Kwaliteit producten en goede service!
Lekkage radiator werd snel en efficiënt verholpen. Ook lekkage boiler meteen gespot en gefixt. Zeer tevreden.
Alle medewerkers zijn keurige jongens, ook fijn want dat hoor je wel eens anders. Ketel wordt elk jaar vakkundig nagekeken! Ook het afgesproken tijdstip wordt keurig aangehouden.
Praktische lui, zeer ervaren en kundig. Doen niets te veel, en ook niet te weinig.
Snel ter plaatse en het probleem gelijk opgelost
Desondanks een onderhoud contract worden er vaak toch voorrijkosten berekend als de monteur bij additionele reparaties moet terug komen! Naast de technische problemen die gedurende het onderhoud hadden kunnen worden gezien worden hiermee hoge onvoorziene kosten in rekening gebracht. Offertes die door monteurs mondeling worden afgegeven voor de reparatie is uitgevoerd vallen hiermee regelmatig velemalen duurder uit. Bij benadering van customer care om over aanzienlijke overschrijdingen te spreken is geen enkele oplossing mogelijk. Warmtegroep is gericht op het maken van zo groot mogelijke marges ten koste van haar klanten!
U meldt het probleem dat u dagelijks bij moet vullen. De oorzaak blijkt buiten het toestel te liggen waarvan de kosten buiten het abonnement vallen. De monteur doet u een prijsopgave, waarna u toestemming geeft, terwijl hij bezig is trekt u de opdracht in omdat u het achteraf niet eens bent met de kosten. Ook wat betreft “technische problemen die gedurende het onderhoud hadden kunnen worden gezien” zijn wij niet helderziend temeer daar het onderhoud 10 maanden geleden heeft plaats gevonden.
Ik ben sinds kort bij Warmte Groep, wij hadden eerst het onderhoud bij een ander bedrijf maar die rekenen tegenwoordig voor 1 jaar een prijs en het andere jaar moet je dat bedrag dan ook betalen en komen ze niet, maar bij de Warmtegroep komen ze ieder jaar de cv controleren en schoonmaken, gisteren hadden wij geen warm water en dat heeft de monteur keurig weer opgelost, de sensor van onze Nefit ketel was kapot, maar gelukkig had de monteur de sensor gelijk bij zich en was het snel verholpen...dezelfde dag dus nog door deze aardige man verholpen.
zie boven.
Onze installateur was na 14 jaren ermee gestopt. Dan moet je naar andere onderhoudsbedrijf zoeken. Uiteindelijk bij Warmte Groep bv terecht gekomen, ook vanwege reviews. Eerste service beurt op 10 December gehad voor 14 jaar oude Remeha ketel. Monteur liet keurig zien dat eerder onderhoud niet helemaal goed waren uitgevoerd. Hij vroeg mij keurig of ik geconstateerde gebreken vervangen wilde hebben of niet en tevens gelijk prijs erbij. Top!
De monteur nam alle tijd om het onderhoud te doen. Daarnaast gaf hij aan dat sommige onderdelen aan vervanging toe waren met de nodige uitleg daarbij. Voorbeeld: Het expansievat heeft een levensduur van 6 tot 8 jaar. In die tussentijd nooit vervangen. Waarschijnlijk heeft dat de matige verwarming door de radiator in de douche tot gevolg gehad. van Met "dank" aan het voormalige installateursbedrijf !! Uiteraard vermelden we niet de naam daarvan. Op de totale kosten waren we weliswaar niet voorbereid, maar gaan er van uit dat nu de problemen opgelost zijn.
Ik had een onderhoudscontract bij uw bedrijf. De monteur constateerde dat de luchttoevoer voor de ketel niet via een pijp van buiten komt. Uw bedrijf beschouwt dat als onveilig. Nu staat deze ketel in een grote tochtige kelder in een tochtig huis. De feitelijke situatie is niet onveilig. Toch reageert uw bedrijf met beëindiging van het onderhoudscontract omdat deze situatie onveilig zou zijn. Ik begrijp dat er geen sprake is van een wettelijke regel, maar een regel van uw bedrijf zelf. Dat getuigt mijn inziens van een starre bureaucratische houding.
Wij houden ons aan de regelgeving volgens de NPR 3078-45 over de rookgasafvoer. Dat is niet bureaucratisch maar zoals het van ons verwacht wordt als erkend instantiebedrijf.
Ondanks dat ze het erg druk hadden met veel storingen en mij werd verteld dat ze de volgende dag pas langs konden komen . even later werd ik terug gebeld dat toch nog de zelfde dag nog langs kwamen . De monteur had het probleem snel gevonden en verholpen gelijk het expansie vervangen dat echt nodig was. de monteur was vriendelijk en heeft alles goed uit gelegd. Ook de dame aan de telefoon was vriendelijk en begrip vol.
De monteur kwam op tijd, en heeft al onze problemen met de CV ketel snel en goed verholpen. Goede communicatie.
Eerste onderhoud uitgevoerd en elke additionele kost werd eerst overlegd. Verder heb ik geen verstand van het Cv onderhoud maar lijkt goed te zijn uitgevoerd. Verwachtte aankomsttijd van de monteur zou iets nauwer mogen. Tussen 12u en 17u is voor ons lastig om te plannen.
Mijn eerste ervaring met Warmte Groep is goed. Klantvriendelijk en behulpzaam. Monteur gaf duidelijk uitleg wat er ging gebeuren maar ook meteen wat ik volgend jaar kan verwachten. Erg prettig.
Tot nu toe alleen noodzakelijk onderhoud nodig gehad, maar daarin zijn de monteurs netjes en professioneel geweest. Mooi op tijd voor de afspraak ook. Enige minpuntje is dat bij de afgelopen keer de leidingen en expansievat onder de ketel vies zijn achtergelaten; op zich geen punt, maar had het gewaardeerd als hij dit had vermeld bij het vertrekken.
De monteur had al snel door wat de storing was in de cv ketel. Het expansievat moest vernieuwd worden. Daardoor ontstond telkens een drukdaling. Dat werd daarop snel en netjes verholpen/uitgevoerd.
Vriendelijke mensen
De monteur was mooi op tijd, gaf duidelijke uitleg over wat moest worden vervangen (en waarom) en wat dat kost. Nadat hij klaar was heeft hij de boel netjes weer achter gelaten.
Warmtegroep komt bij mij al 4 jaar over de vloer. telkens zijn het professionele en vriendelijke monteurs, die een correcte vergoeding vragen voor hun prestaties. aanbevelenswaardig!
Monteur bij mij geweest vandaag om mijn cv ketel te onderhouden. Na 2 min weer weggegaan met de verklaring dat mij ketel niet te bereiken was. Onzin maar ik respecteer het wel. 2 min later krijg ik een factuur van 78 euro. Dat is makkelijk caschen. Ik vind het puur diefstal. met wel mee eens dat ik de voorrijkosten moesten betalen maar niet het bedrag van 78euro voor niks. Emanuel Cruz (Rotterdanm)
U vraagt via onze website een onderhoudsabonnement aan. Op het aanvraagformulier en de geaccepteerde voorwaarden staat heel duidelijk.....“Blijkt een toestel zich op een plaats te bevinden waar een monteur niet veilig kan werken, dan berekenen wij u de voorrijkosten en een half uur arbeid”.
Vriendelijke monteur, op tijd aanwezig
Aardige medewerker die netjes werkt. Prima service.
Top, jammer dat de onderhoudspakketen bovenop de abonnementskosten komen.
Ze hebben als volgens afspraak en snel uitgevoerderd.