Aan ons verzoek voor het dragen van een mondkapje werd voldaan. Hij vroeg om de kachel aan te zetten en warm water te tappen; op deze wijze hoefde hij niet in de woning te lopen. Om gezondheidsredenen vonden wij dit prima.
Goede service! Fijn dat er een tijdsvak doorgegeven wordt, zodat je niet de hele dag thuis hoeft te zijn. Monteur kwam op tijd, was vriendelijk en vertelde duidelijk wat er moest gebeuren.
Ik heb een contract waardoor ik ieder jaar vanzelf een seintje krijg als het onderhoud weer gepland staat. Lekker makkelijk. Monteur werkt snel, is vriendelijk en ik krijg altijd een goede uitleg van wat hij gedaan heeft. Zeer tevreden dus!
Mijn ervaring met warmte roep is dat zij keurig met afspraken omgaan, deskundig zijn en meedenken. Ook is het personeel netjes en vriendelijk. Kortom een aanrader.
ben geheel tevreden geen op of aanmerkingen
Goede service en vriendelijk monteur. Netjes op tijd .
Nette en correcte monteur die zijn vak verstaat en goed werk heeft geleverd.
Wederom (dezelfde) hele vriendelijke, nette en eerlijke monteur over de vloer gehad die netjes adviseert en duidelijk uitlegt. Erg blij mee!
Kwam tot de ontdekking dat de prijs in een paar jaar verhoogd is met 16€. Geen bericht vooraf hierover gehad. Ook valt het op dat bij ieder jaarlijks bezoek iets moet worden gedaan naast het gewone onderhoud. Blijkt later niet echt noodzakelijk maar suggestie.
Monteur was vakbekwaam en vriendelijk. Reparatie aan wtw unit vlot uitgevoerd.
Prima ondethoud door zeer aardige jongeman.
Plaatsing nieuwe cv ketel, alles netjes van te voren per mail aangekondigd. Kwam netjes op tijd. Alles in overleg als er extra kosten werden verwacht. Vriendelijke monteur
Monteur aardig, beleefd en open. Tijdslot is hele ochtend/middag. Helaas geen bericht ‘s ochtend met meer nauwkeurige tijd. Dat zou prettig zijn.
Eerste keer de servicemonteur over de vloer gehad en dat is goed bevallen. Duidelijke communicatie over de werkzaamheden en extra kosten. Ook een duidelijke communicatie vooraf dmv mailberichten. Abonnement afgesloten op aanraden van een medebewoner van ons appartementen complex omdat de verwarmingsketel nu 2 jr oud is en uit de garantie.
uit ervaring van de hr. ALEX van uw bedrijf, had hij al gauw de storing ontdekt. Dus kwam hij met een oplossing.
Monteur kwam op afgesproken tijd, maakte een vakbekwame indruk en was klantvriendelijk.
Nu 7 jaar klant en dat bevalt goed. De servicemonteurs maken een zeer vakbekwame indruk en de communicatie rond de afspraken met het bedrijf is uitstekend.
Vriendelijke cv monteur die supersnel en netjes gewerkt heeft. Binnen half uur alle checks en expansievat vervangen. Had ook totaal niet de indruk dat hij me reparaties probeerde te verkopen - was heel eerlijk.
Wij zijn nieuw bij dit bedrijf vanwege een verhuizing. We kregen netjes een kaartje of wij gebruik wilden maken van de service, aangezien de vorige eigenaren een contract hadden bij hen. Een half uurtje voordat de monteur kwam, kregen we een smsje. Daarna heeft de monteur alles uitgelegd ( voor ons was een CV ketel nieuw) en de jaarlijkse controle uitgevoerd. Heel tevreden over de service.
De onderhoudsmonteur meldde zich op tijd. Hij werkte schoon en informeerde mij over de nodige controles en het onderhoudspakket. Na afloop testte hij de ketel en instrueerde mij over noodzakelijke controles. Naast deze reguliere beurt zijn wij erg tevreden. Bij een eerdere melding van een storing stond de monteur binnen korte tijd voor onze deur en repareerde hij een stukgeraakt onderdeel. Kortom: bij de warmtegroep zitten wij er warmpjes bij (en douchen wij ook warm).
Nette ervaren jongeman. Snel en goed afgehandeld. Top service!!
De monteur, inmiddels voor de derde keer op rij bij ons, is zeer correct, professioneel, en behulpzaam. Hij denkt mee en adviseert correct en denkt praktisch mee, heel prettig.
Ik hem me op maandag aangemeld op woensdag is al onderhoud gepleegd door een hele nette monteur.
De warmtegroep houdt de termijnen voor je in de gaten, sturen een voorgestelde datum voor controle, zijn altijd op tijd en hebben vakkundig en net personeel.
Eerste bezoek van een monteur. Hij heeft alles goed uitgelegd en laten zien. Daarnaast was hij ontzettend vriendelijk en heeft hij nog wat tips gegeven. Heel tevreden!!