Zeer snelle service, duidelijk overleg
Het tarief is wel aan de stevige kant
Snel een afspraak kunnen maken.
Vriendelijke medewerker, goed en netjes gewerkt.
- goeie professionele klanten service - chris werkt netjes, kent z’n vak op z’n duimpje - komt altijd met goeie tips en oplossingen - is eerlijk - ook belangrijk!!
Zeer goed!
Zelfde dag nog geholpen. Goede communicatie.
De medewerker wist gelijk van wanten en straalde gelijk uit, dat het in orde kwam.
We zijn keurig geholpen, vriendelijk personeel dat goede vragen stelde en alle probleemgebieden netjes afging. 8.00 uur s ochtends gebeld en de zelfde dag rond 11.00 uur een monteur in huis. Heel erg fijn!
Prima service, dezelfde dag verholpen
Relaxte medewerker, fijn in omgang, en loste het probleem (verstopte gootsteen) prima op binnen een uur.
Goede ervaring
Verstopping snel en professioneel verholpen en alles weer netjes achtergelaten.
Snel, effectief proces, communicatie over oorzaak van t probleem had nog stelliger gemogen van mij. Wellicht verwacht ik ook nog meer vakmanschap op luchtstromen, naast of t lucht lek is gevonden. En als die kennis wel aanwezig was dan zit t dus op meer stellige communicatie.
Was een aardige man
Deskundig en doelgericht.
Nooit eerder een ontstoppingsbedrijf nodig gehad. Maar mocht het weer nodig zijn, zal ik zeker wer jullie bellen!
Zeer positief! Vakkundig en keurig netjes!
Bij uw vorige mailtje is niet de rekening in de bijlage mee gekomen waarschijnlijk is dat mis gegaan kunt u die nog even opnieuw toe zenden.
Binnen 6 weken 3x verstopping in mijn appartement gehad, waarvan de laatste 2x in de 6e week. Allen de laatste keer werd als garantie afgehandeld. Werd netjes en vlot gewerkt.
Duidelijke uitleg over de manier van aanpak. Vriendelijke medewerker
Dakwaterafvoer garage ver in de leiding verstopt met stenen. Eerst zelf met hoge druk geprobeerd door te spuiten maar hier heb je toch professionele hulp bij nodig . Ze konden snel komen en was snel verholpen.
De verstopping is snel en vakkundig verholpen.
Prima service alles netjes achtergelaten en probleem opgelost top