Super goede gasten en netjes gewerkt

Super tevreden

Snel en zorgvuldig

prettig contact met adviseur en kantoor. Uitvoering uitstekend

Snel en zorgvuldig

prettig contact met adviseur en kantoor. Uitvoering uitstekend

Toppers

Snel geregeld, keurig gewerkt.

Op tijd, vakkundig en vriendelijk, wat wil je nog meer!

Van de Bunt is een prima bedrijf om je huis te laten isoleren. Vanaf het eerste contact geeft dit bedrijf een prettige indruk. Goed advies, prima planning en uitstekende uitvoering.

Netjes binnen afgesproken tijd gewerkt met een goed eindresultaat.

Van te voren netjes per sms en bellen aangekondigd dat ze eraan kwamen. Vervolgens aan het werk gegaan op een zeer gestructureerde manier. Omdat de slang door de huiskamer moest de vloer met dekens afgedekt. Na de werkzaamheden buiten opgeruimd en is er op dit moment weinig meer van te zien. Hopelijk ondanks dat je het van buiten niet ziet dit ons een beter klimaat voor binnen gaat opleveren. Kortom zeer tevreden met de werkzaamheden.

Vriendelijk, direct en heel eerlijk!

Vanaf het begin zijn de mannen heel eerlijk naar jou toe, werken hard en laten zien dat ze het beste resultaat voor jouw woning willen. Echte toppers en ben hardstikke blij met het resultaat. Alles ook netjes opgeruimd.

Uitstekend!!

Heren waren super gezellig, hard gewerkt en keurig opgeruimd!

Werken heel netjes en maken alles schoon

Zijn zeer correct. Werken netjes en maken alles netjes schoon

goed , prettig en vlot

Keurig nette en beleefde mensen die hun vak verstaan

Deskundig, denken mee, beleefd

De uitvoerders waren echt deskundig en controleerde alles goed. Uiteindelijk 4 ventilaties roosters hoefde niet geplaatst te worden, dat scheelt weer een beetje. Top service!

Zeer tevreden, vrolijke en hardwerkende mensen!

Zeer tevreden.

Vakkundig, snel en vriendelijk

Vriendelijke mensen. Alles netjes opgeruimd toen ze klaar waren.

Strakke planning en goed werk

Offerte snel binnen. Planning verliep vlot ondanks vorstperiode. Goed en efficiënt contact met de afdeling planning. Uitvoering stipt op tijd. Plezierige werklui. Uitvoerders werken vlot door en houden rekening met de bewoners. Werkzaamheden worden netjes uitgevoerd. "Opruimen" van boorsel en isolatiemateriaal kan misschien nog iets netter. Van het gebruik van een bladblazer ben ik in dit verband geen fan: de rommel wordt dan alleen maar over groter oppervlakte verspreid. Maar over de hele linie zijn we zeer tevreden.

Hele sympathieke werklui, netjes gewerkt

Proffesionele mannen, leuke mannen.

Zeer deskundig advies en uitvoering

Wij zijn erg tevreden over het advies en uitvoering tijdens het na isoleren van de spouw. Goede informatie vooraf, nette offerte en duidelijkheid wat te verwachten. Ook tijdens de uitvoering strakke planning en netheid van werken en opleveren.

Prettige werkmannen die goed werk leveren

De werkmannen waren erg vriendelijk, beleefd en werkte netjes. Verstand van wat ze doen. Planning/ contact verliep wat moeilijker. Afstemming vertegenwoordiger en de uitvoerders kan beter.

Ben tevreden

Everything was professionally handled and the work done very well. The person who did the quote was friendly and informative on the work to be done and the options for insulation. The team who did the wall insulation were neat, polite, and cleaned up well after finishing.

Super tevreden

Alles verliep prima volgens de afgesproken datum. De buitendienstmedewerkers waren netjes

Goede service en snel en netjes gedaan!!

Fijn bedrijf en alles was goed en netjes geïsoleerd!!

Netjes gewerkt en heel goed uitgelegd wat er is gedaan

Heel prettige mensen

Mijn ervaring is uitstekend.

Op de afgesproken tijd begonnen. Keurige beleefde medewerkers. De werkzaamheden vlot afgewerkt. En alles keurig opgeruimd en netjes achtergelaten. Een aanrader!

Vakwerk

Kwaliteit op alle fronten.

Vriendelijke bedrijf en super snel

Vriendelijke mensen. Gaan goed en snel te werk. Leveren goed werk af.

Van Leeuwenhoekstraat 27

3846 CA Harderwijk

Over Van de Bunt Isolatietechniek B.V.

Open en eerlijk advies, zelfs als dat betekent dat we niet gaan isoleren. Dat klinkt misschien gek voor een isolatiebedrijf, maar dat is wel hoe we zijn. Bij ons geen snelle praatjes, maar degelijk advies. Onze vakmensen weten wat ze doen. We zijn begonnen in 2008, en isoleren inmiddels meer dan 8.000 woningen, bedrijfspanden en utiliteitsgebouwen per jaar. En met succes! Daarom geven we 10 jaar garantie op ons werk en hebben we een hoge score op Klantenvertellen.nl. Vanuit passie voor het vak zorgen onze mensen ervoor dat elk project netjes, zonder zichtbare sporen en met oog voor detail wordt uitgevoerd. Komen we een probleempje tegen tijdens de klus? Dan lossen we het gewoon op.