Efficiënt aan het werk gegaan
Snel en kundig de lekkage gevonden
Snel, netjes, correct. Het is alleen vervelend dat voor een simpele verstopping de standaard prijs niet gehaald wordt. Volgende keer geen koffie, niet praten maar doorwerken (knipoog).
Op tijd volgens afspraak . Heb eerder ervaring met bedrijf gehad.
Ik was blij verrast dat de verstoppingsproblemen zeer snel verholpen waren. Men heeft de juiste apparatuur en voldoende ervaring om de verstopping heel snel op te lossen.
Enige is dat het wat lang duurde voor de reparatie plaats kon vinden. Aardige kundige medewerker, prijsindicatie klopte ook netjes ahv de tijd
De monteur was erg vriendelijk en werkt snel. Voordat je het weet is het gebeurt, zonder persoonlijk contact te verliezen. Erg prettig!
Zeer vriendelijke heer van uw bedrijf heeft mij op 8 april in de Zuidoostbeemster geholpen om mijn riool weer door te spoelen. De zaak was snel voor elkaar. Deze heer was vriendelijk, beleefd en correct. Graag wil ik u vragen om de rekening die hij doorstuurde dat alleen een kort bericht was van Michel van Doorn. De rekening ontbrak. Zou deze nog graag voor mijn administratie willen ontvangen. Zal uw bedrijf in noodsituaties ook aan anderen aanbevelen.
Aardige vent, die zeer snel het probleem had getraceerd en opgelost. Erg blij mee!
Deze loodgieter bel ik de volgende keer zo weer. Maar of dat nog nodig is.. Rioolprobleem is namelijk zorgvuldig en goed opgelost. Werkt zeer netjes en snel. En ook goede adviezen gekregen. Bedankt Michel!
Ik ben zeer tevreden. Probleem opgelost
Snelle en vakkundige service.
Goede vakkundige monteur heeft ons geholpen en snel opgelost.Mooie fooi gegeven als compliment.
Keurig op tijd en vriendelijk.
Geen rekening gehad
De monteur kwam sneller dan afgesproken. Het probleem was heel snel verholpen.
Na het oplossen van de aanstaande verstopping van de keukenafvoer bleek het probleem niet helemaal verholpen, sterkter nog nu was het complete riool verstopt waarbij het toilet overstroomde en er rioolinhoud door het putje in de vloer in de bijkeuken door de kamer stroomde. Extra vervelend dat daar nou net een nieuwe kledingkast als bouwpakket lag. Die is afgeschreven. Na bellen na werktijd was het blijkbaar niet belangrijk genoeg om die dag terug te komen. Volgende ochtend is ook goed dacht ik, dat werd dus 17:00u... Gelukkig is het probleem wel wel goed verholpen. Daar ben ik dan ook wel blij mee.
Goedemorgen meneer Krug, bedankt voor uw bericht. Wat vervelend dat u ontevreden bent na ons bezoek. We doen ons uiterste best om alle verstoppingen tijdens 1 bezoek goed te verhelpen. Helaas is dat in uw geval niet gelukt. Onze excuses daarvoor. Om de overlast zo klein mogelijk te houden zijn we direct de volgende dag terug gekomen om de problemen alsnog te verhelpen. Onder garantie uiteraard. Het spijt me dat we u daarmee niet tevreden konden stellen. Mocht u nog verdere vragen hebben, dan mag u ons altijd even bellen of mailen. We staan u graag te woord. Groeten, Michel Doorn Rioolservice
Afspraak was snel mogelijk Netjes op tijd Snel en duidelijk
Goeie en duidelijke en vriendelijke communicatie. Moest helaas een dag wachten op hulp, dat was jammer en niet handig als je maar 1 toilet hebt, maar het werd daarna keurig en vlot opgelost en netjes achtergelaten.
Prima en heel vriendelijk geholpen. Dreigende verstopping voorkomen!
De handelingen om het probleem op te lossen werd uitgelegd. En netjes uitgevoerd .
Het was makkelijk een afspraak te maken, zonder gedoe en op tijd stonden ze voor de deur. Daarna had ik een nieuw probleem dat soepel werd opgelost. Een deel was garantie en een deel moest ik bijbetalen. Klasse.
Na een weekje wachten was het snel en vakkundig geregeld. Heb helaas nog niet zoals beloofd de factuur via mail ontvangen.
Transportweg 3
1619BG Andijk
Een gevestigde naam, Michel Doorn heeft meer dan 30 jaar ervaring in het ontstoppen & beheren van het riool. Onze service is van hoge kwaliteit, veelzijdig, betrouwbaar in uitvoering en bovenal: beschikbaar wanneer u ons nodig heeft.