8

Keurige afhandeling

De klus kon niet in een dag afgemaakt worden door verschillende omstandigheden, maar voor het ongemak kregen we een paar dagen later een bloemetje.

 • Aanbevelen? Ja
10

Echte vakmensen

Waren ruim voor de tijd aanwezig Werken snel en netjes En lieten de werkplek schoon achter

 • Aanbevelen? Ja
2

Geen nazorg

Aantal jaren geleden isolatiekorrels in de spow door van der Bunt laten uitvoeren, elke winter zijn de korrels rondom de woning te vinden, hierbij hebben ze onvoldoende lijm gebruikt. Een keer met de adviseur gebeld, gaf aan dat ik het zelf moet oplossen door de naden te dichten, terwijl de korrels niet naar buiten horen te komen. Heel slechte ervaring met het bedrijf hierdoor.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste heer Abdessalami, Vervelend dat u last van de losse parels hebt, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Normaal gesproken wordt u in deze situaties doorverwezen naar ons kantoor, wij zorgen ervoor dat het probleem netjes opgelost wordt. Wilt u contact met ons opnemen, zodat wij het probleem alsnog naar tevredenheid opgelost kan worden? Met vriendelijke groet, Team Van de Bunt Isolatietechniek

10

Uitstekend

Prima ervaring van begin tot eind. De vloer- en spouwisolatie is vakkundig uitgevoerd. Het resultaat is een veel aangenamer binnenklimaat in de winter.

 • Aanbevelen? Ja
8

Professioneel werk door een team, dat netjes werkt en de werkomgeving schoon en opgeruimd oplevert.

Professionaliteit in zowel de technische uitvoering als omgang met de klant en zijn spullen en de omgeving. Het is vanzelfsprekend dat er geluidsoverlast is tijdens de uitvoering van de isolatiewerkzaamheden. Ik vind dat het uitvoerend personeel als een team aan het werk is.

 • Aanbevelen? Ja
9

inmeting (boven de grond) bleek niet juist. Maar is later wel recht gezet

De inmeting van de oppervlakte is boven de grond gedaan. Bij de uitvoer van de werkzaamheden (onder de grond) bleek een deel van woning die boven de grond was ingemeten niet toegankelijk. Verder ben ik wel tevreden over de uitvoer van de werkzaamheden, maar ik hoop nog wel op een gedeeltelijke restitutie. Nadat ik had laten weten dat er iets mis was gegaan is er inderdaad een credit nota verstuurd.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Diederik, Wij hebben geprobeerd in contact met u te komen, maar dat is helaas nog niet gelukt. Het klopt inderdaad dat het opmeten van de kruipruimte boven de grond gedaan wordt, dit heeft met Arbo-technische redenen te maken. Graag zou ik u hier meer uitleg over geven. Wilt u contact met ons opnemen, zodat wij de niet uitgevoerde meters netjes kunnen verrekenen? Met vriendelijke groet, Team Van de Bunt Isolatietechniek

9

Duidelijk, snel en adequaat

Geen poespas. duidelijke uitleg en toelichting. Vriendelijke vaklui. Wilden zelfs nog stofzuigen :-). Ook wat betreft het advies welke isolatiemiddelen aan te laten brengen was dit nuchter, helder en eerlijk advies.

 • Aanbevelen? Ja
8

Helder en geen gedoe

Uitgenodigd voor spouw en zolder isolatie. Helaas werd meteen duidelijk dat zolder niet mogelijk was (helemaal vol), dat was niet eerder gemeld. (daarom geen 5 sterren) Uiteindelijk wel de spouw laten isoleren. Is prima gedaan, wel in 2 dagen omdat 1 van de spuiten het niet goed deed. De installateurs konden er niet mee verder werken en dus is de volgende dag het werk afgemaakt.

 • Aanbevelen? Ja
9

Op tijd, professioneel, netjes en goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Op tijd, professioneel, netjes en goede prijs-kwaliteitsverhouding.

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect van A tot Z

Voortraject: Van de Bunt heeft eerst de spouw gecontroleerd met een camera op diverse plekken om de staat te bekijken. Andere partijen deden dit niet. Na diverse offertes was van de Bunt veruit de scherpste qua prijs. Uitvoering: De heren waren keurig op tijd en hebben eerst gekeken naar de plek van de schoorsteen en eventuele andere obstakels. Daarna zijn ze aan het werk gegaan. Het woord pauze kennen ze niet want ze hebben bijna in 1 stuk doorgewerkt (isolatie spouwmuur vrijstaande woning) Na de werkzaamheden werd alles keurig opgeruimd. Resultaat: Veel meer comfort in huis. In de nacht daalt de temperatuur minder snel en ook de bovenverdieping is nu erg comfortabel. We hebben veel bedrijven over de vloer momenteel aangezien we de hele woning aan het verbouwen zijn maar als ik naar deze uitvoerder kijk dan is dit echt een 10

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima ervaring

Positief

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima in orde

Wij hebben de spau-muren laten isoleren. Alles is prima verlopen en zonder problemen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer netjes en snel gewerkt!

- De jongens arriveerden op tijd op de afspraak - Van te voren bij ons ter plekke overleg over de werkwijze en volgorde van de acties - in huis en buiten netjes werken en schoon weer afleveren - afmelden als de werkzaamheden zijn uitgevoerd kortom prima gedaan!

 • Aanbevelen? Ja
7

Nette vertegenwoordiger en aardige uitvoerders

Bij aankomst hadden de uitvoerders weinig of geen gegevens van mijn woning. Dachten dat mijn woning een tussenwoning zou zijn ipv twee onder een kap. Heb toen zelf met Juan gebeld en daarbij de telefoon aan de uitvoerders gegeven. Ze vertelden mij dat ze Juan niet kenden of ooit gezien te hebben. Zou wellicht aanbeveling zijn? Na het telefoontje zijn ze aan de gang gegaan. Vlotte werkers! Ik vraag me echter af hoeveel isolatiemateriaal is ingespoten daar op sommige plakken niets inging en de "boorder" zei dat de hoeken van de muur voor en achterpui massief waren. ??? Dus het aanbrengen van 96 m2 lijkt me sterk overdreven.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste heer Janssen, Hartelijk dank voor uw reactie, wat vervelend dat er onduidelijkheden bij de uitvoering waren, dat is natuurlijk niet de bedoeling! Wij hebben u per e-mail toelichting gegeven wat betreft de situatie. Graag komen wij nogmaals langs om te situatie wat betreft de massieve delen te bekijken. Indien dit het geval is, zullen wij deze meters van de factuur aftrekken. Met vriendelijke groet, Van de Bunt Isolatietechniek.

10

Super snel en goed

Goed gedaan kijken niet op een cuubje meer of minder. Ik heb het resultaat binnen 24 uur al kunnen merken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Supernetjes en meedenkend

Keurig gebeld dat ze wat eerder konden komen (wat heel goed uitkwam op Sinterklaas). Meteen in de kou aan de slag met boren en daarna met vullen. Een geoliede machine! De oude ventilatie roosters werden keurig vervangen, het metselwerk was prima. Wat ik helemaal goed vond was dat ze een rare constructie door de muur met koperen buizen (waarschijnlijk iets van vroeger, jaren 30 huis) die bij onze badkamervloer uitkwam ook netjes verwijderd en dichtgemaakt hebben!. Ik merkte meteen het verschil in warmte in ons huis. Ook nog advies gehad over metsel/voegwerk wat waarschijnlijk toch een keer opnieuw moet worden gedaan. Al met al een prima ervaring.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende uitgevoerde isolatiewerkzaamheden

Scherpe offerte en de vloerisolatie (pur) is netjes aangebracht volgens offerte. Super netjes gewerkt en achtergelaten. Mijn complimenten voor de heren. Ik heb jullie al aanbeveelt bij onze vrienden. En wouw, wat een verschil nu met vloerisolatie.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima advies en nette monteurs die goed werk willen leveren

Goed advies dat past bij de situatie en niet perse voor de duurste oplossing gaan. Ook wordt er meegedacht over eventuele subsidie. Nette monteurs die het huis en tuin achterlaten zoals aangetroffen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima ervaringen vloer en spouwisolatie

Deze week heeft Van de Bunt bij ons de vloer en de spouw geisoleerd. We zijn goed geinformeerd. Contacten en planning gingen vlot en soepel. De medewerkers die het werk uitgevoerd hebben zijn vriendelijk, werken vlot en netjes en hebben verstand van zaken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vriendelijke netjes behulpzaam vakkundig en vlot

Ik heb de spouwmuur van mijn woning laten isoleren dmv Supafil. Je krijgt keurig de dag vooraf nog een reminder toegezonden. De uitvoerende ploeg (3 man) was heel prettig in de omgang. Er werdt nog een checklist met mij doorgenomen en zekerheidshalve onder de vloer gecontroleerd of leidingwerk in de weg zou zitten ivm de aan te brengen kruipruimte ventilatie. Er werd netjes gewerkt en ook aan t einde nog zorgvuldig opgeruimd en de mensen zijn prettig in de omgang

 • Aanbevelen? Ja
10

Tevreden

Meer dan tevreden zijn wij met uw werk, omdat alles w.b. uitvoering, het communicatieve telefonisch overleg over o.a. de stuk geraakte verwarming, het overige contact met uw financiële administratie etc. erg coöperatief is verlopen. U hebt een bedrijf dat wij absoluut zullen aanraden!

 • Aanbevelen? Ja
9

prima gedaan snel en goed werk

prima gedaan snel en goed werk

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede klantervaring

Op een juiste wijze voorgelicht door de adviseur. Daarna goed te woord gestaan door de klantenafdeling, o.a. bij het verzetten van afspraken. Het is natuurlijk moeilijk om te beoordelen of de uitvoering op de juiste wijze gedaan is, dat gaan we zien aan de vermindering van het energieverbruik.

 • Aanbevelen? Ja
9

Deze winter geen koude voeten.

Volgens afspraak kwamen de isoleerders op tijd. Ze hebben vlot en zonder veel geluid met elkaar er voor gezorgd dat er in de kruipruimte, tegen mijn kamervloer, een dikke laag isolatie kwam. Nu al voel ik enig verschil.

 • Aanbevelen? Ja
8

goed werk , snelle werkers

Goed werk geleverd , ben zeer tevreden

 • Aanbevelen? Ja

Filter op taal

Klantenvertellen Reviews

• Alle klanten mogen beoordelen
• Beoordelingen moeten voldoen aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren controles uit om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: lees meer
• Onvoldoendes (reviewscore lager dan 6) zijn 7 dagen na plaatsing zichtbaar op deze pagina