altijd goede ervaringen

op tijd volgens afspraak, al jaren bij dit bedrijf

• Afspraken nakomen

Prima ervaring met monteur van Warmtegroep!

Mooi op tijd kwam de monteur bij ons en hij meldde zich telefonisch, zodat we zijn auto konden aanmelden voor onze parkeergarage. Het werk werd netjes verzorgd door een aardige man. We kregen nog wat uitleg over een radiator aanzetten en het waterpeil bijvullen. De werkzaamheden werden opgeschreven op de papieren op de verwarmingsketel. We konden makkelijk betalen via een QR code.

• Afspraken nakomen

Zeer vakkundig en vriendelijk en een goede prijs

Onze ervaring is zeer goed met de warmte groep. De monteur is zeer vriendelijk en erg vakbekwaam.

Vriendelijk en vakbekwaam

De monteurs waren vriendelijk en vakbekwaam. Ze gaven duidelijk aan wat voor materialen en hoeveel tijd ze nodig hadden. Bovendien waren ze beleefd (vragen of ze het toilet mochten gebruiken, vragen waar ze vies water weg mochten gooien).

• Vakmanschap N.v.t.
  • Kwaliteit N.v.t.
  • Afspraken nakomen N.v.t.

prima service

De monteur was vriendelijk, op tijd, en kende zijn vak. Ondekte een mankement aan mijn CV ketel tijdens onderhoud en meteen kunnen vervangen. Prima!

• Afspraken nakomen

In 2017 nieuwe keten laten plaatsen, tot nu toe zeer tevreden, de service van het bedrijf en de monteurs zijn top.

• Afspraken nakomen

Goede service, coronaproof, snel en betaalbaar

Ze geven ruim vantevoren aan te komen, ze hebben verstand van zaken, droegen netjes een mondneusmasker en waren snel klaar. Absolute aanrader.

Degelijk en betrouwbaar bedrijf

Sinds 2 jaar voert dit bedrijf het onderhoud van de cv-ketel uit en is goed zonder vage en opdringerig advies, prima dus.

Echt vakman

Monteur met vakkennis, controle voor storingen, lekkage en deed metingen en afstellingen. Snel geholpen. Heb abonnement afgesloten.

• Afspraken nakomen

Gisteren waren 2 jonge mensen bij mij aanwezig om mijn airco helemaal door te meten en schoon te maken, daarnaast hebben ze mijn verwarmingsketel voor de jaarlijkse beurt behandeld. Vooral de leider van de 2 attendeerde mij erop dat er een paar onderdelen vervangen moesten worden, die hij ook netjes liet zien aan mij, daardoor was ik wel extra geld kwijt, wat natuurlijk tegenviel. Maar heb er wel vertrouwen in dat het nodig was. De jongens gedroegen zich correct en daar kunt U trots op zijn, ben een nieuwe klant en heb er zeker geen spijt van dat ik voor Uw bedrijf gekozen heb, hopelijk blijft dat zo. Nu maar hopen dat er na de tegenvaller, ook nog een meevaller op mijn rekening terug komt.

• Afspraken nakomen

Goede duidelijke afspraak met perfecte uitvoer.

Goede communicatie en duidelijke omschrijving wat wel en wat niet in het voortraject. De monteur was kundig en vriendelijke. Alles perfect uitgevoerd en duidelijk vooraf doorgesproken wat er gedaan of vervangen moest worden.

Snel en Vakkundig

Komen op de afgesproken tijd en gaan vakkundig te werk. Monteur werken netjes en is beleeft. Ga zo door vakmensen van Warmte groep.

• Afspraken nakomen

Communicatie is goed, komen op tijd. Worden gord geïnformeerd over de eventuele reparaties.

Heel goed

Heel goed

• Afspraken nakomen

Keurige service van een keurige en vriendelijke monteur

Ik heb geen verstand van cv ketel onderhoud, maar de monteur is op tijd, prettig in de omgang en denkt even mee over extra zaken. Ik had een concrete vraag over de verwarming van mijn zolderkamer; hij keek graag even mee. Wat ik ook prettig vind, is dat ik dezelfde onderhoudsmonteur kreeg als vorige keer.

Goed onderhoud en flexibel

Een vriendelijke monteur die de ketel nakeek en mij goed informeerde over de ionisator die vervangen moest. Heeft ook de wtw schoongemaakt en mij daar over geadviseerd, hoewel ik dat niet tevoren had aangegeven. Was geen probleem om extra te doen.

gouden pluim

alles bij elkaar is top geregeld en verlopen.

• Afspraken nakomen

De afspraak kwam snel tot stand en er was alleen onderhoud ingepland vanwege de al wat oudere ketel. Naast de reguliere onderhoud, moesten ook de nodige pakkingen vervangen worden. Dit is keurig gecommuniceerd en was ook prima voor de oudere ketel. De beste man heeft de ketel helemaal uit mekaar gehad en zorgvuldig schoongemaakt. De irritant fluit is verholpen en draait weer als een zonnetje. Al met al blij met de service en ze mogen volgend jaar weer terugkomen wat mij betreft.

Slechte klantenservice

Ga niet met dit bedrijf in zee! Ik zie gewoon hieronder exact wat ons ook is overkomen. Mijn mond valt gewoon open van verbazing toen ik deze review las. Recent een monteur langs laten komen voor een onderhoudsbeurt uit te laten voeren aan onze cv ketel. De dagen erna last gehad van natte plekken onder de ketel.... ik dacht eerst is misschien de wasmachine maar na alles grondig gecheckt te hebben kwam het water wel drupte het water wel langs de buizen die aan de cv ketel zijn verbonden. Wij dus warmtegroep opbellen en dit gemeld.... wij moesten foto’s opsturen van dit. Zo gezegd, zo gedaan... worden wij terug gebeld dat dit absoluut niet ontstaan kan zijn door hun monteur want die komt niet een aan die buizen.... voorheen nooit last gehad van waterplekken onder mijn cv ketel maar na een bezoek van warmtegroep is dit ontstaan. Ze wilde niet met een oplossing komen, wij vroegen alleen of er iemand langs kon komen om hier naar te kijken. Dat zou eventueel kunnen werd er gezegd maar dat zou minimaal 99 euro kosten. Belachelijk! Hoe bedoel je!? Jullie zijn absoluut niet service gericht. Geen één keer werd er gezegd goh mevrouw wat vervelend voor u, dat er nu elke keer een plas water ligt. Voor hetzelfde geld was ik een oudere vrouw die nu met een lekkage zit... ik kan gewoon niet bevatten dat als iemand aangeeft dat er na een bezoek van jullie een plasje water blijft staan en als je dit weg veegt, blijft komen. Dat jullie dan niet denken van goh wat vervelend, dit moet inderdaad niet kloppen we gaan even langs om te kijken of alles oké is. Verre van! Er werd gewoon letterlijk 4 x opgehangen in ons oor omdat wij hier niet mee akkoord gingen. Weet niet wie jullie communicatie training heeft gegeven maar ophangen omdat je er niet uitkomt is echt niet oké voor een “service” gericht bedrijf! Ik wil gewoon echt iedereen waarschuwen die met dit bedrijf in zee wilt gaan! DOE HET NIET!!! **********

Topservice

Wij hadden de jaarlijkse controle en er werd een aanstaand probleem geconstateerd, monteur gelijk alles netjes uitgelegd en het weer helemaal in orde gemaakt. Nette monteurs en alles word keurig gevraagd en top uitgevoerd.

duidelijke zaak

een zeer goed voorbereide monteur met duidelijk kennis van zaken. duidelijk in tijd en geld. duidelijk in uitleg, ook als hij niet direct een oplossing heeft. duidelijk werk. kosten besparend ( al is de rekening hoog) tijdbesparend. voor het aangaan van een abbonement zou ik zeggen , laat je goed informeren want niet alles valt daaronder!!

• Afspraken nakomen

Aardig en bekwaam. Onze vragen zijn goed beantwoord.

Keurig en netjes gewerkt. Heel behulpzaam en vragen goed beantwoord

Zorgvuldige service.

Gewoon betrouwbaar.

• Afspraken nakomen

Deze monteur is een topper

Top monteur heeft alles tot in de puntjes geregeld

• Afspraken nakomen

Regulier ketelonderhoud. Prima verlopen qua afspraak & uitvoering.

Peppelkade 36 A

3992AK Houten