Filters

10

Eerste klas vakmensen

Heel voortvarend hebben de eerste klasse vakmensen met zorg voor de omgeving onze woning voorzien van spouwmuurisolatie. Een voorbeeld hoe hedendaagse technieken bij ambachtslieden in goede handen zijn.

 • Aanbevelen? Ja
10

Bedrijf is PROFESSIONEEL, KLANTVRIENDELIJK en BEHULPZAAM

Door een onverwacht incident (medisch) moest de afspraak op het laatste moment veranderd worden en dat was geen enkel probleem voor Van de Bunt Isolatietechniek B.V. Bij de werkzaamheden (vloerisolatie) werd er keurig gewerkt waarbij geen noemenswaardige verstoring van de woonruimte veroorzaakt werd. Er werden duidelijke foto's gemaakt van het resultaat waarbij ook de labels duidelijk vastgelegd werden. Een bedrijf dat de werkzaamheden uitvoert zoals afgesproken, waarbij geen problemen te melden zijn, gewoon goed en dat is tegenwoordig helaas meer uitzondering dan normaal. 100 % een aanrader!!!!

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede service

Door werkzaamheden op onze zolder was de PIF beschadigd. We mochten langs komen voor een stuk PIF en band. We zijn heel vriendelijk geholpen. Hartelijk bedankt voor de goede service.

 • Aanbevelen? Ja
10

Netjes en klantvriendelijk bedrijf.

Positieve ervaring met Van de Bunt, van de persoon die het werk aanneemt tot de mensen die het uitvoeren. Er wordt goed werk geleverd volgens afspraak en alles wordt netjes/schoon achter gelaten met vriendelijk personeel.

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele aardige vakmensen en isolatie is perfect aangebracht

Wij hebben isolatiefolie laten plaatsen onder onze vloer. Gelukkig hebben wij een vrij hoge kruipruimte dus dat was fijn voor de medewerkers. Hele aardige vakkundige mannen die het met plezier voor ons hebben aangebracht. Administratief verliep ook alles prima en de adviseur heeft alles in begin uitgebreid uitgelegd. Fijn dat hij aan huis kwam dat vinden wij prettiger dan alleen via internet afspraken maken. Al met al Perfect bedrijf een aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
8

Onze vloer is geïsoleerd. We zijn tevreden

Onze vloer is geïsoleerd. Wij zijn tevreden over de informatievoorziening die vooraf geleverd werd over de werkwijze van isolatie en de procedure over de afhandeling van de subsidie. De offerte was helder, duidelijk en overzichtelijk en komt overeen met de mondelinge informatie vooraf. Jammerlijk dat gemaakte afspraken voor de werkzaamheden meerdere keren werden afgebeld en verzet (kapotte machine, kapotte auto enz). Verder kan helaas niet controleren of de werkzaamheden correct zijn uitgevoerd, kan niet in de kruipruimte en heb geen foto van de werkzaamheden. De medewerkers waren correct en klantvriendelijk. Wij gaan dan ook ervan uit dat alles goed is gegaan.

 • Aanbevelen? Ja
10

geweldig

Dakisolatie binnenzijde woning: Allereerst de vertegenwoordiger, Rinaldo, had een duidelijk verhaal en uitleg. Later nog even bellen voor een vraag, geen probleem. De offerte snel binnen en een week of 8 later gingen zij al aan de slag bij ons. Isolatiemateriaal betrof pirplaten en daarna afgewerkt met witte platen. Het ziet er prachtig uit. Jos, John en een leerling wiens naam ik ben vergeten, hebben prachtig werk afgeleverd. En het was ook nog eens super gezellig met hun over de vloer. Via hun site kun je ook gelijk je subsidie aanvragen, handig! Ik zou zeggen, niet verder zoeken voor dakisolatie, Vd Bunt bellen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Wat een toppers!!

Geweldig dat we met voorrang geholpen konden worden. Er wordt goed meegedacht. Al met al zeer klantgericht! De mannen die de klus geklaard hebben deden dit in goed overleg en alles was perfect opgeruimd. Grote klasse! Bedankt Kevin, Dennis en David!!

 • Aanbevelen? Ja
7

Wat problemen onderweg, maar uiteindelijk goed opgelost

Het ging niet helemaal zonder slag of stoot, door een niet-presterende onderaannemer (ik heb begrepen vdBunt inmiddels geen gebruik meer maakt van deze gasten; dat is goed nieuws). Maar uiteindelijk is het allemaal netjes opgelost door vdBunt. En het eindresultaat telt: ons gasverbruik is aanmerkelijk gedaald. Dus toch een ruime voldoende.

 • Aanbevelen? Ja
10

perfecte werkzaamheden

Vooraf een goede en vakkundige calculatie gedaan met de daarop uitgevoerde werkzaamheden. Zeer snel en correct uitgevoerd met een aardige en vakkundige 'bemanning'. Gevuld met een goede kwaliteit minerale wol i.p.v. PUR schuim. Van de komende winter gaan we dit hopelijk merken. Via hun site kun je ook gelijk je subsidie aanvragen, erg handig en scheelt uitzoekwerk. TOP.

 • Aanbevelen? Ja
10

Topbedrijf Van de Bunt Isolatietechniek

I.v.m. situatie kruipruimte moest het een aantal keren worden uitgesteld, maar bedrijf communiceert goed én denkt mee. Vriendelijk personeel, werkt snel en netjes. Raad dit bedrijf absoluut aan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Van de Bunt Isolatietechniek een topbedrijf!

Duidelijke uitleg door medewerkers. Vriendelijk en behulpzaam bij alle vragen. Van de Bunt Isolatietechniek is echt een aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
10

Betrouwbaar en kundig, zeer tevreden over de geleverde dienst!

Zeer kundig en professioneel bedrijf. Goede communicatie ook tijdens de klus, er werd goed meegedacht. Dit bedrijf raad ik absoluut aan!

 • Aanbevelen? Ja
10

Kundige mensen, duidelijke communicatie, fijn bedrijf!

Onze gevels: voor, achter en zijkanten waren snel gevuld met isolatie. Ze werkte slim en keihard moet ik zeggen. Erg onder de indruk van dit bedrijf vanwege hun professionele en duidelijke aanpak.

 • Aanbevelen? Ja
10

zeggen wat zij doen, doen wat zij zeggen!

snel offerte / duidelijke uitleg bij vragen goede uitvoering door vriendelijke medewerkers vriendelijke dame aan de telefoon om een misverstandje te bespreken direct gecorrigeerde factuur

 • Aanbevelen? Ja
9

Uitstekend

Waren zeer zeer behulpzaam want er zit en zat nogal wat klimop tegen de muur gegroeid. Hebben ze meer dan keurig gaten gemaakt en vervolgens de isolatie ingebracht.

 • Aanbevelen? Ja
9

Doorwerken zonder poespas van begin offerte aanvraag tot aan opleveren

We zijn vanaf het begin tot het einde prettig geholpen. Tijdens de schouw werd er praktisch nagedacht en meegedacht. Alles werd kort en bondig zonder bla bla verhaal uitgelegd en de offerte verscheen al snel. Ok tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden werd ons geholpen waar we aan moeten denken om de subsidie te verkrijgen

 • Aanbevelen? Ja
10

geweldig

de uitvoerders werken netjes vriendelijk professioneel

 • Aanbevelen? Ja
9

Kundige vaklui die degelijk werk hebben afgeleverd bij onze vloerisolatie!

Na een gesprek met de vertegenwoordiger was de offerte snel binnen. Binnen een paar weken kon de vloerisolatie gedaan worden. In de ochtend verschenen twee vriendelijke en gezellige werklui die aan de gang gingen. Tijdens de werkzaamheden bleek dat ze niet het hele oppervlakte konden bereiken vanwege verschillende (steun)muurtjes onder de vloer. Maar het verschil is netjes gecorrigeerd in de factuur. Ik werd goed op de hoogte gehouden en na een kleine 4 uur waren ze klaar. Ze hebben alles netjes achtergelaten en het huis afgesloten. Voorlopig zeer tevreden, nu kijken of we het verschil duidelijk merken van de winter.

 • Aanbevelen? Ja
10

Deskundig, netjes, vriendelijk!

Beide medewerkers van Van de Bunt (verwijderen oude spouwmuurisolatie en aanbrengen nieuwe) waren vriendelijk, werkten hard en doelgericht met (voor zover wij dat konden beoordelen) goed materiaal en waren snel klaar met de klus. Ze lieten de boel weer netjes achter. Ook de prijzen waren, vergeleken met andere bedrijven, prima.

 • Aanbevelen? Ja
10

Eerlijk en goed advies, degelijke uitvoering

Eerlijk en goed advies, goed te bereiken en heldere communicatie, goede planning en degelijke uitvoering. Komen afspraken na. Ik geef niet vaak internet beoordelingen, maar in dit geval maak ik een uitzondering. Ook het feit dat niet gevraagd wordt om een beoordeling pleit voor het bedrijf.

 • Aanbevelen? Ja
10

TOP BEDRIJF !!

Pur isolatie kruip ruimte laten, zij gaan zeer net te werk. Totaal geen geur overlast. Kan alleen maar zeggen TOP BEDRIJF!!

 • Aanbevelen? Ja
9

Werk is correct uitgevoerd door vriendelijk en ter zake kundige mannen.

Prima, voor al het zich gelijk voorstellen, zodra de mannen uit de auto stapten, gaf een goed gevoel.

 • Aanbevelen? Ja
10

Helemaal Top!

Nette mensen die snel en goed vakwerk afleveren. Zeker een aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
6

Uitgevoerd volgens afspraak, wel overlast gemorste EPS bolletjes

Advies door verkoper vooraf was prima. Contact tussendoor iets minder omdat hij geen antwoord kon/wilde geven via e-mail op inhoudelijke vragen maar alleen telefonisch. Het vullen van de spouwmuur met EPS parels ging snel (prima teamwerk). Wat ons tegenviel is de hoeveelheid plastic bolletjes die bij het vullen van de spouwmuur 'gemorst' werden. Met de tuinslang werd de gevel schoongespoten (stof van het boren), en de bolletjes (die nog niet waren weggewaaid) werden het gras/tuin mee ingespoten. We zijn de hele middag bezig geweest deze bolletjes uit onze en de tuinen van buren te verwijderen. En nog vinden we ze in onze tuin en in de buurt terug! Aan de ene kant denk je goed voor het milieu bezig te zijn door te isoleren, maar aan de andere kant vind er een kleine milieuramp plaats door alle plastic bolletjes die bij het isoleren in het milieu terecht komen. Mogelijk hadden we ons beter moeten verdiepen en evt. een andere milieuvriendelijkere isolatie moeten kiezen. Misschien ook een tip voor Van de Bunt om met een innovatief idee het morsen tijdens het isoleren tegen te gaan. Daarmee zullen jullie goede naam kunnen maken en voorbeelden zoals te lezen op https://www.epsisolatieparels.nl/ tegen kunnen gaan. De isolerende werking, waar we dit uitendelijk voor hebben gedaan, moeten we gaan ervaren in de herfst/winter maanden die komen.

 • Aanbevelen? Nee

Over Van de Bunt Isolatietechniek B.V.

Van de Bunt Isolatietechniek BV is een Veluws familiebedrijf dat vanaf 2008 actief is op de isolatiemarkt en is inmiddels uitgegroeid is tot één van de grotere spelers in Nederland. Wij zijn specialist op het gebied van spouwmuurisolatie, vloerisolatie, dakisolatie en kruipruimte-isolatie. Met ons ervaren team isoleren wij jaarlijks zo'n 3000-4000 woningen, agrarische panden, utiliteits- en industriegebouwen.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.