Eerlijke prijs product afspraak is afspraak Top.

Vriendelijk bedrijf, netjes werken, aangeveegd, en verpakkingsmateriaal opgeruimd, gewoon netjes zoals het hoort. Zou zeker een aanbeveling doen. Groeten

Fijne samenwerking, betaalbaar, er wordt secuur gewerkt, nette afwerking, wij zijn zeer tevreden

X

Z

geweldig! zeer tevrede over

Volgende keer als ik weer een deur nodig zou hebben bel ik hun weer. Ondanks een paar niet standaard wensen, van mij, over de manier van plaatsen en soort aandrijving was alles mogelijk, Tijdens het plaatsen kwamen we hierdoor wel een paar onverwachte probleempjes tegen maar die zijn naar volle tevedeheid en zonder extra kosten tegelijk opgelost.

Een zeer open klant benadering; straalt vertrouwen en vakmanschapuit.

De route van offerte naar opdracht, naar levering kan wat professsioneler. Het eind resultaat is goed; daar gaat het om.

Komt afspraken na en zijn erg secuur bij het hangen in het belang van de klant.

Prima afwetking

Nieuwe elektronische garagedeur nodig. Kijk op garage deuren gebeld. Snelle opmeting. Binnen enkele weken binnen. Afspraak gemaakt om op te hangen. Netjes opgehangen en afgewerkt.

Snelle en vakkundige plaatsing van onze garagepoort.

Zowel het opmeten alsmede het leveren en plaatsen van onze garagepoort werd geheel volgens afspraak netjes afgehandeld. We zijn tot nu toe zeer tevreden en hebben het volste vertrouwen in de service van kijkopgaragedeuren.nl

Quick and easy.

Hi, positive experience, in two hours the guys installed the shutters on two large windows at my house. They put nice enclosures on the power cables so that they stay attached to the wall. Nice work.

Prettig in omgang,kundig,klantvriendelijk en netjes

top

Zeer deskundig en netjes

Wij zijn zeer deskundige en netjes geholpen door Rens, een zeer aimabel man.

Ik ben te vrede over alles

zeer goed en prettig

Ik was helemaal vergeten de plaatsing voor te bereiden, ik zou het een en ander demonteren. De monteur heeft dat gedaan zonder mopperen en zonder extra kosten, dus in 1 woord : geweldig!

Vriendelijk en vakkundig

Duurde wat lang maar dan heb je ook wat!

Goede ervaring

Nette en goede levering van een mooie roldeur Monteur was een aardige gast die goede uitleg gaf over de roldeur Ik zou dit bedrijf aanraden bij een ander

Kwaliteit,service, vakmanschap

Zeer goede ervaring, rolluiken netjes geplaatst, ook netjes met werken, spontane werkers. Wij zijn zeer tevreden.

Geleverd en geïnstalleerd zoals afgesproken.

Zeer tevreden met het resultaat. Vakkundig en een goede prijs - kwaliteitverhouding. Een aanrader.

Het plaatsen van een garagedeur

Ik heb met deze firma een zeer goede indruk gekregen v.w.b. de afspraken die ik met hen gemaakt heb. De kwaliteit van het product en het monteren en plaatsen van deze mooie garagedeur door de desbetreffende personen was uitstekend. Het extra werk voor het aanbrengen van een ventilatie rooster, werd zonder extra kosten gedaan. Zeer vriendelijk personeel.

De 2 mannen hebben goed gewerkt

Komt afspraken na en werkt netjes. Erg beleefd.

top service

Fijn bedrijf. Prijs kwaliteit super. Denken mee in de opdracht. Goede levertijden.

Tot 2 keer toe beschadigt materiaal gekregen.

Moest zelf bellen wanneer ze kwamen,van hun kant kwam niets,terwijl de afgespoken tijd al verstreken was. 2 keer beschadigt materiaal gekregen,waardoor het 6 weken langer heeft geduurd voor het eindelijk klaar was. En ik 2 keer een extra vrij dag op moest nemen.

Uitstekende ervaring.

Snelle reactie op mijn aanmelding. Binnen een paar dagen afspraak gemaakt en metingen opgenomen. Levering door fabrikant op afgesproken datum. Installatie was een verrassing.

Geweldig aan te bevelen aan anderen

Mooie deur en perfect geplaatst. Service goed en zeer vriendelijk.

Super prijs kwaliteit

Bram doet het in een goedkope prijs die niemand kan evenaren en de kwaliteit lijd en geen moment onder dit is de 2 keer dat we gebruik maken van zijn bedrijf en raad het iedereen aan.

Katoenstraat 2 A

5753AX Deurne

Over Kijkopgaragedeuren.nl

Advies, verkoop en montage van garagedeuren, rolluiken en screens.