10

Zeer corect , je weet waar je toe was, uitvoerders zeer duidelijk.

Zeer goede mensen, die dingen goed uitlegde.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima

Het team bestond uit 3 man, zeer nette lui en mededeelzaam, hebben het keurig achter gelaten, heel erg tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel, schoon en professioneel!

Vloer laten isoleren door van de Bunt, wel nog even eerst de kruipruimte vrij moeten maken (16 zakken puin) maar het resultaat mag er zijn. Alles keurig netjes en schoon gedaan. Keurig geisoleerd. Ook al bij de buren kunnen zien hoe de toekomstige muurisolatie wordt gedaan. Ook alles keurig netjes gedaan. Fijne communicatie over wat er van jou verwacht wordt en makkelijk offerte aanvragen en doorzetten. Aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Er werd snel, keurig en efficiënt gewerkt door vriendelijk personeel

De deskundige voorlichting door Garmt heeft ons over de streep getrokken om voor Van de Bunt te kiezen. Het uitvoeren van het werk ging snel en zorgvuldig. Alle rommel werd opgeruimd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Eerlijk advies, geen verkooppraatje!!

Advies gevraagd over bodem en vloerisolatie bij een huis uit 1932 met balken en planken en met minimale kruipruimte van 25 cm. Gezien de planken verwijderd gaan worden, adviseerde zij, een nieuwe geïsoleerde vloer aan te brengen. Dit zou goedkoper zijn dan vloer of bodemisolatie. geïsoleerde bodemplaten worden niet verkocht door Van de Bunt. Dat noem ik eerlijk advies.

 • Aanbevelen? Ja
9

vakwerk, snel en zonder sporen achter te laten geïsoleerd

zeer goed

 • Aanbevelen? Ja
8

Sneller had niet gekund. Het ziet er prima uit onder onze vloer.

Enkele dagen nadat we ons meldden voor de uitvoering van de vloerisolatie kwam de vertegenwoordiger langs. Deze leek ons op een eerlijke wijze te informeren over de mogelijkheden en kosten. Wij gaven direct ons instemming met het voorstel dat ons werd gedaan. Al een paar dagen later stonden de monteurs bij ons voor de deur en binnen enkele uren was de vloerisolatie aangebracht (geen Purschuim). We moesten wel vrij lang wachten op de factuur, maar ja... dat was niet ons probleem. Na ontvangst de factuur dus ook maar direct betaald. Wij zijn op dit moment tevreden en zijn benieuwd naar de praktijkeffecten van de vloerisolatie.

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima!

Hartstikke net en eerlijk adviesgesprek en offerte. Prima uitvoering en alle boorgaatjes netjes hersteld in de snijvoegen! :)

 • Aanbevelen? Ja
10

Vriendelijk en adequaat

Goed contact voorafgaand isolatie. De werkers gaan grondig te werk en ruimen netjes achter zich op. Nette prijs.

 • Aanbevelen? Ja
10

De vloerisolatie is perfect en snel door uw personeel uitgevoerd.

De vloerisolatie is perfect en snel door uw personeel uitgevoerd. Zij hebben zelfs mijn gang rond het vloergat schoon gemaakt toen zij klaar waren.

 • Aanbevelen? Ja
8

Een bedrijf die weet waar ze het over hebben

Goede informatie van de inspecteur. Keurig en vakbekwaam personeel. Echt aan te bevelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Extra service geboden

De buren gingen op mijn advies over op spouwmuurisolatie bij Van de Bunt. Als tegenprestatie was Van de Bunt bereid om enkele scheuren in de muren van mijn huis netjes dicht te maken.

 • Aanbevelen? Ja
9

Het istalleren van mijn vloerisolatie verliep zeer voorspoedig.

De medewerkers van v.d. Bunt waren eerder dan gepland aanwezig. Hoewel de kruipruimte niet helemaal conform de minimale hoogte van 50 cm was, zijn de medewerkers na telefonisch overleg met 'het bedrijf' toch begonnen. Na ruim een uur was alle vloerisolatie aangebracht. Voor zover ik heb kunnen zien zit alles er netjes in. nu afwachten of we komende winter warmere voeten houden en lagere stookkosten hebben.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vaardige mensen met prima service!

Na een prettig gesprek waarin besloten is wat we zouden gaan doen is alles netjes uitgevoerd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Voor een top bedrijf in isolatietechniek moet je bij Van de Bunt zijn.

Kris en zijn maatje waren op 17 september in Harmelen (onze trouwdag) om onze vloer te isoleren. Eerst werd alles duidelijk uitgelegd hoe de situaties onder vloer was en wat hij ging doen. Voor de veiligheid moesten we het huis verlaten en konden we in restaurant Kloosterhoeve onze trouwdag beginnen met koffie en appeltaart. Na 1,5 uur was de klus geklaard en hebben Kris en zijn maatje alles keurig opgeruimd. Een professioneel bedrijf met vriendelijke mensen die alles duidelijk uitleggen, ook de afdeling planning krijgt van ons 5 sterren.

 • Aanbevelen? Ja
3

Goed begin, tegenvallend eind

Wat begon met een prettig intake gesprek, eindigde in een teleurstelling. Na een goed begin in de kruipruimten onder woonkamer en keuken, kwam het feit dat dat er nog 2 ruimten waren voor de jongens als een verrassing. Hiervoor hadden ze ook niet genoeg materiaal bij zich, dit werd nageleverd en 1 ruimte werd met reststukken op een erg amateuristische manier “afgeraffeld”. Leidingen werden deels vrijgelaten, deels ingepakt. Verdeelborden op de muur werden onder de pur gespoten. Al met al niet iets wat je aan familie/vrienden en dorpsgenoten laat zien als ze ook vloerisolatie willen laten aanbrengen.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste Gerard, Inmiddels zijn wij langs geweest en hebben wij de isolatie hersteld. Wij hopen dat het inmiddels allemaal naar tevredenheid verholpen is. Met vriendelijke groet, Team Van de Bunt Isolatietechniek

8

Snel gewerkt en verder alles weer netjes opgeruimd

In 4 uur klaar , van 8.00 tot 12.00 bezig

 • Aanbevelen? Ja
9

prima werk geleverd

uiterst prettige mensen goede voorlichting vooraf prima kwaliteit van het werk

 • Aanbevelen? Ja
10

In één dag vakkundig mijn spouwmuur laten isoleren :-)

Mijn ervaring met het isolatieteam van Van de Bunt was heel goed. Eerst werd me uitgelegd hoe ze het gingen aanpakken, daarna werd het werk volgens plan uitgevoerd en aan het eind werd alles netjes opgeruimd. Ik ben blij met het resultaat.

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima snelle afhandeling van gevelisolatie

Na het zoeken op internet keuze gemaakt voor Van de Bunt, op basis van goede referenties. Dat deze terecht positief waren heb ik intussen ervaren. Snelle en vakkundige afhandeling door een uitermate beleefde en betrokken werknemer. Puntje van aandacht; jammer dat er toch nog een, zij het zeer kleine, hoeveelheid piepschuim korrels op straat beland tijdens de uitvoering. Nu afwachten wat de isolatie gaat opleveren qua comfort en energiebesparing.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima werk conform afspraak snel en kundig uitgevoerd

Het adviesgesprek voorafgaand aan de offerteaanvraag was heel duidelijk en to the point. De adviseur zag als eerste dat de kruipruimte alleen bij de ingang niet diep genoeg was voor spuiten van pur, maar verderop wel. Dat konden wij makkelijk zelf verhelpen, zodat pur isolatie toch kon worden aangebracht. Van de Bunt was op de afgesproken tijd bij mijn huis voor het uitvoeren van de werkzaamheden. Het werk is snel uitgevoerd. De communicatie was steeds heel vlot en duidelijk. Het digitale offerte- en factuursysteem werkt heel goed en helder. Ook is van de Bunt telefonisch goed te bereiken.

 • Aanbevelen? Ja
9

Van begin tot eind KLASSE

Vakbekwaam personeel dat alle afspraken zeer netjes na kwam.

 • Aanbevelen? Ja
7

Snel,

Snel, heb zelf niet gekeken onder de vloer ik neem aan dat het goed gebeurd is

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch

Zeer vriendelijke, goede en kundige medewerkers. Bovendien contactueel ook goed. Werk werd snel en kundig uitgevoerd. Ben er zeer tevreden over.

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima.

Keurig werk, attente organisatie en planning, prettige mensen.

 • Aanbevelen? Ja

Filter op taal

Klantenvertellen Reviews

• Alle klanten mogen beoordelen
• Beoordelingen moeten voldoen aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren controles uit om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: lees meer
• Onvoldoendes (reviewscore lager dan 6) zijn 7 dagen na plaatsing zichtbaar op deze pagina