Filters

10

Degelijk, vakkundig en betrouwbaar.

Ik ben erg blij met mijn keuze voor Van de Bunt Isolatietechniek! Het offertegesprek met Bart was erg aangenaam en duidelijk. Vervolgens zijn Dennis en Gunnar twee dagen bezig geweest met het isoleren van alle spouwmuren in ons pand. Dit deden ze heel secuur en vakkundig. Ik heb er alle vertrouwen in dat de muren goed zijn geïsoleerd. Alles werd netjes achtergelaten bij vertrek. Kortom, heel erg tevreden!

 • Aanbevelen? Ja
5

Sneeuw

Waarschijnlijk is de isolatie prima gelukt, maar we waren niet zo blij met de hoeveelheid witte plukjes glaswol in de tuin. We hebben dat er na dagen nog niet uit gepeuterd… Bij buren was het minder, dus misschien is er bij ons even naast gespoten of zo, maar daar hebben we geen uitleg over gekregen…

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw review. Wat vervelend dat er na het isoleren glaswol rondom de woning ligt, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Wij komen graag bij u langs om het materiaal alsnog op te ruimen. Wilt u contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak op 0341-745064 / info@vandebuntisolatie.nl Met vriendelijke groet, Team Van de Bunt Isolatietechniek

9

Compleet pakket voor een goede prijs

Na contact gehad te hebben met een adviseur is deze langs geweest en gekeken welke maatregelen is meest rendement zouden geven. Er is gekozen voor vloer en dak isolatie. Na het bezoek van de adviseur kregen wij binnen 1-2 dagen al een offerte en konden we de werkzaamheden gaan plannen. De werkzaamheden zijn snel en kundig uitgevoerd. In 1 woord: top

 • Aanbevelen? Ja
9

goede bereikbaarheid en nette uitvoering

Na een adviesgesprek snel een net geprijsde offerte gehad en de wachttijd op de spouwmuurisolatie viel gezien de huidige oververhitte markt reuze mee. De telefonische bereikbaarheid voor afstemming/maken van een afspraak was prima. Op de dag zelf is er hard gewerkt door Mannen en keurig werk geleverd. Het is soms zelfs zoeken naar de plek in de voeg waar de isolatie is ingebracht (hr++parels). Geen rommel achtergelaten en zelfs het stof van de vensterbanken/kozijnen geblazen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede kundige partij

Klantcontact door verkoopmedewerker was goed. Hij kent de markt en weet waar van de Bunt zich onderscheid van anderen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super geregeld!

Van af het moment dat ik belde met de vraag over spouwmuurisolatie tot het vertrek van de mannen die de isolatie hebben uitgevoerd een super ervaring met van de Bunt! - Duidelijke uitleg over de werkzaamheden - Offerte duidelijk - Flexibel bij het maken van de afsprak en ons verzoek of het snel kon - Op de dag van de uitvoering keurig op tijd, duidelijke uitleg, netjes werk, alles netjes opgeruimd -Werkzaamheden die niet nodig waren stonden ook niet op de factuur Veel dank aan de jongens die het werk hier hebben uitgevoerd! Ik ben zeer tevreden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakmensen, denken mee en werken netjes

De afgelopen 3 dagen heb Jos en John over de vloer gehad om mijn zolder te isoleren en vervolgens af te werken met plaatmateriaal. Naast dat het superaardige en gezellige mannen zijn, kwamen ze op tijd, ruimden aan het eind van de dag de troep op en namen dat ook mee, zochten op tijd overleg en dachten goed mee waardoor ik een mooiere zolder heb gekregen dan ik ooit had verwacht. Dikke aanrader, bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zéér positief...

Vanaf eerste contact met van der Bunt is ec sprake van een goede verstandhouding en veel geduld bij van der Bunt. Mo en collega waren stipt op de afgesproken tijd aanwezig. Er werd gelijk goed uitgelegd wat de aanpak was en vragen werden rustig en kundig beantwoord. Er werd gestaag gewerkt en binnen 2 uur was de klus geklaard. Inclusief het opruimen van alle troep. Bij het dichten van de gaten met voegcement werden ook nog wat kleine reparaties gedaan. Bovendien nog wat adviezen gekregen over verder afdichten. Zeer goed en correct allemaal.

 • Aanbevelen? Ja
10

Eerlijk verhaal

Medewerker Dhr Dissel heeft een opname bij ons gemaakt voor spouwmuurisolatie. Ter plekke constateerde hij echter dat de aanwezige isolatie afdoende was en dat het nemen van aanvullende maatregelen niet nodig was. Deze eerlijkheid heeft indruk gemaakt en wij bedanken Van de Bunt voor deze benadering.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top bedrijf (en dit zeg ik niet zomaar!)

Na lang wikken en wegen, gesteund door het lezen van alle positieve reviews besloten om de opdracht (spouw en vloerisolatie) te gunnen aan van de Bunt uit Putten. Tot op de dag van vandaag nog geen seconde spijt gehad van deze beslissing! Deskundige medewerkers, goed advies, uitstekende uitvoering en goede service! Medewerkers netjes op tijd, tot in detail de opdracht en uitvoering doorgenomen. Voegen zijn werkelijk zo netjes op kleur gevoegd, als je niet beter weet zie je niet dat de spouwmuur geïsoleerd is. Niet alles liep zoals geplant, een stuurfoutje met de hoogwerker en schade ontstaan. Medewerker heeft dit netjes gemeld en notitie gemaakt. Voor beide partijen erg vervelend maar direct een adequaat oplossing geboden! We hadden al een positief beeld van het bedrijf maar dit is alleen maar versterkt tijdens de uitvoering en zijn erg blij met de isolatie maatregelen. Dan nog daarbovenop de service die helemaal in orde is, dan kan ik alleen maar zeggen, TOP bedrijf! Ga zo door van de Bunt met jullie mooie familiebedrijf!

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed werk verricht

Prima contact vooraf met werklieden en gedreven mensen. Zorgvuldig de dakisolatie aangebracht. Geen rommel achtergelaten en in minder dan één dag de klus geklaard. Tevreden over alles.

 • Aanbevelen? Ja
10

Helder, vakkundig, keurig en vriendelijk.

Kundige en vriendelijke mannen, alle communicatie was duidelijk en helder van het eerste oriënterende gesprek tot en met de uitvoering. Met een paar uur waren de spouwmuren geïsoleerd, de gaten weer opgevuld en zelfs eerdere gaten netjes weggewerkt! Ze lieten ons keurig opgeruimd en met een zeer positieve indruk achter. Een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel, goed en vriendelijk

Twee hele vriendelijke mannen hebben vakkundig en snel de spouwmuren geïsoleerd! Keurig de troep daarna opgeruimd en we bleven met een goed gevoel achter. Een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede communicatie en net werk

Goede communicatie, net werk wat ze afleveren , vriendelijke jongens

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima service en goede kwaliteit/prijs

Bij ons is eerste de oude isolatie uit de spouwmuur gehaald en daarna voorzien van nieuwe isolatie (HR++ parels). Werkzaamheden waren over 2 dagen verdeeld, dus na 2 dagen was alles klaar. Zeer goed uitgevoerd, prettige mensen om mee samen te werken en alles netjes achtergelaten. Zeer tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
7

Te vrede

Na een foute korrels in gevel nu toch weer blij dat ze er opnieuw inzitten. De vriendelijke man helaas naam vergeten was erg vriendelijk en nietjes.

 • Aanbevelen? Ja
9

Geweldige dienstverlening

Zeer goed werk verricht. Enthousiast en gezellig maar ondertussen werd er wel stevig doorgewerkt. Leuke gasten om mee te werken. Er zijn enkel een paar gaten vergeten dicht te stoppen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed netjes en vriendelijk

Heel prettig.

 • Aanbevelen? Ja
10

Klantvriendelijk en klantgericht

Op 20 mei muurvan toekomstige keuken geïsoleerd. Het bleek (op advies) dat delen ervan ook nog beter geïsoleerd konden worden en dat is gelijk meegenomen. Het contact met het personeel van het bedrijf was beleefd en vriendelijk. Aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
8

prima werk

de twee mannen hebben goed werk gedaan.

 • Aanbevelen? Ja
10

uitstekend

De offerte was duidelijk. Er werd o.a. geadviseerd om foto's te maken van de werkzaamheden i.v.m. een mogelijke aanvraag voor subsidie. De werkzaamheden werden op de geplande tijd uitgevoerd. Er werd netjes gewerkt en na afloop werd het stof netjes opgeveegd en verwijderd. Ook werd er door de vriendelijke medewerkers uitgelegd hoe het werk uitgevoerd zou worden. Na de werkzaamheden kwam er een mail waarin duidelijk alle mogelijkheden werden opgesomd voor het verkrijgen van subsidie.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel en netjes gewerkt

Alles zoals afgesproken Ook nog wat kleine dingetjes extra gedaan

 • Aanbevelen? Ja
8

Netjes gewerkt!

Ondanks dat de offerte niet helemaal overeenkwam met de werkelijkheid hebben de mannen het prima oo weten te lossen

 • Aanbevelen? Ja
10

Netjes en goed werk leverend

Vriendelijke mannen. Harde werkers. Gaan netjes te werk.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een heel fijn bedrijf !

Wij hebben de spouwmuren en vloer laten isoleren. Beide teams zijn zeer vakkundig en heel vriendelijk ! Het werk werd keurig van te voren besproken, alles netjes opgeruimd , we zijn er heel blij mee ! Echt een aanrader.

 • Aanbevelen? Ja

Over Van de Bunt Isolatietechniek B.V.

Van de Bunt Isolatietechniek BV is een Veluws familiebedrijf dat vanaf 2008 actief is op de isolatiemarkt en is inmiddels uitgegroeid is tot één van de grotere spelers in Nederland. Wij zijn specialist op het gebied van spouwmuurisolatie, vloerisolatie, dakisolatie en kruipruimte-isolatie. Met ons ervaren team isoleren wij jaarlijks zo'n 3000-4000 woningen, agrarische panden, utiliteits- en industriegebouwen.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd