Filters

10

Duidelijke communicatie, goed werk, komen afspraken na.

Snel een afspraak kunnen maken. Duidelijke uitleg welke isolatie het beste is. Afspraak maken voor uitvoering snel te boeken. Duidelijke communicatie over uitvoer en veiligheid tijdens de werkzaamheden (ivm mogelijke schadelijke dampen tijdens aanbrengen). Je mag tot 2 uur na de werkzaamheden niet in huis zijn. Snelle uitvoering, je word op de hoogte gebracht wanneer de werkzaamheden klaar zijn. Alles schoon en netjes achtergelaten. Op het luik (afgeplakt en geïsoleerd) een sticker tot welke datum het luik dicht moet blijven. Factuur komt pas na enkele dagen en je hebt 14 dagen de tijd om te betalen. Ook goede uitleg over aanvraag en eventuele help bij aanvragen subsidie. Zeker aan te bevelen. Top

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed advies, goed benaderbaar, goede uitvoering

Er zijn op dit moment veel bedrijven actief op deze markt, en eerlijk gezegd zijn onze ervaringen niet altijd positief. Maar hier was alles okay: de adviseur die langs kwam, was zeer deskundig en ging niet over een nacht ijs (en ontdekte in het voorbijgaan nog fouten die een eerder bedrijf had gemaakt bij de vloerisolatie), het bedrijf was goed benaderbaar, ook per telefoon, hield zich volledig aan de afspraken, was snel en adequaat. De uitvoering was ook prima. Wij hebben lastige voegen te herstellen en dat ging beter en sneller dan ik had gedacht. Alleen maar complimenten dus.

 • Aanbevelen? Ja
8

Heel tevreden over het eindresultaat

Zeer vriendelijk en correct te woord gestaan, zowel door de medewerkers op kantoor als door installateurs.

 • Aanbevelen? Ja
10

super nette vriendelijke mannen

Prima betrouwbaar bedrijf. Snel, kundig en netjes!

 • Aanbevelen? Ja
2

Slechte service

Gaten niet allemaal gevuld, voegsel uitgedroogd. 5 x bellen elke keer opnieuw moeten aangeven wat er niet goed is gegaan. Belofte keer op keer: U krijgt zsm een belletje. Dus niet. Belofte na 5e telefoontje: Er komt donderdag om 9.00 uur iemand langs om het op te lossen. Dus niet, voor niets zitten wachten. Weer bellen: Wie moest er komen? Hier niets van bekent. Wij bellen u zsm vandaag nog terug. Nee dus. Krijg een flauw appje van de man die had moeten komen. Sorry hoor. Kortom, klaar mee. Slecht.

 • Aanbevelen? Nee
8

Prima monteurs en snelle installatie

De vloerisolatie was binnen 2 uur geregeld. Aardige monteurs, die mij er ook nog op wezen dat ze twijfels hadden bij de ventilatie. Inmiddels heb ik contact opgenomen met de planningsafdeling. Wel jammer dat ik nog niet ben teruggebeld, zodat ik er nog maar een telefoontje aan gewaagd heb. Ook daar een vriendelijke mevrouw aan de telefoon gehad. Nu hoop ik nog wel op een vervolgactie!

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima ervaring

Komen afspraken na en uitvoerder zijn netjes en overleggen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een 10 met een griffel! Fantastische ervaring in deskundigheid expertise en service klantbeleving

Van de Bunt doet zorgvuldige vrijblijvende gratis en deskundige offerte. Als er aanvullende vragen zijn komen ze gewoon opnieuw kijken en onderzoeken. Telefonisch goed bereikbaar en zeer vriendelijk. De uitvoering bij ons van de spouwmuur isolatie is van geweldige kwaliteit en zorgvuldige afwerking, tot aan opruimen toe. Duidelijke uitleg en zeer beleefd. We zullen altijd met andere zaken bij jullie terug komen en bevelen dit bedrijf van harte aan. Uiteindelijk gaat het om gedegen onderzoek en goede kwaliteit. De prijs kwaliteit verhouding is ook gewoon reëel en goed! Een Aanrader!!!!!! En een 10 met een griffel!!!!! Veel dank Ruud en Martine van Tuil Zeewolde

 • Aanbevelen? Ja
10

Vriendelijke personeel en perfect werk afgeleverd

Vriendelijk personeel en ze hebben netjes gewerkt. Eerst duidelijke uitleg wat ze gingen doen, ook tijdens de werkzaamheden werden onze vragen beantwoord. Na de werkzaamheden hebben ze alles netjes opgeruimd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Als je nergens naar om hoeft te kijken kan het alleen maar goed zijn

Vanaf het moment van voorlichting tot aan de offerte en daarna de uiteindelijke uitvoering zijn wij niks anders dan super tevreden geweest.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super snel er lekker warm bij zitten!

Donderdag 16 februari was de grote dag, dan zou het huis geïsoleerd worden. Keurig op tijd kwamen twee jongen mannen voorrijden in een grote bus en grote aanhanger. Na zich kort voorgesteld en de situatie beoordeeld te hebben werd rap aangevangen met de werkzaamheden. Ladders werden tegen het huis aangezet, eentje ging de gaten boren en de andere spoot de korrels naar binnen en als dat gedeelte vol zit, werd het gat direct dichtgesmeerd met cement. Zo werd elke wand van beneden naar boven goed geisoleerd. Na een paar uur ononderbroken hard werken waren alle wanden klaar en werd alles keurig schoongemaakt en schoongespoten. De bus ingeruimd en vertrok het team met twee colaatjes voor onderweg. Wij zijn uitermate tevreden hoe snel en vakkundig alles is verlopen en zitten er sindsdien merkbaar warmer bij.

 • Aanbevelen? Ja
8

tevreden

zeer netjes uitgevoerd

 • Aanbevelen? Ja
10

Top!!!

Nette voorlichting en snelle offerte. Wat een vriendelijk en netjes personeel. Snelle werkers voor beide onderdelen de spouwmuur geïsoleerd en de vloer geïsoleerd. Bedrijf is wat ons betreft een aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top werk geleverd

Fijne medewerkers en goed werk geleverd. Snel klaar.

 • Aanbevelen? Ja
9

Bodemisolatie vlot en netjes geregeld

Na prettige contacten met de vertegenwoordiger Steven kregen we een duidelijke offerte, mijn detailvragen werden snel beantwoord. In de offerte stond dat er een paar maanden wachttijd was voor onze kruipruimte aangepakt kon worden, maar toen ik belde kon het al de volgende week. De mannen die het hebben uitgevoerd hebben snel en netjes gewerkt, het heeft bij elkaar denk ik 2 a 2,5 uur geduurd. De grote vraag is wat het heeft opgeleverd - we denken te merken dat de CV minder vaak aanslaat en de luchtvochtigheid is gedaald van rond de 55 naar rond de 45% - maar het is steeds droog weer. Dat is dus lastig te beoordelen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed werk geleverd

Houden zich goed aan de afspraken waren erg vriendelijk en netjes alles op geruimd top. werkzaamheden spouwmuur isolatie was de volgende dag al zichtbaar op mijn gas meter.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top helemaal comfort afspraak!

Vakbekwaam mensen heel erg netjes gewerkt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een zeer tevreden klant.

Vanaf de eerste aanvraag voor spouwmuur isolatie tot en de daadwerkelijke uitvoering alleen maar lovende woorden.De twee medewerkers begonnen stipt om 08.00 uur en waren om 16.00 uur klaar met 4 huizen te voorzien van spouwmuurisolatie. Alles werd weer keurig opgeruimd en tijd voor koffie was er nauwelijks. Kortom Van de Bunt Isolatietechniek is een bedrijf dat ik zeker zal aanbevelen bij anderen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel. Goed en netjes werk, keurige medewerkers,

Op tijd, vriendelijk, open voor vragen, netjes werk afgeleverd. Huis weer opgeruimd en netjes weer achtergelaten. Alles comform afspraak en geen enkele verrassing.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vriendelijke vaklui

Samen met drie buren hadden we een dagje isoleren geboekt. Het verliep allemaal erg soepel met twee prettige vaklui aan het werk. Een beperkte overlast van het boren werd gevolgd door het inspuiten van vele zakken wol. Alle rommel werd keurig opgeruimd en we zitten er dus weer warmpjes bij.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super uitvoering door vriendelijk en deskundige medewerker

De monteurs waren keurig op tijd en super vriendelijk. De uitvoering is naar wens uitgevoerd.

 • Aanbevelen? Ja
10

formidabel

Vanaf eerste (tel)contact tot en met de uitvoering prima werk geleverd. Duidelijk gecommuniceerd en schoon gewerkt Daags na de isolatie kan ik het resultaat al ervaren.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede service duidelijke communicatie

Door omstandigheden moest de afspraak verzet worden. In plaats van een mail werd keurig gebeld en kon snel gecommuniceerd worden. Waarna vervolgens opnieuw een mail verstuurd werd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles accuraat en netjes afgehandeld

We hadden ons begin jan. 2023 aangemeld voor spouwmuurisolatie. Half febr. kon de klus al geklaard worden. Alles is keurig volgens planning verlopen. en alles is keurig weer opgeruimd. Dus alles bij elkaar : helemaal top !!

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima werk!!!

De twee medewerkers van v.d.Bunt hebben prima werk afgeleverd! Ze waren vriendelijk en hebben alles schoon achtergelaten!

 • Aanbevelen? Ja

Over Van de Bunt Isolatietechniek B.V.

Van de Bunt Isolatietechniek BV is een Veluws familiebedrijf dat vanaf 2008 actief is op de isolatiemarkt en is inmiddels uitgegroeid is tot één van de grotere spelers in Nederland. Wij zijn specialist op het gebied van spouwmuurisolatie, vloerisolatie, dakisolatie en kruipruimte-isolatie. Met ons ervaren team isoleren wij jaarlijks zo'n 3000-4000 woningen, agrarische panden, utiliteits- en industriegebouwen.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd