snel en prettig contact

Snel geholpen. Goede uitleg van wat er moest gebeuren.

Verstopping verholpen

Aardige medewerkers en leveren goed werk af.

Netjes en goed gedaan

Goede monteur netjes en goed gewerkt

Vriendelijke, hardwerkende man

Aardige man en prima het probleem opgelost

• Communicatie

Vlot, goed en vriendelijk geholpen.

Zie boven

• Service N.v.t.
  • Kwaliteit N.v.t.
  • Vakmanschap N.v.t.

Snelle service. Correcte afhandeling

Perfecte service.

Uitstekende monteur.

• Communicatie

Snelle en kundige oplossing van het probleem

De monteur had de verstopping snel opgelost en vervolgens alles weer gemonteerd en gecontroleerd of alles naar behoren werkt. Ik zou bij de volgende verstopping weer contact opnemen bij dit bedrijf.

Zeer goed geholpen

Op zondag in eens de afvoer was aanrecht, wasmachine en afwasmachine verstopt. Dus natte vloer. Na een belletje waarbij duidelijk de kosten werden genoemd, kwam de monteur. Deze is 3 uur bezig geweest, maar kon het niet (goed) verhelpen. Na 3 uur heeft hij het op gegeven en gezegd dat er de volgende ochtend contact zou worden opgenomen. 8 uur volgende ochtend al gebeld voor een vervolg afspraak. Deze monteur had het binnen 45 minuten verholpen. De uren van de zondag hoefde ik niet te betalen. Top service. Hendrik

Top!

Van het moment van afspraak maken met de klantenservice tot het moment van het probleem verhelpen een hele goede ervaring. Duidelijk in de informatie, vriendelijke mensen, probleem goed en adequaat opgelost en dan ook nog betaalbaar.

Kundig en vriendelijk

Alles wat ze deden werd goed uitgelegd.

Vriendelijk en snel

Probleemloos geen minpunten

• Communicatie

Goede service en inzet van monteur

Zeer prettige en hulpvaardige servicemonteur!

Prima opgelost

Meteen met de juisapparatuur het probleem aangepakt. Zeer vriendelijk personeel dat exact weet wat ze doen.

• Communicatie

Vakkundig en zeer vriendelijke medewerkers

Een hardnekkige verstopping die na lange tijd nu eindelijk is opgelost. Heel erg tevreden!

• Communicatie

Snelle jongens goed werk geleverd.

Heel bekwaam personeel. Alles uitgelegd aan mij wat ze gingen doen probleem opgelost hopelijk voor enige tijd.

• Communicatie

Snelle reactie na oproep en vlotte en correcte behandeling van de verstopping in de afvoer.

Conform de afspraak op maandagochtend aanwezig. Uitleg voor, tijdens en na afloop was uitstekend. Klacht van de verstopte afvoer is verholpen met de kanttekening dat ik hoop dat dit geen terugkerend probleem zal worden. Zo ja, dan zal met nader onderzoek met een camera in de standleiding moeten blijken of er grotere problemen zijn.

Prima service,

Redelijk

Eerste monteur vond ik onzeker en minder ervaren, had eerder moeten afbreken toen het niet lukte. De volgende dag monteur Chris gehad die snel in de gaten had waar het probleem zat en duidelijk zei dat er een loodgieter moest komen Dat heb ik inmiddels geregeld Door alles mn de eerste dag was rekening erg hoog voor iets wat niet is opgelost of duidelijk is gemaakt Als ik Chris de eerste dag had gehad waren mijn kosten aanzienlijk lager geweest Nu € 520,

Gered door MichelDoornRioolservice

Uitstekende ervaring met MichelDoornRioolservice en monteur Juriën. Was op de afgesproken tijd aanwezig en starte gelijk met de werkzaamheden. Hetgeen in onze ogen correct en snel werdt uitgevoerd. Oorzaak, eigen schuld dikke bult, gebruik van de korrel ver/ontstopper. Nooit meer! Na de werkzaamheden werd alles correct en schoon opgeleverd. Een goede ervaring met MichelDoornRioolservice, zeker na een bijna ervaring met een zgn 085/088 malafidebedrijf welke per meter wilde calculeren. Nee, volgende maal wederom MichelDoornRioolservice. Wij willen de volgende waardering afgeven aan MichelDoornRioolservice en zijn monteur Juriën de ★★★★★.

• Communicatie

Ervaren en vriendelijk geholpen en probleem opgelost!

Een ervaren persoon die mij meenam in wat hij ging doen en op vriendelijke manier het probleem heeft verholpen.

Aanrader

Zeer vriendelijke en meedenkende mensen. Probleem was snel gevonden en opgelost. Alles na de werkzaamheden keurig opgeruimd en dichtgekit. Foto’s en filmpjes van de ontstopping gekregen voor de verzekering/aannemer.

• Communicatie

Verstopping van het riool. Na telefonisch contact met Michel Doorn.NL werden wij snel geholpen. De afgesproken aankomsttijd werd uitstekend nagekomen. De monteur Jurien ging gelijk aan het werk. De klus bleek meer zijn dan de eerste gedachte, maar werd spoedig gevonden door Jurien. Oorzaak, eigen schuld dikke bult, ont(ver) stoppingsmiddel. Hele syphon zat dicht. Na de reparatie alles netjes opgeruimd. Correcte factuur waarbij het eindbedrag echt meeviel. Wat weleens anders is bij de 085/088 telefoonnummers, de zgn per meter ontstoppers. Michel Doorn.NL is voor ons zeker voor herhaling vatbaar. Monteur Jurien is voor ons de ★★★★★ waard.

Snel en vakkundig!

Afspraak kon binnen paar dagen plaatsvinden en het probleem is ook direct opgelost. Fijn! Geen verstopping meer met alle gevolgen van dien.

• Communicatie

Super snel correct en goed

Komen afspraken goed na, goede kwaliteit, en prijs

Transportweg 3

1619BG Andijk