Geen rekening gehad
De monteur kwam sneller dan afgesproken. Het probleem was heel snel verholpen.
Na het oplossen van de aanstaande verstopping van de keukenafvoer bleek het probleem niet helemaal verholpen, sterkter nog nu was het complete riool verstopt waarbij het toilet overstroomde en er rioolinhoud door het putje in de vloer in de bijkeuken door de kamer stroomde. Extra vervelend dat daar nou net een nieuwe kledingkast als bouwpakket lag. Die is afgeschreven. Na bellen na werktijd was het blijkbaar niet belangrijk genoeg om die dag terug te komen. Volgende ochtend is ook goed dacht ik, dat werd dus 17:00u... Gelukkig is het probleem wel wel goed verholpen. Daar ben ik dan ook wel blij mee.
Goedemorgen meneer Krug, bedankt voor uw bericht. Wat vervelend dat u ontevreden bent na ons bezoek. We doen ons uiterste best om alle verstoppingen tijdens 1 bezoek goed te verhelpen. Helaas is dat in uw geval niet gelukt. Onze excuses daarvoor. Om de overlast zo klein mogelijk te houden zijn we direct de volgende dag terug gekomen om de problemen alsnog te verhelpen. Onder garantie uiteraard. Het spijt me dat we u daarmee niet tevreden konden stellen. Mocht u nog verdere vragen hebben, dan mag u ons altijd even bellen of mailen. We staan u graag te woord. Groeten, Michel Doorn Rioolservice
Afspraak was snel mogelijk Netjes op tijd Snel en duidelijk
Goeie en duidelijke en vriendelijke communicatie. Moest helaas een dag wachten op hulp, dat was jammer en niet handig als je maar 1 toilet hebt, maar het werd daarna keurig en vlot opgelost en netjes achtergelaten.
Prima en heel vriendelijk geholpen. Dreigende verstopping voorkomen!
De handelingen om het probleem op te lossen werd uitgelegd. En netjes uitgevoerd .
Het was makkelijk een afspraak te maken, zonder gedoe en op tijd stonden ze voor de deur. Daarna had ik een nieuw probleem dat soepel werd opgelost. Een deel was garantie en een deel moest ik bijbetalen. Klasse.
Na een weekje wachten was het snel en vakkundig geregeld. Heb helaas nog niet zoals beloofd de factuur via mail ontvangen.
De mannen werken netjes en snel.
We moesten helaas een paar dagen wachten tot ze tijd hadden (dat kon in ons geval ook) maar ze leveren goede en snelle service, maken er geen zooitje van en zijn heel betrouwbaar en transparant over de kosten!
Onze verstopping werd vakkundig, snel, netjes en vriendelijk opgelost.
vlot, goed en vriendelijk
Goede communicatie zowel met de receptie als met de uitvoerende medewerker. Vlot en zorgvuldig gewerkt. Van harte aan te bevelen. Kosten zeer redelijk.
Duidelijke service, snel ter plekken en binnen een half uur verstopping opgelost
Op tijd en snel uitgevoerd.
gebeld, snel geeageerd en ook nog eerder gekomen dan afgesproken helemaal goed
Mijn ervaring met Michel Doorn Rioolservice is erg prettig. Ons doucheputje zat verstopt en door het zelf proberen te ontstoppen, bleef er een slang vastzitten. Vervolgens heb ik gebeld met Michel Doorn Rioolservice en kon er snel een afspraak gemaakt worden om ons probleem te verhelpen. Degene die langs kwam heeft de slang eruit gekregen en nog goede tips gegeven!
Verstopping in de keuken waardoor gootsteen en afwasmachine niet konden worden gebruikt. 's Ochtends gebeld en zelfde middag kwam er al iemand langs. Verstopping in halfuurtje opgelost.
Netjes, snel en vakkundig.
Ervaren medewerkers die goed advies geven en een lastig probleem (jaren 50 woning op zand, gresleiding) hebben opgelost tegen een heel schappelijk bedrag!
Toen ik belde voor hulp werd er direct een afspraak gemaakt. Er werd een tijdzone gegeven waarbinnen ik het personeel kon verwachten. Ze kwamen binnen de gestelde tijd. Het personeel werkte snel, was vriendelijk en leverde alles netjes af. Prima werk!
Snel en professionele service van monteur Chris. Opstopping opgelost.