We hebben een comfort X abonnement inclusief spoedreparaties. Ketel heeft storing, maar ik moet op een weekdag nog eens bellen want de man heeft geen pomp in zijn busje...
Vervelend dat u niet tevreden bent. Het is zinloos dat de monteur op zondag komt terwijl hij weet welk onderdeel defect is en dat niet op voorraad is. Het defecte onderdeel is direct de opvolgende maandag bij de groothandel opgehaald en gemonteerd.
Gisteren kwam de monteur volgens afspraak en keurig op tijd ons verwarmingssysteem controleren/onderhouden. Een vriendelijke, beleefde jongeman werkte rustig en nadat hij de klus had geklaard, kon de rekening coronaproof betaald worden. Wat óók opviel, was dat hij zijn handen goed waste, wat voor ons én voor hem heel belangrijk is in deze tijd. Chapeau!
Automatisch ontving ik een mail voor de onderhoudsbeurt van de cv-ketel. Afspraak keurig op tijd. De vriendelijke monteur gaf duidelijk uitleg waarom onderdelen vervangen moesten worden. Materiaal had hij ook in zijn auto. Keurig geholpen.
Ik ben heel netjes geholpen door warmte-beheer voor onderhoud aan mijn cv ketel. Afspraak inplannen ging snel en makkelijk, en op de dag zelf is alles verlopen zoals afgesproken. Monteur wist precies waar hij het over had en heeft goed werk geleverd.
The technician was professional friendly and helpful. He communicated with me in English (not speaking Dutch yet), he explained every details regarding the necessary maintenance. We discussed the extra costs before applying them. Very transparent and clean job. We highly recommend Warmte Group!
CV onlangs weer laten controleren door Warmte Groep. Zoals altijd stuurden ze een vriendelijke monteur die netjes even vertelde wat hij allemaal gedaan had. Mijn ketel kan er weer een jaartje tegen!
Vorig jaar was er afgesproken dat de kanalen van de mechanische ventilatie dit jaar schoongemaakt zouden worden. Hier zijn 2 mensen voor nodig. Er kwam maar 1 monteur die pas bij ons erachter kwam dat ook de kanalen schoongemaakt moesten worden. Verder leek de monteur goed, maar ik vind zulke dingen altijd heel moeilijk te beoordelen, ik heb te weinig verstand van deze zaken. Wel stond hij me keurig te woord en heeft hij goed uitgelegd wat er aan de hand was en wat hij heeft uitgevoerd.
De monteur was keurig en vriendelijk en zorgvuldig. Het onderhoud werd goed uitgevoerd zover ik kan beoordelen.
Weer prima geholpen bij de jaarlijks servicebeurt
Warmteservice doet altijd 1 datum en tijd voorstel voor service bezoek. Dit kun je accepteren of anders moet je bellen voor een afspraak. Meerdere data opties zou fijn zijn. Bij de laatste service had de monteur de service status niet getest en de thermostaat niet ingesteld. Hierdoor deed de verwarming de hele.dag niet. Totdat er erachter kwamen. Erg slordig.
Onze werkwijze met betrekking tot onderhoudsafspraken is zoals u schetst en wordt door het merendeel van de klanten als positief ervaren. De monteur heeft de ketel wel getest maar de service melding niet gereset. Dit en ook de thermostaat controleren had hij wel moeten doen onze excuses daarvoor.
Prima onderhoudsbeurt uitgevoerd. Ik kom lokaal niet meer terecht voor een afspraak maar Warmtegroep kon het wel inplannen.
Elk jaar goeie service, vakbekwame monteurs. Denken graag mee over hoe je systeem het best en energiezuinigst functioneert
Betreft Jaarlijkse controle Afspraaksysteem werkt prettig. Monteur was lekker op tijd en erg vriendelijk. Snel klaar, geen overbodige poespas. Monteur heeft na werkzaamheden zelfs de vlizotrap weer netjes ingeklapt.
Vriendelijk en goede service. Tijdvak voor afspraak is wel vrij ruim (8.30-12.00).
De ketel was aan onderhoud toe, dus ik heb online contact opgenomen met Warmte Groep. Binnen twee weken kon er iemand het onderhoud komen plegen, lekker vlot dus. E-mailcontact kan beter. Ik had instructies meegegeven voor parkeren, echter kreeg ik een heel relaas terug waar ik geen touw aan vast kon knopen. Uiteindelijk heeft de monteur de instructies niet meegekregen, echter zijn er geen extra kosten in rekening gebracht, aangezien de monteur de situatie goed begreep.
Wel een hoop geld; €174,— voor 10 minuten werk.
Deze groep doet voor mij al jaren het onderhoud. Correcte monteurs die de ketel volgens de fabrieksvoorschriften onderhouden. Je mag meekijken en alles vragen. Gaat het wat kosten dan is dat altijd in overleg. Ik krijg iig het gevoel dat ik ook kan weigeren... ;-) Kortom TOP service! gewoon doen dus.
Aardige man die kundig en fijn heeft geholpen. Bedankt voor alles.
MIJN KENNIS VAN CV APPARATUUR IS NIHIL. DUS DE GEMAAKTE KOSTEN 269,- EURO ZAL ONGETWIJFELD GERECHTVAARDIGD ZIJN, MAAR IK ZAL NOOIT WETEN OF DE UITGEVOERDE REPARATIE NOODZAKELIJK WAS. MAAR ALLES DOET HET PRIMA, DUS HET ZAL ZO ZIJN.
Voor cv onderhoud overgestapt omdat ik 't vermoeden had dat er al jaren niet veel gedaan werd aan de cv installatie door onderhoudsmonteur . Ik mocht meekijken met het onderhoud en vermoeden werd bevestigd. Veel vervuiling en versleten onderdelen. Alles netjes schoon gemaakt en onderdelen vervangen. Ik ben er blij mee. Volgend jaar weer!
Sinds een aantal jaar doet warmte service onderhoud aan onze cv ketel. Zeer tevreden over de service verlening van Warmte groep
Top service! Monteur was op snel + aardige.
Een afspraak was zo gemaakt. De monteur kwam binnen de geplande tijd. Dat wat vervangen moest worden werd meteen vervangen. Ik hoefde geen nieuwe afspraak te maken.
Een afspraak was zo geregeld! Prima service
Niks negatiefs op aan te merken. Alles top geregeld en uitgevoerd.