Boven verwachting goed

Bezoek voor offerte, plaatsing en afwerking/afhandeling uitstekend.

Mijn tweede garagedeur laten zetten. En weer uiterst tevreden.

Prettige communicatie en kundig personeel

Kan hier vanalles vermelden. Maar in een paar punten samengevat: - goede en heldere communicatie - vriendelijk - kundig monteur - tussentijds overleg over wensen en behoefte. Eigenlijk geen minpunten zeer netjes gewerkt. Zeer tevreden

Snel goed en redelijke prijs

Volledig volgens de afspraak gegaan

Alles perfect uitgevoerd.

Super service, kwaliteit materiaal kan beter

De service is super, maar na 2 stormen 2x de rolluiken losgekomen.

Professioneel.

Fijne mensen, vaklui en concurerende peijs

Vriendelijk en goede klantvriendelijk

Snelle levering, goede service

We hadden maandag contact opgenomen, en dinsdag waren ze er al voor een gesprek.

Geweldige service en goede kwaliteit!

Ik was verrast over de snelheid van reageren en de uitstekende service van dit bedrijf. Waar anderen totaal niet reageren op een aanvraag, reageert Bram onmiddellijk. Bram en zijn team zijn uitermate vriendelijk en klantgericht. Een verademing in vergelijk bij andere bedrijven. Bovendien is de prijs prima en de kwaliteit geweldig. Ik raad dit bedrijf met 100% aan.

Goede communicatie en kundige montage

Goede communicatie en kundige montage

chapeau............... Bram

heldere uitleg, vlotte offerte , snelle levering, uitstekende sympathieke monteur

Dit bedrijf doet wat het belooft!

Prima voorlichting, goede afspraken die worden nagekomen en uitermate keurig werk door monteur. Zeer tevreden. Aanrader!

Goede snelle service.

Duidelijke uitleg en advies, kundig, vriendelijk.

heel tevreden

Alles word uitgevoerd zoals afgesproken en vakkundig

Zeer aangename samenwerking

Snelle service, er wordt netjes gewerkt en wordt netjes achter gelaten. De prijs is ook goed. Wij zijn dik tevreden

Goed werk!

Vanaf het eerste contactmoment tot aan de uiteindelijke oplevering: top! Goed werk geleverd en alle afspraken netjes nagekomen. Wij kunnen nu genieten van onze nieuwe rolluiken!

Geleverd en geplaatst volgens afspraak.

Ben tevreden over deze leverancier. Kwam zijn afspraken na.

Superklantvriendelijk en super eindresultaat!

Fijn gesprek, scherpe offerte en een mooi eindresultaat! Dikke aanrader! Wij zijn blij met onze garagedeuren!

Super service en super kwaliteit

Deur in 1 dag gehangen, alles netjes en mooi afgewerkt en schoon opgeleverd.

Top!

Prettige vakmensen, een prima service en een geweldig resultaat. Vanaf het adviesgesprek tot en met het eindresultaat ben ik super tevreden en beveel "kijkopgaragedeuren.nl" zeker aan. Dank jullie wel!

Ik ben zeer tevreden . Mijn complimenten voor het vakkundig en netjes plaatsen van de garagedeur .

netjes en goed vakwerk

fijn en netjes alles gedaan wat er gedaan moest worden zeer tevreden

Al met meerdere opdrachten tevreden

Qua kosten en service zijn ze veruit de beste, ik zou niet verder kijken en hier mee in zee gaan. Bij ons vorige huis hebben we rolluiken laten plaatsen en we twijfelde niet wie we moesten bellen bij de koop van ons nieuwe huis.

Katoenstraat 2 A

5753AX Deurne

Over Kijkopgaragedeuren.nl

Advies, verkoop en montage van garagedeuren, rolluiken en screens.