ze al van een eerdere opdracht bij mijn vorige huis. Ook daar positieve ervaring. Ook nu waren ze er snel, kwamen met een mooie prijs en de oplevering was vlot. Leverden net werk, mannen zijn vriendelijk en ruimden alles netjes op! Ik heb jullie ook aanbevolen bij 3 andere mensen. Dat gezegd genoeg!

Super vriendelijk en kundig!,

zeer prettig, nauwkeurig werkend team

Zorgvuldig gewerkt, met na afloop ook opruimen en schoonmaken. Keurig achtergelaten. Fijn bedrijf, aan te bevelen

Goed werk. Prima

Snel en netjes

fa. van de Bunt doet wat ze hebben beloofd!

Isolatiewerkzaamheden uitgevoerd cf. offerte. Door de informatie van de accountmanager is er vrijwel direct veel vertrouwen in deze firma. In totaal 79 m2 behandeld met PUR isolatieschuim. Laagdikte van ca. 10cm adequaat aangebracht onder de breedplaatvloer. Heel netjes gewerkt en goed gecommuniceerd zowel voor, tijdens en na de uitvoering. Administratie en verwijzingen naar instanties door kantoormedewerkers prima afgehandeld. Aan het einde van de werkzaamheden alles zeer netjes opgeruimd onze complimenten! Nu zeer benieuwd naar het effect!

Van de Bunt werkt met enthousiaste medewerkers die hun vak verstaan.

Zowel de medewerkers op kantoor als die van de praktijk stralen enorme betrokkenheid uit. De muurisolatie werd vakkundig en secuur uitgevoerd. Na het klaren van de klus werd er ook goed "opgeruimd". Kijken uit naar de volgende klus, het aanbrengen van de kruipruimte isolatie.

Beleefd, vakkundig en snel

Fantastische ervaring gehad. Woonkamer is na isoleren van de vloer voelbaar aangenamer.

Uitstekende inzet, vakkenis en ervaring

De twee ploegen voor muurisolatie en vloerisolatie hebben hard gewerkt en hebben met inzet het huis geïsoleerd.

Van Leeuwenhoekstraat 27

3846 CA Harderwijk

Over Van de Bunt Isolatietechniek B.V.

Open en eerlijk advies, zelfs als dat betekent dat we niet gaan isoleren. Dat klinkt misschien gek voor een isolatiebedrijf, maar dat is wel hoe we zijn. Bij ons geen snelle praatjes, maar degelijk advies. Onze vakmensen weten wat ze doen. We zijn begonnen in 2008, en isoleren inmiddels meer dan 8.000 woningen, bedrijfspanden en utiliteitsgebouwen per jaar. En met succes! Daarom geven we 10 jaar garantie op ons werk en hebben we een hoge score op Klantenvertellen.nl. Vanuit passie voor het vak zorgen onze mensen ervoor dat elk project netjes, zonder zichtbare sporen en met oog voor detail wordt uitgevoerd. Komen we een probleempje tegen tijdens de klus? Dan lossen we het gewoon op.