Filters

8

Vakmanschap, snel, klantvriendelijk en volgens afspraak.

Met drie man is de spouwmuurisolatie van voor- en achtergevel in een halve dag (ochtend) uitgevoerd. De boorgaatjes zijn op verzoek zo klein mogelijk gehouden en zijn inclusief kleine stukjes voegwerk in de juiste kleur en vorm hersteld. Een over het hoofd gezien boorgaatje (garantie) is evenals wat losgekomen oud voegwerk (als service) een paar dagen later keurig hersteld. Al met al zeer tevreden over het werk en uitvoering. Ook de communicatie is goed. Je wordt goed geïnformeerd over de mogelijkheden, en op tijd gebeld of gemaild.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top service!

Aardig en vakbekwaam personeel. Op de planning denken ze ook goed met je mee. Zeker aan te bevelen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top bedrijf

Top bedrijf, vriendelijk personeel en komen hun afspraken goed na. Hebben jullie al aanbeveelt bij kennisen

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel werk geleverd.

De afspraak voor de spouwmuurisolatie stond ingepland om 08.00 uur. Ricardo en Miquel waren er echter al om 07.30 uur. Aangezien ik net mijn bed uit kwam, was ik dus ook nog niet helemaal klaar met wat spullen aan de kant zetten. Dat was geen enkel probleem. Zij staken gelijk hun handen uit de mouwen en waren zeer behulpzaam met het vrij maken van de muren. Vervolgens volgens een strak schema efficiënt de werkzaamheden uitgevoerd. Eind van de ochtend klaar en alles netjes opgeruimd. Tijdens de werkzaamheden bleken een tweetal kleine dingen, die wel op offerte stonden, niet nodig. Werd keurig gemeld en dus ook niet gefactureerd. Kortom professioneel werk geleverd. Zeer tevreden. Van de Bunt gaat ook de muren impregneren. Tip (zag het pas achteraf). Op de offerte wordt vermeld: "via collectief Huizen in offerte verwerkt". Wellicht correcter om daar wat explicieter bij te vermelden wat dat dan is.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima werk geleverd

Vakkundige medewerkers die efficiënt en met minimale overlast de gevelisolatie aanbrengen. Alles netjes opgeruimd klaar in een halve dag. Ook ongelukje met een leiding werd keurig opgelost.

 • Aanbevelen? Ja
10

Scheelt weer een slok op een borrel qua gasverbruik

Binnen een ochtend was de hele spouwmuur geïsoleerd. De gaten in de snijvoeg zijn weer netjes hersteld. Al met al zeer tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer professioneel

Van begin tot eind een zeer plezierige ervaring en alles volgens afspraak. Het eindresultaat is super en alles is heel netjes achtergelaten door de zeer vriendelijke mannen. Wij bevelen Van de Bunt Isolatietechniek aan iedereen aan!

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer tevreden over het geleverde werk door het uiterst vriendelijke personeel

Werken snel en zorgvuldig. Alles is netjes opgeruimd.

 • Aanbevelen? Ja
8

Netjes gewerkt werkzaamheden goed uitgevoerd

Vriendelijke mensen vakkundig te werk gegaan keurig afgewerkt en alles netjes opgeruimd

 • Aanbevelen? Ja
10

Duidelijke communicatie vooraf en tijdens de werkzaamheden.

Duidelijke communicatie vooraf en tijdens de werkzaamheden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Kwaliteit en oplossingsgericht

De tijdens de werkzaamheden ontdekte punten welke anders waren dan verwacht zijn proactief, vakkundig, oplossingsgericht en naar volle tevredenheid opgelost door VD Bunt. Wij gaan komende winters veel gas besparen met ons kruipluik isolatie!

 • Aanbevelen? Ja
9

Vriendelijk en vlot

De medewerkers van Van de Bunt bleken zowel deskundig als vriendelijk te zijn. Ze hebben het karwei vlot afgerond. Bovendien naderhand alles keurig opgeruimd. Hulde!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden

Er is netjes conform de afspraken gewerkt, vriendelijk personeel. Wij zijn erg tevreden over de werkzaamheden

 • Aanbevelen? Ja
10

nette, vriendelijke uitvoerders

Uitvoerder werkten netjes en waren zeer vriendelijk. Alles werd keurig schoon achtergelaten. Zo op het eerste gezicht een mooie laag pur tegen de vloer en randen, op naar een warme winter binnenshuis!

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer professioneel

Als 2 jonge medewerkers enthousiast en met plezier je kruipruimten induiken om de vloerisolatie aan te brengen en al zingend hun werk doen, dan heb ik diep respect voor de benauwde en lastige klus die ze behendig en professioneel op dat moment uitvoeren. Het resultaat mag er zijn. Top.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super bedrijf

Van de Bunt heeft deze week mijn spouwmuren nageisoleerd met Supafil. Super medewerkers hebben de klus goed uitgevoerd en alles weer netjes schoon achtergelaten.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top!

Keurig op de afgesproken tijd gekomen. Vriendelijke mensen, geven goede informatie over o.a. subsidieregelingen en het maken van de daarbij behorende foto’s voor de aanvraag. Alles keurig netjes opgeruimd aan het einde van de werkzaamheden. Afspraken na gekomen. Uitstekend!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer vakkundig de kruipruimte geïsoleerd

Tevreden over het bedrijf en personeel

 • Aanbevelen? Ja
10

Degelijk, vakkundig en betrouwbaar.

Ik ben erg blij met mijn keuze voor Van de Bunt Isolatietechniek! Het offertegesprek met Bart was erg aangenaam en duidelijk. Vervolgens zijn Dennis en Gunnar twee dagen bezig geweest met het isoleren van alle spouwmuren in ons pand. Dit deden ze heel secuur en vakkundig. Ik heb er alle vertrouwen in dat de muren goed zijn geïsoleerd. Alles werd netjes achtergelaten bij vertrek. Kortom, heel erg tevreden!

 • Aanbevelen? Ja
5

Sneeuw

Waarschijnlijk is de isolatie prima gelukt, maar we waren niet zo blij met de hoeveelheid witte plukjes glaswol in de tuin. We hebben dat er na dagen nog niet uit gepeuterd… Bij buren was het minder, dus misschien is er bij ons even naast gespoten of zo, maar daar hebben we geen uitleg over gekregen…

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw review. Wat vervelend dat er na het isoleren glaswol rondom de woning ligt, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Wij komen graag bij u langs om het materiaal alsnog op te ruimen. Wilt u contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak op 0341-745064 / info@vandebuntisolatie.nl Met vriendelijke groet, Team Van de Bunt Isolatietechniek

9

Compleet pakket voor een goede prijs

Na contact gehad te hebben met een adviseur is deze langs geweest en gekeken welke maatregelen is meest rendement zouden geven. Er is gekozen voor vloer en dak isolatie. Na het bezoek van de adviseur kregen wij binnen 1-2 dagen al een offerte en konden we de werkzaamheden gaan plannen. De werkzaamheden zijn snel en kundig uitgevoerd. In 1 woord: top

 • Aanbevelen? Ja
9

goede bereikbaarheid en nette uitvoering

Na een adviesgesprek snel een net geprijsde offerte gehad en de wachttijd op de spouwmuurisolatie viel gezien de huidige oververhitte markt reuze mee. De telefonische bereikbaarheid voor afstemming/maken van een afspraak was prima. Op de dag zelf is er hard gewerkt door Mannen en keurig werk geleverd. Het is soms zelfs zoeken naar de plek in de voeg waar de isolatie is ingebracht (hr++parels). Geen rommel achtergelaten en zelfs het stof van de vensterbanken/kozijnen geblazen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede kundige partij

Klantcontact door verkoopmedewerker was goed. Hij kent de markt en weet waar van de Bunt zich onderscheid van anderen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super geregeld!

Van af het moment dat ik belde met de vraag over spouwmuurisolatie tot het vertrek van de mannen die de isolatie hebben uitgevoerd een super ervaring met van de Bunt! - Duidelijke uitleg over de werkzaamheden - Offerte duidelijk - Flexibel bij het maken van de afsprak en ons verzoek of het snel kon - Op de dag van de uitvoering keurig op tijd, duidelijke uitleg, netjes werk, alles netjes opgeruimd -Werkzaamheden die niet nodig waren stonden ook niet op de factuur Veel dank aan de jongens die het werk hier hebben uitgevoerd! Ik ben zeer tevreden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakmensen, denken mee en werken netjes

De afgelopen 3 dagen heb Jos en John over de vloer gehad om mijn zolder te isoleren en vervolgens af te werken met plaatmateriaal. Naast dat het superaardige en gezellige mannen zijn, kwamen ze op tijd, ruimden aan het eind van de dag de troep op en namen dat ook mee, zochten op tijd overleg en dachten goed mee waardoor ik een mooiere zolder heb gekregen dan ik ooit had verwacht. Dikke aanrader, bedankt!

 • Aanbevelen? Ja

Over Van de Bunt Isolatietechniek B.V.

Van de Bunt Isolatietechniek BV is een Veluws familiebedrijf dat vanaf 2008 actief is op de isolatiemarkt en is inmiddels uitgegroeid is tot één van de grotere spelers in Nederland. Wij zijn specialist op het gebied van spouwmuurisolatie, vloerisolatie, dakisolatie en kruipruimte-isolatie. Met ons ervaren team isoleren wij jaarlijks zo'n 3000-4000 woningen, agrarische panden, utiliteits- en industriegebouwen.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd