Deskundige service

De onderhoudsmonteur bleek zeer deskundig. Jammer dat een onderdeel niet op voorraad was waardoor we een dag in de kou zaten.

Prima, alles volgens afspraak

mijn eerste keer, aantrekkelijk aanbod voor 85 euro servicebeurt zonder verdere verplichtingen. Monteur was correct, op verzoek netjes schoenen uit gedaan. Ketel is 5 jaar oud dus waren wat pakkingen etc aan vervanging toe, uiteraard meerprijs maar ik kan er de komende periode weer tegen dus al met al prima tevreden.

Goed gewerkt

Alles in goede kwaliteit geleverd alles werkt weer perfect. Dank daarvoor

Helemaal top!

Eerste keer afspraak na starten onderhoudscontract. CV Ketel is 2 1/2 jaar oud. Afspraak stond tussen 12-17u. Gelukkig kan ik thuiswerken en vindt dan zo'n tijdsbestek niet erg. Maar anders zul je toch een halve dag vrij moeten nemen. Zou mooi zijn als de klant bij wijze van één uur van tevoren een bericht krijgt dat de monteur dan komt dmv. een sms of email. Misschien iets voor de toekomst. Monteur komt om 15u50 aan. Gaat gelijk aan de slag. Had de avond ervoor gezorgd dat de monteur zo bij de CV Ketel kan door alles vrij te maken. Ik heb de monteur zijn werk laten en niet op zijn vingers staan kijken. Ik ben zelf verder gegaan met mijn werk. Tussendoor heeft de monteur aangegeven dat er pakkingen vervangen moeten worden, grafiet brander pakking en pakking voorplaat, en of hij deze mocht vervangen. Ja wat moet dat moet he. Hij gaf tevens aan dat dit bij elke onderhoudsbeurt gedaan moet worden. Kosten voor de pakkingen €.22,50. Ja dat zijn de kosten niet. Hij heeft alles netjes en vakkundig, voor zover ik dat kan beoordelen, gedaan. Was zeer vriendelijk. Dus al met al, een prettige ervaring.

Heel goede service!

Keurig op tijd en alles netjes achtergelaten. De dienstverlening was gewoon perfect.

Slecht

Slecht! Ik krijg een tijdsblok van 8:30-12:00uur. Komt de monteur aan om 8:33u. Ik was snel mijn dochtertje naar school gaan brengen dus ik kwam aan om 8:41u. Ik moest wat dingen weghalen wat voor de cv ketel wat letterlijk geeneens 1min duurde en om 8:44 kon de monteur aan de slag. Dus voor 11minuten moest ik een boete betalen van €39 !!! En dat geldt voor elk half uur wat te laat is door de klant wat in rekening wordt gebracht. Monteur ook heel onvriendelijk. Ik zou dit bedrijf aan Niemand aan raden !!!

Onbeschofte **********

Onbeschoft, onbeleefd, geen idee ve vak. Te erg voor woorden. AFRADER!!!

• Afspraken nakomen

Vriendelijk en goed voorbereid geholpen

Montuer kwam net iets buiten het opgegeven tijdvak, door wat tegenslag die dag. Het was voor ons de 1e keer voor controle en met de Warmtegroep en hij had zich goed voorbereid voor wat hij eventueel zou tegenkomen. Ondanks dat hij uit tijd liep nam hij de tijd om al mijn vragen te beantwoorden en uitleg te geven. Werkte netjes. Het was een goede ervaring.

• Afspraken nakomen

Goede service alles in 1 bezoek opgelost !!

Eerste afspraak bij start onderhoudscontract bleek er lekkage te zijn en de thermostaat moest vervangen worden. Werkdag was al voorbij, maar monteur maakte allee keurig af. Heel fijn.

Werkzaamheden keurig uitgevoerd

De monteur was keurig op tijd, heel correct in de omgang en leverde uitstekend werk.

• Afspraken nakomen

Duur en tijdspanne niet af te spreken.

Het blijkt lastig voor Warmtegroep om van tevoren een tijdspanne of een dagdeel af te spreken wanneer ze zullen komen. Antwoord was: "zorg dat je de hele dag thuis bent". Op de dag zelf wel een sms. In januari is de cv-ketel helemaal gecontroleerd en alles prima in orde. Vervolgens is 2 maanden later een motor stuk a 187 euro.... Vind ik vreemd... Als er binnen een paar maanden weer wat mis is, dan stap ik over naar een ander.

GOEDE MONTEUR GESTUURD

Snelle en vakbekwaam service-beurt met goed advies nette werker geen troep achter gelaten

• Kwaliteit
  • Afspraken nakomen N.v.t.

prima service

Vriendelijke, snelle en deskundige service. Wel opvallend dure pakkingen.

• Afspraken nakomen

Ben een zeer tevreden cliënt

Service was goed. De monteur was zeer vriendelijk en professioneel. Hij had de storing van CV ketel zeer snel door en adequaat verholpen.

• Afspraken nakomen

Zeer goede service en er wordt prima werk afgeleverd.

De mensen waren keurig op tijd en hebben niet staan treuzelen maar hebben continue doorgewerkt.

• Afspraken nakomen

Sinds enkele jaren maken wij nu al gebruik van warmte groep en alles is prima geregeld. Het krijgen van een datum voor de controle en het eventueel aanpassen naar eigen wens werkt prima. Monteurs zijn vriendelijk en vakkundig en houden zich in deze tijd netjes aan de voorschriften. Ik ben ook te spreken over de prijs/kwaliteit verhouding dus ik blijf lekker klant.

• Afspraken nakomen

Prima service tegen een goede prijs en kundige monteurs.

Maak al een paar jaar gebruik van Warmte Groep BV. en ben erg tevreden over ze. Je krijgt elk jaar netjes een reminder mailtje om een afspraak te maken. Gelukkig nog geen beroep hoeven doen op de storingsdienst, maar die kans is natuurlijk ook erg klein als je elk jaar netjes je onderhoud doet. Monteurs zijn ook kundig en geven graag advies wanneer nodig.

Super goed!!

Gebeld om 15:00 op een vrijdagmiddag voor een storing van de CV-ketel. Er kwam vóór 16:00 al een monteur langs! Goed en efficient geholpen!

• Afspraken nakomen

Het was makkelijk om een afspraak in te plannen, controleur kwam op tijd en was vakkundig. Netjes geholpen en geen omkijken naar ondanks dat mijn cv ketel niet bij hun is afgenomen.

Goed bedrijf

Het bedrijf werkt zoals het hoort, correct op afgesproken tijd, de CV ketel netjes en goed schoongemaakt, weer goed afgesteld.

• Afspraken nakomen

Vriendelijk en ervaren met een net zo goede service!

Als hierboven omschreven. Vriendelijke, bekwame monteur. Werkt netjes, legt uit. Hoort evt klachten aan en handelt daar ook naar. Oplossingsgericht. Ik kan iedereen warmte groep aan bevelen.

Uitstekende service

Erg fijne service waarbij wordt meegedacht met de klant en er deskundig advies wordt gegeven.

• Afspraken nakomen

Super klantvriendelijk met Top Service!

Voor mij is Warmte Groep de Topper in transparante informatie, klantvriendelijkheid en sevice!

Een goede ervaring.

De monteur was zeer kundig en heeft mij goed geholpen. Hij gaf een goede uitleg van wat het probleem was en hoe het wordt verholpen. Hij heeft mijn interesse gewekt om bij dit bedrijf te komen werken.

• Afspraken nakomen

Goede service Revelino is een topper

Goede en snelle service Aardige en vakbekwame monteur

Peppelkade 36 A

3992AK Houten