onderhoudsbeurt aan de verwarmingsketel keurig uitgevoerd. Wel schrok ik van de bijkomende kosten om de ketel in goede conditie te houden. De monteur heeft uitgelegd , waarom dat nodig was. Ik zou het prettig vinden als ik van te voren een inschatting zou kunnen krijgen van eventuele onderhoudskosten op basis van levensduur van ketels. Ik besef wel dat dit slechts een grove inschatting zal zijn \
Bij de eerste onderhoudsbeurt extra kosten in rekening gebracht, waarvan de monteur de noodzaak niet echt duidelijk maakte. (Anders mag ik de ketel niet eens open maken, was zijn opmerking) Ketel is 5 jaar oud en periodiek door de installateur onderhouden.
Jammer dat u zo beoordeelt. De monteur heeft uitgelegd waarom bepaalde onderdelen vervangen moeten worden om veilig functioneren te waarborgen, in overeenstemming met het fabrieksadvies. Dat uw ketel periodiek door een ander is onderhouden was door ons niet vast te stellen.
Goede communicatie, goede beoordeling van de situatie en goed advies. Prijs is redelijk te noemen. Het kan goedkoper maar ik weet dan niet of de kwaliteit dan ook zo goed is.
Came on time for a boiler check, all went ok, quick and clealy explained the results, helpful with concerns and questions i had.
Na een hoop gedoe met andere CV onderhoudsbedrijven eindelijk een prettige, betrouwbare onderhoudspartner gevonden. Na het aanmelden via de website, kreeg ik direct een afspraakvoorstel per mail. Nadat ik was vergeten dit te bevestigen, kreeg ik netjes enkele herinneringen en de monteur stond precies op het afgesproken tijdstip op de stoep. De monteur was erg vriendelijk en communiceerde netjes en compleet over wat hij ging doen.
I had contacted Warmte Groep for Duct Cleaning and Ventilation machin checkup/maintenance, the person visited was knowing only duct cleaning so he did it well, but he does not touched ventilation machine, as he was not knowing it. I have to make a another appointment now for ventilation maintenance.
Het jaarlijks onderhoud aan onze cv en mv is weer achter de rug. De hele Vriendelijke en beleefde monteur kwam op tijd en het onderhoud was prima gedaan. We kunnen er weer een jaar tegenaan.
Vorig jaar aan abbonnement genomen bij Warmtegroep. De monteur was zeer goed, dus tevreden. Dit jaar zou de monteur weer langskomen. Mijn vrouw was thuis, en ik in het buitenland. De monteur is langsgeweest, heeft mij gebeld zonder resultaat. Vervolgens stuurt Warmtegroep een niet thuis factuur voor 78 euro. Ik stuur een bewijs dat mijn vrouw thuis was, Warmtegroep stuurt bewijs dat de monteur is geweest. Vervelende situatie, wij vinden allebei dat we een punt hebben. Warmte Groep houdt zn poot stijf. Ik zie dat de monteur de hele dag in Haarlem is en 10 min bij ons voor de deur heeft gestaan, dus ik vraag naar de kostenspecificatie. Warmtegroep reageert daar niet op, maar reageert wel met een incasso bureau terwijl ik nog op antwoord wacht. Dat is klantonvriendelijk ne onprofessioneel. Ik kan WarmteGroep helaas niet aanraden, en ben nu ook weg bij dit bedrijf.
Uw voorstelling van zaken klopt niet. In een mail geeft u aan dat het een misverstand was en u de gefactureerde kosten betaald. De betaling is ondanks meerdere herinneringen uitgebleven.
Monteur was zeer op tijd, volgens afspraak die vooraf gemaakt was. Was zeer vriendelijk en gaf duidelijk uitleg op mijn vragen. Helaas was het niet meer mogelijk om via bankpas te betalen, alleen mogelijk via QR code op telefoon. Wel dezelfde dag een mail gehad met de factuur die dan meteen betaald moest worden. Geen probleem.
Zoals afgespoken kwam de monteur in het juiste tijsblok en heeft de verwarmingketel nagekeken en schoon gemaakt. Dit keer zonder extra kosten omdat nu volgens schema van onderheoud van mijn ketel er geen pakkingen e.d. nodig waren.
Er is geweldige service verleend en kwamen zeer snel langs om de service te verrichten.
Bij terugkomst van vakantie kwam er geen warm water meer uit de kraan. De cv-ketel gaf geen storing aan en resetten reageerde hij niet op. Ik heb toen de storingsdienst gebeld. `s middags kwam er al een monteur die de storing heeft verholpen. Probleem opgelost en een lekkere warme douche genomen.
Prima!
de afspraak is vlot gemaakt, vriendelijke monteur die weet waar die mee bezig is, geen onnodige zaken vervangen en een duidelijk onderbouwt verhaal wat er gedaan moet worden. als enige opmerking zou kleiner tijdsbestek zijn tussen de tijden wanneer je de monteur mag verwachten (b.v. als de route ingepland is)
We hadden wat problemen met de ketel maar monteur heeft het goed opgelost. Wist ook gelijk wat er aan de hand was. Vriendelijke beetje verlegen monteur maar heel netjes!
Wederom tevreden en goed geholpen en geïnformeerd. Ik kan weer jaartje vooruit!
Mij aangemeld voor een servicecontract. De site was duidelijk, monteur deed de servicebeurt en verving een aantal kleine zaken wat bij een ketel van 11 jaar oud niet raar is. Alles verliep volgens afspraak en ik vind het prettig dat er gewoon ter plekke afgerekend wordt dus geen maandelijks abonnement.
Na jaren van diverse onderhoudsbedrijven eindelijk een bedrijf / monteur die vakkundig zijn en open/transparant communiceren. Daarbij jaarlijks onderhoud aan de Cv-ketel i.p.v. 2-jaarlijks wat anderen (met duurdere abonnementen) je wijs proberen te maken.
Monteur Stefan was keurig op tijd. Heeft jaarlijkse onderhoudsbeurt uitgevoerd. Uitgelegd dat de rubberen afdichting om de 2 jaar vervangen dient te worden. Na duidelijke opgave van de kosten dit laten uitvoeren. Expansievat gaat gemiddeld 8 jaar mee. Aangezien ons expansievat 7 jaar oud is, dit laten noteren voor het volgende onderhoud in 2022. Compliment Stefan voor de deskundige en vriendelijke uitvoering. Dit geldt ook voor Yannick die wij de afgelopen 2 jaar hebben gehad. Super tevreden over de Warmtegroep
Keurig netjes op tijd !! Werkzaamheden werden netjes uitgevoerd. Absoluut een vakman !! .
...heel klantvriendelijk en straalt kennis van zaken uit...
De monteur was duidelijk wat er moest gebeuren en wat de kosten waren en het probleem is opgelost en groot onderhoud gehad. Klein minpuntje , hij was de wasmachineslang na het vullen van de ketel vergeten aan te sluiten.
De jaarlijkse controle werd opnieuw door monteur Yannick uitgevoerd. Deze monteur heeft een beleefde professionele houding. Goed overleg wat vervangen werd en doet zijn werk naar behoren. Ook plaatste hij de bestelde koolmonoxide melder. Helaas geen uitleg of handleiding hierover verstrekt, hetgeen ik zelf vergat te vragen. Tip: zelf opletten, maar ook Warmtegroep uitleg over een nieuw product geven! Bedankt Yannick! Mvg
De monteur gaf aan dat rookgasafvoer niet goed was bevestigd. Toen monteur weg was kwam er een collega zijn werk controleren. Hij vond rookgas prima bevestigd, maar het staat nu wel op de factuur als actiepunt voor volgend jaar. Ook bleek tijdens de controle dat de eerste monteur de mechanische ventilatie niet had gereinigd, terwijl ik daar wel een abonnement op heb en er ook voor betaald had. Ook had de 1e monteur de thermostaat niet getest en ook het warm water niet. De 2e monteur heeft dit alsnog gedaan. Ik hoop dat dit een incident was. Tot nu toe altijd tevreden geweest.
Via mail wordt je op de hoogte gehouden van de afspraken. Inplannen verloopt soepel. Monteur ter plaatse erg vriendelijk, goede service!