De medewerker was keurig op tijd en belde 15 min van te voren. Vriendelijk in de omgang en netjes gewerkt. De klacht was snel verholpen en hij gaf praktische tips om verstoppingen te voorkomen op basis van wat hij dacht dat de belangrijkste oorzaak was van deze verstopping. Het is niet de allergoedkoopste.
Verstopping snel verholpen
Na 1e contact snel een afspraak kunnen maken. Dat is heel fijn!
Goed contact en snelle service
Zie boven
Erg aardige man, grondig, legt uit wat hij doet en voor een reële prijs. Ik beveel jullie aan bij de andere bewoners. Groet Friso Roest
Snel en vakkundig de verstopping opgelost
Vriendelijke man die al heel snel het probleem had gevonden en opgelost !! Ik hoop ze niet meer nodig te hebben maar zo wel dan zal ik hun zeker weer bellen.
Een topper!
Wij hebben nu 3 keer van jullie gebruik moeten maken. Het Liefst zien we jullie niet, want als jullie komen dan is er wat aan de hand. Maar als jullie er zijn, dan wordt het op opgelost wat er gedaan kan worden op dat moment. Alles weer netjes achter latend en tevens ook nog advies. Ik vind het bedrijf als prettig ervaren.
Deskundig, doorwerken, vriendelijk
Wij zijn keurig netjes geholpen
De gootsteen in mijn keuken liep niet meer door. Wat was ik blij met de professionele vakman die alles weer doorgankelijk maakte. Pluim voor Chris!
Snel opgelost door de vakman
Ben zeer tevreden met dit bedrijf,ik dacht eerst zelf dat wordt een hele wand slopen ,om de oorzaak op te lossen maar niet dus gelukkig ,Chris een professionele monteur weet precies wat er aan de hand is ,met het juiste gereedschap was de verstopping snel verholpen
Doucheput verstopt, binnen een dag een afspraak. De man arrriveerde keurig op tijd, en stond binnen een half uur weer buiten. Was nog een aardige man ook, deed keurig zijn schoenen uit bij binnenkomen.
Spoedgeval voor een vies klusje. Poep lag op straat, zelfde dag een keurige ontstopper langsgeweest met een grote vrachtwagen. Kosten binnen de perken gebleven. Prima bedrijf.
donderdag gebeld, vrijdag probleem opgelost. snelle service.
Luisteren, oordelen en aan het werk. Duidelijk antwoord op (leken) vragen over wat er nu eigenlijk gebeurt en wat de oorzaak was. Goede raadgeving om zaken in de toekomst te voorkomen.
+ Communicatie was erg goed. + Afspraak zo gemaakt. + Monteur was op tijd. + Van te voren duidelijk over de kosten. Vakman deed alles om probleem op te lossen. Wat in dit geval verstopping op een gekke plek was. Was nog een behoorlijke puzzel om het op te lossen. Dit heeft hij heel goed gedaan. Ik ben nu verholpen van mijn verstopping. (Andere reeds door mij ingehuurde bedrijf heeft er overheen gekeken waardoor ik nog steeds met de overlast zat). Ik adviseer dit bedrijf absoluut.
We hadden een vervelende verstopping van de afvoer van de wasmachine die niet makkelijk was op te lossen, maar top werk door de service monteur! Alles weer helemaal in orde. En goed advies om toekomstige verstoppingen voor te zijn.
Snel en vakkundig
Men kon snel komen na telefonisch contact. Onze verstopping is snel en vakkundig opgelost. Binnen de 30 minuten zoals beoogd werd. Deze mannen kan je gerust bellen, eerlijk en betrouwbaar. 🚐👌🏻
Correct en vriendelijk met bekwaamheid het euvel verholpen. Volgende klus dit adres weer vragen👍 Fijn feestdagen
Transportweg 3
1619BG Andijk
Een gevestigde naam, Michel Doorn heeft meer dan 30 jaar ervaring in het ontstoppen & beheren van het riool. Onze service is van hoge kwaliteit, veelzijdig, betrouwbaar in uitvoering en bovenal: beschikbaar wanneer u ons nodig heeft.