Goed en duidelijk contact. Snelle service. Vakwerk op locatie.
Uitstekende communicatie en en vriendelijke mensen.
Vriendelijke, snelle en goede service.
Verstopping goed verholpen ,zeer tevreden met het resultaat
Binnen 1 dag na mijn belletje was er een vakman ter plaatsen! Heerlijk op tijd was hij aanwezig. Vrolijke man met een lach op zijn gezicht die niemand er af zou kunnen halen denk ik. Ik had natuurlijk de mazzel dat mijn verstopping weer wat erger was dan gebruikelijk. De vakman was overal op voorbereid en kwam met zwaarder geschut. Ik hoop de diensten niet vaker nodig te hebben, maar als ik het wel nodig heb weet ik wie ik bel.
Enige tijd last van motvliegen en kolkend geluid in de afvoer. Toch maar gevraagd om dit na te kijken, ondanks het zeer hoge tarief! Uiteindelijk alles nagekeken en hersteld, aardige en behulpzame man. Al met al tevreden!
Vervelende verstopping was spoedig opgelost door ontstopper van Michel Doorn
Perfect geholpen voor een keurige prijs door een vriendelijke en ter zake deskundige medewerker. Daar waar anderen al hadden gefaald, lukte het Michel Doorn wel.
Medewerker Chris is bij mij geweest. Werkt netjes geeft goede adviesen. Denkt met je mee. Mensen op kantoor zijn welwillend en proberen je vriendelijk en goed te helpen. Ik ben keurig behandeld
snelle reactie aardig personeel
Nette werker en snel opgelost
Vlotte en eerlijke service
Snel geholpen
erg goed
Vanaf het eerste telefoontje tot en met de afronding zeer duidelijke communicatie. Zeer kundige medewerker. We zijn zeer tevreden
Adequaat opgelost, wegens de vakantieperiode kon de 24 uurs oplossing niet geregeld worden, maar desondanks goede info en service
Medewerker wist snel de oorzaak van de verstopping te lokaliseren en verhielp deze binnen een half uur! Klasse!
Snelle service -ondanks bouwvak- en duidelijke uitleg van Wessel. Vakkundig advies en transparante prijsvorming.
Komt afspraak na en kwam snel tot een oplossing
Maandagmiddag gebeld en dinsdag stonden ze voor de deur. Binnen een half uur was de klus geklaard. Nog stof om over na te denken gekregen.. als service. De riool loopt weer top voor nu.
N/a
OK
Goede service, snel geholpen
Wij hadden een beginnende verstopping in de keuken. Volgens de loodgieter zou er een hele nieuwe afvoer aangelegd moeten worden. Contact opgenomen met Michel Doorn en die hadden binnen een paar dagen al een tijd om langs te komen. Het probleem was binnen 20 minuten opgelost en de afvoer werkt beter dan ooit!