Vriendelijke en correct

Snel opgelost

Heel blij met de snelle en goede service. 'S morgens rond 8u gebeld. 11u aanwezig. En half 12 opgelost.

Goed werk

Probleem snel opgelost

Ik ben heel tevreden met Michel Doorn Rioolservice

De website straalde vertrouwen uit en het eerste telefonische kontakt was heel prettig. Jammer dat we 1 week moesten wachten voordat iemand langskwam. Het zou fijn zijn om een bevestiging te ontvangen van de afspraak. Op de dag zelf vraag je je toch af of er wel iemand komt. Uiteindelijk is de klus fantastisch opgelost en was de monteur zeer vriendelijk én, niet onbelangrijk, zeeer vrolijk. Bedankt!

Kundig snel en voordelig

Afvoer verstopt regenwater pijp vervuild met bladeren en zand, binnen no time doorgespoten met 200 bar opgelost

• Communicatie

goeie services en we zijn er heel blij mee

netjes optijd en snelle services hebben ze ben er heel blij mee

• Communicatie

Heel positief snel geregeld en vriendelijke benadering

Tevreden over oplossen van mijn verstopping. Ook prettig dat ik een half uur van te voren gebeld werd, voordat zij kwamen. Maakte dat ik geen 4 uur thuis moest blijven.

Prettig.. maar prijzig

Vond de monteur enorm aardig en communicatief vaardig, toch blijft 15 minuten werk a 114 euro voor basis ontstoppen wel erg aan de forse kant, dat voelt niet helemaal in balans. Daarom 4 ipv 5 sterren :)

• Communicatie

goede degelijke en eerlijke informatie

na telefonisch contact met Michel Doorn over problemen met het riool is er snel een afspraak gemaakt. We zijn goed geholpen en de service was goed.

Uitstekende service

Duidelijke uitleg over kosten na uitleg probleem, snelle oplossing van het probleem

Keurig verlopen

Rommelige start. 1e afspraak van mijn kant nog niet gereed. 2e afspraak ziekte van uw kant. 3e afspraak uitstekend gelopen. Duidelijk aangegeven wat er ging gebeuren. Kon ook mooi meekijken.

• Communicatie

Ik heb de monteur geholpen.

Omdat de storing eerder jaren geleden er ook was. Het ging het heel goed.

• Communicatie

Goed geholpen verstopping is opgelost

• Communicatie

Wat een goed en eerlijk bedrijf

Al meerdere keren snel en professioneel geholpen. Voor een eerlijke prijs. Superfijn bedrijf!

Probleem opgelost, afwerking onvoldoende

In eerste instantie niet tevreden over de afwerking. Het probleem werd wel opgelost. Na een klantvriendelijk telefonisch contact is direct actie ondernomen door het bedrijf en is ook de afwerking goed en netjes verzorgd.

• Communicatie

lange wachttijd , maar wel opgelost uiteindelijk

Twee dagen moeten wachten tot er iemand zou langskomen, uiteindelijk einde dag gebeld dat dit niet zou lukken vanwege de drukte. Als je afspraak op Vrijdagmiddag is betekent dat je dus nog eens twee dagen extra moet wachten. Kon wel in het weekend maar dan geld er een andere tarief? Heel bijzonder want jullie zouden de afspraak niet nakomen. Uiteindelijk werd ik toch gebeld aan het einde vd dag dat er een onverwachts toch nog tijd was, om langs te komen. Toen de monteur er was , was het probleem gelukkig snel verholpen, daar lag het het zeker niet aan. Al met al jammer van de lange wachttijd en wat matige service, maar probleem wel verholpen

Goede afspraken, prima service

Uitstekende ervaring met Michel Doorn. Goede afspraken, op tijd, vakkundig en een eerlijk advies. Als ik weer hulp nodig heb, weet ik wie ik moet bellen.

• Communicatie

Deskundige perfect overal naar gekeken, tot in de kleinste hoekjes alles gecontroleerd.

Prima geholpen

De loodgieter kwam op de afgesproken tijd,hij was discreet en wist onmiddelijk de oorzaak. Goed vakwerk en de verstopping werd vakkundig verholpen. Ik ben een tevreden mens en gelukkig dat die nare toestand nu is opgelost. Prima!

• Communicatie

Er was snel plek en de verstopping was snel verholpen.

Onze afvoer is verkeerd aangelegd, waardoor het moeilijk is met een veer de leidingen de ontstoppen. Maar de monteur was vastberaden en heeft de verstopping netjes weggekregen.

Professioneel en vriendelijk

Verstopping in de keuken was snel verholpen door een vriendelijke en professionele medewerker. Hij liet de keukenkast zelfs schoon achter. Alleen het mondkapje ontbrak, vandaar de halve punt minder. Top geregeld en op de afgesproken tijd.

• Communicatie

Top, no nonsens en klus is in een uur geklaard.

Afspraak gemaakt en op aangegeven tijdstip gekomen. Betreffende persoon gaf aan wat mogelijk een probleem was. Na half uur liep de afvoer al redelijk door. Echter nog niet naar wens van de betreffende persoon. Nogmaals dezelfde handeling uitgevoerd en de afvoer loopt nu als “nieuw” Goede en snelle service, dus een aanrader.

Vakman, die Chris

Op het 2 x uitstellen van de geplande tijd na, is de klus vakkundig uitgevoerd door Chris. Ik hoefde zelfs mijn keukenkastje na afloop niet schoon te maken want dat had Chris ook gedaan. Goed uitgelegd waar het probleem vandaan kwam en uiterst sympathieke monteur.

Perfecte en snelle service

Zeer klantvriendelijk en deskundig probleem was snel opgelost

Transportweg 3

1619BG Andijk