Prima service!

We konden binnen afzienbare tijd terecht en de verstopping werd snel gevonden en verholpen. Nette en beleefde servicemonteur, prettig in de omgang, al was deze (gelukkig) kort daar hij ons snel kon helpen. Al met al prima service!!

Zeer positief.

Verstopping verholpen. De volgende dag teruggekomen om wat lekkage te verhelpen. Nu prima in orde.

Goede kijk op werk.

Goede ervaring met proffecionele kijk op het probleem alleen erg duur voor ff kijken onder kruipluik zonder wat te doen.

• Service N.v.t.

Erg snel!

Heel snel onze verstopping verholpen, goede communicatie over de tijden en fijne loodgieter!

super!

fantastisch! snel en vakkundig

• Communicatie

Correct, op tijd, vlot klaar.

Een preventieve camera-inspectie laten doen. Ging goed. Dik tevreden.

Snel en goed.

Aardige monteur, behulpzaam, weet wat hij moest doen, snel en goed.

• Communicatie

Na 1 telefonische afspraak keurig op tijd ter plaatse snel en vakkundig geholpen, verstopping opgelost en alles netjes rond de rioolput in de voortuin weer opgeruimd. Zeer blij mee.

Vakkundig

Doelgerichte en praktische benadering. Zeer sympathieke medewerker die snel en vakkundig het probleem aanpakte en oploste.

• Service N.v.t.
  • Communicatie

Snelle service alles netjes afgehandeld

Goede ervaring

Topservice

Snel ter plaatse, goed opgelost en geen gekke bedragen.

• Communicatie

Adequaat, prettig in omgang, service prima

Afspraak snel gemaakt euvel goed verholpen door vakman.

Zeer professioneel bedrijf!

S'morgens rond 0830 gebeld voor een verstopping.S'middags rond 3 uur was de verstopping verholpen. Topbedrijf dus! Ik wil met name medewerker Jurriën complimenteren. Vakbekwaam,snel en meedenkend. En uitermate vriendelijk!

• Communicatie

Afspraken worden nagekomen op een vriendelijke professionele manier.

Tevreden over de vakkundige reparatie van de gootsteenafvoer. Nette monteur, hij bood aan om de ontstane viezigheid en overige rommel op te ruimen. Dat hoefde niet, maar toch het aanbod dat te doen vond ik heel positief. Binnen een uur was de verstopping verholpen. Redelijke prijs.

• Communicatie

Wij zijn snel en adequaat geolpen

's Ochtends gebeld en voor de middag geholpen.

Gewoon top!

Afspraak keurig nagekomen, gootsteen afvoer loopt weer als een trein. Niets dan lof voor het bedrijf én de monteur.

Snelle en goede Service

Zeer vriendelijk personeel, werd binnen 2 uur geholpen. Met netjes vooraf een telefoontje wanneer ze aanwezig zouden zijn.

• Communicatie

Snel inspelen op een hulpvraag en komen tot actie.

Mijn aanvraag is vlot en vriendelijk opgepakt door het bedrijf en snel doorgespeeld naar de uitvoerende werknemer. Hij belde, dat hij er aan kwam. Hij stelde zich voor en nam het probleem even door om daarna aan de slag te gaan. Tussen de handelingen door legde hij duidelijk en rustig uit wat hij aan het doen is/gaat doen. Zo blijf je als buitenstaander goed op de hoogte van de werkzaamheden. Vragen werden ook met geduld duidelijk beantwoord. Hij checkte zijn handelingen constant even of alles naar wens liep/ het klonk zoals het klinken moest! Alles werd heel serieus opgepakt door deze werknemer. Na afloop werd de opdracht nog eens nagelopen op de uitgevoerde handelingen en omgezet in een uiteindelijk financieel plaatje met een tevreden goedkeuring. Compliment voor de goed uitgevoerde werkzaamheden en aan deze werknemer Jurrian.

Professioneel en vriendelijk

Om 13:00 gebeld en om 15:00 monteur voor de deur. Schoon, vriendelijk en keiharde werker. Ging in een keer door en was heel perfectionistisch. Probleem is opgelost en water spoelt fantastisch door. Als het iets goedkoper was had ik zeker 5 sterren gegeven. Maar voor de service en de professionaliteit 5 sterren. Groeten, B. Anghel

• Communicatie

Zeer vriendelijke medewerker die het probleem meteen aan pakte en verholpen heeft.

prima service

Er werd precies gedaan zoals telefonisch aan ons is uitgelegd voor de afgesproken prijs

• Communicatie

Top ervaring, service, communicatie en klantgerichtheid

Super ervaring zoals het hoort

• Communicatie

Een snelle effectieve oplossing van mij probleem

De medewerker van jullie was vriendelijk en heeft op de juiste wijze het probleem aangepakt en verholpen

Uitstekende service!

7 jaar geleden voor het eerst gebruik gemaakt. Nu nog steeds top service, vriendelijk, goed en net personeel.

• Communicatie

Snelle service, deskundige en nette monteur, binnen half uurtje helemaal opgelost!

We hadden een verstopte keukenafvoer. Zelf al van alles geprobeerd, maar kregen het niet voor elkaar. Via via werd mij dit bedrijf aangeraden. Gebeld en ze konden al na twee dagen komen. De monteur was mooi op tijd, had direct de juiste spullen bij zich en zette in de afvoerpijp ook nog een handig t-stukje, zodat de afvoer makkelijker bereikbaar zou zijn bij evt. nieuwe problemen in de toekomst. Monteur was erg vriendelijk en deskundig. Binnen een half uur was het probleem helemaal opgelost. Ook attendeerde hij mij er nog op dat de boilerslang aan het doorlekken was en feitelijk op springen stond. Met zijn tips konden we dit daarna zelf gelukkig verhelpen. Zeer blij met deze goede service en ik kan dit bedrijf iedereen aanraden.

Transportweg 3

1619BG Andijk