Professionele vriendelijke dienstverlening

Na goed adviesgesprek offerte ontvangen Na gunning conform afspraak uitgevoerd. Vriendelijke monteurs en keurig in de afhandeling.

Op alle fronten “uistekend”

Bedrijf en personeel is vakmatig/ professioneel. Vriendelijk, mee denkend, adviseren zowel vooraf bij offerte traject en tijdens de werkzaamheden. Alles netjes opgeruimd en geveegd na afloop! En dat tegen hele nette prijs!

Vriendelijk, kundig, secuur en vlot

Erg tevreden over vd Bunt. In één keer een mooie concurrerende offerte, vlotter ingepland dan eerst voorzien en Martijn heeft -ondanks dat ie het die dag in zijn eentje moest doen- keurig en vlot werk geleverd. Vriendelijk, op tijd, snel gewerkt en na afloop alles keurig opgeruimd

Vriendelijk en harde werkers!

Op tijd aangekomen en snel a/h werk gegaan. Heb er geen verstand van maar ze weten wat ze doen en ruimen het stof en vlokken netjes op. De heren zijn vriendelijk en leggen graag nog wat uit over de staat van de gevel en voegwerk en hoe de isolatie werkt.

Helemaal prima

Spouwmuurisolatie: Inspectie/offerte opstellen was vrijblijvend en een prettig gesprek. Achteraf bleek er wel 2 kleine dingen te missen op de offerte die wel moesten, maar liep gelukkig niet in de kosten. Uitvoering was netjes, leuke heren, alles netjes opruimen en schoonmaken na vertrek (uiteraard zelf nog even na gedaan...) Prijs is ook marktconform.

perfect

alles was goed duidelijk, en er is goed contact tussen van de bunt en de klant!

Zeker aan te bevelen

Het contact met Van de Bunt is goed verlopen, vriendelijk en duidelijk. Goede informatie over mogelijkheden en duidelijk advies. Ook informatie rondom het aanvragen van subisdie is zeer compleet. De werkzaamheden zijn naar tevredenheid uitgevoerd. Ik kan Van de Bunt Isolatietechniek zeker aanbevelen.

Keurige medewerkers en werkzaamheden goed uitgevoerd

zeer betrouwbaar wat ze zeggen doen ze ook

Zeer betrouwbaar bedrijf, goede prijs kwaliteit verhouding. vriendelijke medewerkers die verstand van zaken hebben. werken netjes laten geen rommel na. zou zeker met dit bedrijf de volgende keer weer zaken doen.

Goed werk geleverd,

Erg blij met de isolatie, diegene die het gedaan heeft was erg netjes.

Snel en efficient

Afspraak boven verwachting snel gerealiseerd, net als de offerte. Prettig bedrijf dat zich aan de afspraken houdt. Blij mee!

Blij met het resultaat!

Een prettige intake, genoeg ruimte voor het stellen van vragen. Professionele en aardige medewerkers die de vloerisolatie hebben geplaatst!

Netjes werk geleverd

Top geregeld allemaal, komen hun afspraken na, en mag ook gezegd worden, prima personeel in dienst, werk is netjes geleverd

Netjes en zoals afgesproken geleverd

Voorlichter was duidelijk en netjes, bij vragen nam hij de tijd om te verduidelijken. Bij uitvoering was uitvoerder vriendelijk en ging netjes te werk. Kortom tevreden met hoe van de Bunt zijn werk levert en doet.

Perfect bedrijf

Perfect bedrijf komt afspraken goed na . Zeer netjes gewerkt naar alle ter vredenheid Resultaat meteen te merken .

Netjes gewerkt

Vriendelijke mannen netjes gewerkt

Zeer tevreden !

Zeer goede ervaringen met isolatie van onze vloer. Prima personeel die de isolatie goed hebben uitgevoerd ! Ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen.

Top Service! Vooraf, tijdens en nadien.

Wat een prima bedrijf is Van de Bunt. Het begon met een goede intake waarin duidelijke de opties worden uitgelegd. De vertegenwoordiger was niet te beroerd om nog even langs te komen voor additionele vragen. Snelle correcte uitvoering van de werkzaamheden, uiteindelijk was het zelfs minder werk dan initieel ingeschat. Keurige factuur achteraf, niets te klagen!

Zeer tevreden.

Snel, netjes, vriendelijk en goede communicatie.

Wij zijn zeer tevreden over de offerte fase en de uitvoering. Vakkundig en zeer vriendelijk personeel

nette prijs, vriendelijk, flexibel, service gericht, netjes werkend

Ik heb meerdere offertes aangevraagd en Van de Bunt had een eerlijke prijs. De verkoper gaf prettig advies en dacht met me mee. Met plannen van afspraken waren ze flexibel, mensen van kantoor gaven snel reactie op een vraag die ik heb gesteld. Ik heb 3 isolatietypes afgenomen, dus 3 verschillende teams in huis. Alle jongens waren netjes en beleefd. Ze werkte snel en netjes. De jongens die de spouwmuur hebben gevuld, hebben zelfs even een dakpan recht gelegd die scheef lag. Daar word ik blij van.

Professioneel

Erg professioneel bedrijf. Benaderbaar, komen afspraken na, leveren hoge kwaliteit en zeer efficiënt. Kortom, een plezier om zaken mee te doen!

Professioneel, vakkundig en snel!

Zeer goede ervaringen met zowel de spouwmuur als vloerisolatie!

Heel tevreden

Accurate service, vakkundig en snel uitgevoerd door vriendelijke medewerkers. Alles netjes achter gelaten. En mocht de kleur van de voegspecie, na drogen en weersinvloeden, toch afwijken van de oorspronkelijke kleur, valt aanpassing hiervan onder de garantie. Zeker tevreden

Isolatie klus vlot en netjes uitgevoerd

Snelle service, vakkundig uitgevoerd door vriendelijke medewerkers. Alles netjes achter gelaten. Zeer tevreden.

Van Leeuwenhoekstraat 27

3846 CA Harderwijk

Over Van de Bunt Isolatietechniek B.V.

Open en eerlijk advies, zelfs als dat betekent dat we niet gaan isoleren. Dat klinkt misschien gek voor een isolatiebedrijf, maar dat is wel hoe we zijn. Bij ons geen snelle praatjes, maar degelijk advies. Onze vakmensen weten wat ze doen. We zijn begonnen in 2008, en isoleren inmiddels meer dan 8.000 woningen, bedrijfspanden en utiliteitsgebouwen per jaar. En met succes! Daarom geven we 10 jaar garantie op ons werk en hebben we een hoge score op Klantenvertellen.nl. Vanuit passie voor het vak zorgen onze mensen ervoor dat elk project netjes, zonder zichtbare sporen en met oog voor detail wordt uitgevoerd. Komen we een probleempje tegen tijdens de klus? Dan lossen we het gewoon op.