Heel snel geholpen! En prijstechnisch geen betere te vinden.

Na een week rond te neuzen op internet voor mijn koerier bus te verzekeren kwam ik hier terecht. Binnen 1 uur kreeg ik al antwoord terug dat het goedgekeurd en verzekerd was. Kwa de kosten heb ik geen goedkopere kunnen vinden! Zeker een aanrader

snel en ter zake

Gebeld met jullie vertegenwoordiger die mij gelijk hielp en mij de antwoorden gaf. Alles snel afgehandeld en rijden maar!

Duidelijk en snel geregeld

Op internet gezocht naar bedrijfswagen verzekeringen Snel gevonden en snel geregeld BVD b Steegers

Super snel geregeld

Nieuwe bus gekocht en ja dan moet je een nieuwe verzekering hebben deze was zeer duidelijk en snel geregeld top

Super service makkelijk af te sluiten .

Telefonisch uitstekend geholpen

Website bood niet veel duidelijkheid maar telefonisch was alles snel en duidelijkheid geregeld.

Top ervaring.

Alles gaat gemakkelijk, snel geregeld ook. Heb geen verdere opmerkingen.

Had nog nooit een aanrijding gehad in de jaren dat ik mijn rijbewijs heb Werd aangereden terwijl ik stil stond heb gelijk bij thuis komst gebeld en ze hebben mij uitgelegd wat ik precies moest invullen op het formulier dus gelijk met tegen partij het afgehandeld Elke keer een update van maatschappij en goede uitleg wat de stappen waren en wat er ging gebeuren top verzekering dus

Paar dagen voordat ik me bedrijfswagen ging ophalen de verzekering geregeld. Super tarief en binnen paar dagen alle documenten al in huis

Zeer duidelijk

Prettig geholpen.

Polis afgesloten met de voorwaarden die ik belangrijk vindt. Zonder oeverloze verkooppraatjes!

Jestem zadowolony.

I just started the policy but so far so good .

• Poleciłbyś nas? Tak

Door Mark heel goed geholpen, professioneel en komt zijn afspraken na!!

Door Mark heel goed geholpen, professioneel en komt zijn afspraken na!! En duidelijke uitleg en advies in het keuze traject.

100%

Prima bereikbaar, snel schakelen en top afhandelen van wijzigingen in de polis!

Correct geholpen

Correct snel geholpen

Super goed geholpen

Verzekering aangevraagd. Deze verzekering kon voor ons voertuig niet. Ik werd gebeld door een medewerker van Polisdiacounter, en heeft mij geholpen een passende verzekering te vinden. Alles heel snel afgehandeld en ik was zeer snel verzekerd. Hele goede ervaring! Ook werd ik zeer vriendelijk te woord gestaan, en heeft de jongen/man die ik aan de lijn had mij goed advies gegeven

Snel geholpen en problemen opgelost

Snelle service, na een foutje van mijn kant was alles telefonisch zo opgelost en verholpen.

regelen alles

Werd steeds op de hoogte gehouden ivm aansprakelijkheid , duidelijke communicatie

"Geen omslachtig gedoe, gewoon doen."

Precies wat ik dien te verwachten. In no-time alles geregeld, en veilig op weg. Top!

Snel geregeld.

Alles super snel en makkelijk geregeld.

Beste verzekering

verzekering snel geregeld

Ik moest mijn bromfiets verzekeren en dat lukte zelfs op zondag. Alles netjes zowel digitaal als per post aangeleverd.

gewoon goed en zonder gezeur

zoals ik het zie en meemaak, is het gewoon prettig simpel en zeker niet te moeilijk en lastig allemaal. de kosten zijn normaal, de tarieven zijn normaal en alles wordt netjes en grondig uitgezocht voor je . zeker een aanrader