Op 17 oktober is er een reparatie uitgevoerd van €266,50 en op 20 oktober had ik het idee dat een gedeelte van de storing nog niet was opgelost. Gebeld en de volgende dag kwam er een monteur die mij vertelde dat het restwarmte betrof en of ik, ondanks een abonnement, even €99,00 wilde overmaken. GELIJK MIJN ABONNEMENT OPGEZEGD.
Vervelend dat u ons slecht beoordeelt. U heeft ons voor niets laten komen en dat valt niet binnen het abonnement. Wij streven altijd naar een oplossing, in uw geval is dat niet naar uw tevredenheid. Meer kunnen wij helaas niet doen.
Professioneel en vriendelijk medewerker.
Wederom prima ervaring. Naast de onderhoudswerkzaamheden nu extra werk laten uitvoeren. Heren waren keurig op tijd en, voor zover ik kan beoordelen, zeer vakkundig. Bleek wat ingewikkelder te zijn dan verwacht, maar ze hebben hun uiterste best gedaan en alles is goed gekomen. Ik raad warmtegroep zeker aan!
Zoals behoort. Keurig. Net. Bekwaam en professioneel.
Onderstaande punten maken het ketelonderhoud elk jaar weer tot een soepel lopende ervaring. - Duidelijk contract. - Voorstel afspraken worden ruim van tevoren verstuurd. - Herinnering mail van afspraak prettig. - Afspraak tijdstip wordt nagekomen. - Vriendelijk en nette onderhoudsmonteurs. - Onderhoudsmonteurs geven een professionele en vak bekwame indruk - Vragen worden professioneel beantwoord. - Directe betalingen makkelijk.
Top bedrijf, keurig op tijd voor jaarlijks onderhoud. Zelfde monteur als vorig jaar die ons weer prima heeft geholpen. Open voor vragen stellen en geeft realistisch advies.
Snelle service en monteur met verstand van zaken goed geinformeerd over wat er ging gebeuren en moest gebeuren.
Al een dag na aanmelding geholpen. Fijn dat al van te voren wordt gemeld wat de kosten zullen zijn. De vriendelijke en beleefde monteur nam de tijd om zaken uit te leggen en zorgde ervoor dat alles weer tip top in orde was, en alles weer op zijn plaats stond.
Een vrij ruim afspraak blok (tussen 12:00 - 17:00 uur kun je een monteur verwachten. Geen SMS ontvangen die half uur voordat de monteur komt aan ons verstuurd zou worden, jammer. Losse onderhoudsbeurt prima uitgevoerd. Vooraf bekend wat er vervangen gaat worden, en wat dat kost. Prijs beurt voordelig echter veel opslag op het materiaal. Na afloop nog aardig wat schoon moeten maken (dat is bij meeste installatie bedrijven zo, helaas).
Snel afspraak in kunnen plannen. Aardige nette monteur. Onderhoud gedaan en pakkingen en ander onderdeel vervangen.
Happy with the service.
Wij hadden een onderhoudscontract afgesloten maar kwamen bij iedere beurt voor onverwachtse kosten te staan die uiteraard buiten het contract vielen. Daarnaast de laatste keer gewoon een verkeerde diagnose (bewust of onbewust) gesteld, pomp zou kapot zijn. Kostenplaatje Warmte Groep was +/- 400 euro, nu het juiste onderdeel laten vervangen door een gecertificeerd bedrijf, kosten 106 euro
Vervelend dat u ons slecht beoordeelt en geen juiste voorstelling van zaken geeft. In voorgaande jaren is alleen een onderhoud set en een ontluchter vervangen. Wij hebben zelf niet kunnen constateren of er een verkeerde diagnose gesteld zou zijn omdat zoals u zelf aangeeft dat elders heeft laten uitvoeren.
De monteur legde netjes uit wat hij ging doen. Ook gaf hij aan wat er vervangen moest worden en waarom en wat de kosten zouden zijn.
Ik vond de pro-actieve houding van Warmte Groep erg fijn. Ik had in het weekend drie organisaties benaderd voor onderhoud aan onze oude CV ketel. Er werd snel een datum voorgesteld. Aangezien ik de mail niet had gezien werd ik gebeld, wat ik zeer op prijs stelde. De cv ketel werd gecheckt door de zeer vriendelijke Rav en is grondig schoongemaakt. Hij liet de onderdelen zien die hij moest vervangen a 70 Euro. Ook heeft hij advies gegeven over de lekkende verwarmingskranen en liet hij zien hoe ik ze kon vervangen. Het is moeilijk oordelen als je zelf geen expert bent maar ik ben tevreden.
Vorige keer super fijne ervaring nu medewerker die iets minder voorzichtig werkte naar ons idee. Hopelijk volgende keer weer de heer die meer bij ons past. Verder wel vriendelijk!
Heldere en duidelijke communicatie per mail over contract en afspraak 1e onderhoudsbeurt Zeer correcte, vriendelijke monteur met een duidelijke rapportage over de verrichte werkzaamheden. Vrijblijvend advies ontvangen mbt CO2-meter.
De servicemonteur was zeer accuraat en vriendelijk. Er was 3 jaar geen onderhoud geweest doordat ik 3 jaar geleden naar dit huis verhuisd bent, maar de monteur gaf eerlijk aan dat het er allemaal nog goed uit ziet en de onderdelen die vervangen moesten worden waren zeker niet duur. Echt blij mee. Dikke 10
Beleefde en vriendelijke monteur legde na afloop precies uit wat hij had gedaan. Een van de betere.
Stroeve start omtrent garantie en vervangen van onderdeel omdat bedrijf de installatie niet had gedaan. Was juist mooie kans om mij als klant te binden en een 9+ ervaring te bezorgen. Uiteindelijk wel goed gekomen na nors gesprek met kantoor. Moest het garantieproduct afrekenen en zou een deel terugontvangen omdat zij er winst op willen maken. Vreemde uitspraak.
Onderhoud ketel goed en vakkundig uitgevoerd.
Zeer net personeel. Goede service en netjes werkend. Geeft een goede uitleg met wat er vervangen moet worden en geeft ook van te voren aan wat de kosten zijn. Ik ben erg tevreden. Ook qua tijdsplanning keurig binnen de tijd.
Heb een abbonement en elk jaar gaat het goed bij deze organisatie. Aanrader!
Since I have an alinement with this company I have never experienced problems
Snel en makkelijk een afspraak en netjes en professioneel geholpen. Ik heb geen verbeterpunten.
Top service, altijd aardige monteurs en goudeerlijk.