prima op tijd en correct, goede materialen om storingen te verhelpen.

op tijd volgens afspraak. werkzaamheden naar tevredenheid uitgevoerd

Deskundig en betrouwbaar

Wij werden deskundig en vriendelijk benaderd en geholpen. Monteur Martin krijgt van ons een dikke 10.

• Communicatie

Goed geholpen en goede uitleg.

Prima geholpen.

• Communicatie

De communicatie vooraf ging heel mooi werd tot 2x toe gebeld dat ze eerder langs konden komen waar ik heel blij van werd. Ook omdat ik dan eerder van ons probleem in de wc af kon zijn. Smorgens im even voor 8.00 uur kwam het busje voor rijden en kon de klus beginnen. Micha ging de klus klaren en Micha is een topper! Beleefde en kundige jongen. In 2 uurtjes heeft hij onze hele afvoerbuis van 16 meter gereingd super snel en erg blij mee

prima bij 2e bezoek opgelost

1e monteur siffon gereinigd niet opgelost 2e monteur siffon vervangen urinoir loopt weer goed door ondanks 2e bezoek een aangepast tarief gerekend PRIMA BEDANKT

Uitstekend !!!

Monteur belde keurig op om aan te geven dat hij er met 5 minuten was. Duidelijke uitleg wat er zou gebeurden. Alles netjes schoongemaakt en prima toelichting over de factuur. Heel tevreden over Mike !!!

• Communicatie

Mooi op tijd en goed geholpen

Voor een loodgieter die de volgende dag op de stoep staat (had aangegeven dat het geen hoogste spoed had) was het prettig dat de verstopping ook gelijk verholpen was. Prima bediening en had de keuze om nog een extra schoonmaak apparaat te kiezen met duidelijke uitleg en meerprijs.

Netjes en snel opgelost

De wachttijd voor de afspraak vond ik wat lang. Maar toen de monteur Mika er was , was het euvel snel en adequaat verholpen! Zeer nette en beleefde monteur!

Vakkundig opgelost

Vriendelijke medewerker en verstopping vakkundig verholpen!

Oplossingsgericht

Ervaren werknemer die van wanten wist. Probleem is snel opgelost!

Professioneel

Wij hadden ene Robin die onze verstopping met heel veel vriendelijkheid en deskundigheid heeft verholpen.

Wat een topservice!

Afvoer keuken was verstopt. Reeds een dag na de melding kwam er een monteur. Helaas lukte het hem niet om de verstopping weg te nemen en brak tot overmaat van ramp ook nog de ontstoppingsveer in het riool. De volgende morgen kwam Mika. Wat een supergast. Hard werken en deskundige aanpak. Ook legde hij elke volgende stap in zijn aanpak uit aan mij. Eerst vanuit de kruipruimte geprobeerd met hogedruk. Lukte niet. Toen een flink deel van de afvoer onder de keuken vervangen en de gebroken veer verwijderd. Professionele apparatuur zoals minicamera, waterstofzuiger, enz. Toen ik na een week de factuur ontving bleek dat ik slechts een deel van de ingezette uren moest betalen. Alles aan dit bedrijf komt klantvriendelijk en betrouwbaar over.

prima en snel werk

Binnen een half wassen werk gedaan

• Communicatie

Snelle prognose vastgesteld waar de opstopping zat, en met het gebruik van de goede techniek en materieel zeer snel opgelost!

Uitstekende service

Het probleem aan Mika uitgelegd en ging gelijk aan het werk. De verstopping in de keuken was snel verholpen. Tevens advies gekregen om de verstopping in de toekomst te voorkomen.

Vakbekwaamheid en vriendelijk

We zijn snel geholpen en zeer tevreden, bedankt.

• Communicatie

Snel, vakkundig en betaalbaar.

Duidelijke planning vooraf. Aankomst op afspraak stipt op tijd. Er is zéér netjes gewerkt. Binnen half uur na aankomst al resultaat.

Zeer positief.

Op een snelle en doeltreffende manier is het mankement opgelost. Keurig volgens afspraak, duidelijk over de kosten.

Klantvriendelijk! Een topper

Ik weet nu waar ik moet wezen bij een verstopping!

Helemaal top !

Snel probleem opgelost , duidelijke uitleg en vriendelijke monteur

• Communicatie

Deze keer prima geholpen door Martin!

Twee jaarcterug mindere ervaring. Waarschijnlijk toen ook niet goed opgelost. Daardoor nu weer hulp nodig. Dit keer geholpen door Martin. Prima kundige persoon. Vriendelijk en doortastend. Probleem nu wel verholpen.

Oplossing gedreven

Uit voorzorg sterkere freeskop gebruiken voor het geval de afvoer weer zou dichtslibben. Topbedrijf. Aanrader!!!

Probleem opgelost

Correct en vakkundig geholpen.

• Communicatie

In de ochtend kwam iemand langs die het niet kom oplossen ik denk dat hij er nog niet zo lang werkt . Maar smiddags kwam zijn collega prima geholpen en uitleg gekregen dit zijn nu collega's/werknemers die je moet koesteren Top

Transportweg 3

1619BG Andijk

Over Michel Doorn Rioolservice BV

Een gevestigde naam, Michel Doorn heeft meer dan 30 jaar ervaring in het ontstoppen & beheren van het riool. Onze service is van hoge kwaliteit, veelzijdig, betrouwbaar in uitvoering en bovenal: beschikbaar wanneer u ons nodig heeft.