Beschikt over goede apparatuur en heeft de verstopping snel en effectief verholpen. Twee keer eerder een andere loopgieter gehad die het probleem niet opgelost heeft. Zeer tevreden over Michel Doorn.
snel en goed geholpen, riool goed doodgespoten en gereinigd . duidelijke uitleg over wat er gedaan werd aan de verstopping
Vriendelijke medewerker die snel en efficiënt probleem op heeft gelost
Verstopping niet verholpen, zou offerte worden gedaan voor nieuwe riolering. Twee drie weken geleden. Nog niks gezien!
Geachte heer Nico, bedankt voor uw feedback! Wat vervelend om te vernemen dat ons bezoek niet naar wens is afgerond. Ik verzoek u vriendelijk ons even te bellen, dan lossen we de problemen graag met u op. - Wij bieden uitgebreide garantie als e.e.a. niet opgelost is. - De offerte-aanvraag is ons niet bekend. We maken alsnog graag een offerte voor u. We horen het graag van u, Michel Doorn Rioolservice
Probleem was redelijk snel verholpen na het uitfrezen van de leiding.
Het was gigantisch moeilijk om contact te krijgen, het kostte mij ongeveer drie kwartier. Toen het uiteindelijk lukte en de afspraak was gemaakt werd vergeten om mij te bellen als de medewerker op weg zou gaan, wat wel afgesproken was. Gelukkig werk ik dichtbij mijn huis, dus toen ik gebeld werd met de mededeling dat er iemand vergeefs voor de deur stond, werd er op mij gewacht. Het probleem werd vervolgens snel en adequaat opgelost.
als mijn oordeel niet duidelijk is dan zijn alle vragen overbodig
Het probleem was niet in een keer opgelost, maar werd de volgende dag alsnog snel verholpen.
Vriendelijk en aardig persoon.
De medewerker was keurig op tijd en belde 15 min van te voren. Vriendelijk in de omgang en netjes gewerkt. De klacht was snel verholpen en hij gaf praktische tips om verstoppingen te voorkomen op basis van wat hij dacht dat de belangrijkste oorzaak was van deze verstopping. Het is niet de allergoedkoopste.
Verstopping snel verholpen
Na 1e contact snel een afspraak kunnen maken. Dat is heel fijn!
Goed contact en snelle service
Zie boven
Erg aardige man, grondig, legt uit wat hij doet en voor een reële prijs. Ik beveel jullie aan bij de andere bewoners. Groet Friso Roest
Snel en vakkundig de verstopping opgelost
Vriendelijke man die al heel snel het probleem had gevonden en opgelost !! Ik hoop ze niet meer nodig te hebben maar zo wel dan zal ik hun zeker weer bellen.
Een topper!
Wij hebben nu 3 keer van jullie gebruik moeten maken. Het Liefst zien we jullie niet, want als jullie komen dan is er wat aan de hand. Maar als jullie er zijn, dan wordt het op opgelost wat er gedaan kan worden op dat moment. Alles weer netjes achter latend en tevens ook nog advies. Ik vind het bedrijf als prettig ervaren.
Deskundig, doorwerken, vriendelijk
Wij zijn keurig netjes geholpen
De gootsteen in mijn keuken liep niet meer door. Wat was ik blij met de professionele vakman die alles weer doorgankelijk maakte. Pluim voor Chris!
Snel opgelost door de vakman
Ben zeer tevreden met dit bedrijf,ik dacht eerst zelf dat wordt een hele wand slopen ,om de oorzaak op te lossen maar niet dus gelukkig ,Chris een professionele monteur weet precies wat er aan de hand is ,met het juiste gereedschap was de verstopping snel verholpen