Goede afspraak, goede service.

Door omstandigheden was ik niet thuis. Kon dus niet direct betalen aan de monteur. Kreeg wel direct een onvriendelijke mail " snel betalen , bijkomende kosten Ed" als trouwe en betalende klant stel ik een vriendelijke toon op prijs. Aan de andere kant zijn een keer onterechte voorrijkosten direct en zonder discussie terug betaald.

Goede en snelle service

CV ketel was al tijdje niet gecheckt door vorige bewoner. Warmte Groep kon snel komen voor onderhoud. Goede monteur.

Aardig en kundig

De monteur was een aardige man en was kundig. Afspraak kon snel worden gemaakt en uitgevoerd. Monteur was op tijd en de afhandeling, uitleg en kosten waren duidelijk. Betaling ging makkelijk via qr code

• Afspraken nakomen

Goede prestatie voor passende prijs

Het maken van de afspraak voor het onderhoud aan de CV was makkelijk. Monteur was keurig in het gekozen tijdvak gekomen en heeft zijn werkzaamheden netjes en professioneel uitgevoerd. Duidelijke en transparante werkbon en factuur.

• Afspraken nakomen

Netjes goed geregeld volgens afspraak

Cv onderhoud netjes goed volgens afspraak geregeld. Netjes achtergelaten. Goed abonnement.

Wederom zeer tevreden

Sowieso fijn dat WG een reminder stuurde voor het maken van de afspraak voor de onderhoudsbeurt. Monteur was vriendelijk, gedegen en duidelijk over de bijkomende kosten. Net als afgelopen jaren geeft het een fijn gevoel dat dat de ketel weer winterproof is.

• Afspraken nakomen

Zeer fijne en snelle service.

Net zoals vorig jaar hele fijne en snelle service. Er werd meegedacht en kundig onderhoud uitgevoerd. Bedankt!

• Afspraken nakomen

Professioneel advies en snel geregeld

Positieve ervaring; betrouwbare ervaren vakman, snelle oplossing.

• Afspraken nakomen

De gemelde storing is direct dezelfde dag verholpen

's morgens gebeld dat mijn Cv-ketel geen warm water gaf. 's Middag is het defecte onderdeel vervangen en konden wij weer heerlijk douchen.

• Afspraken nakomen

Blij met de service, prijs/kwaliteit en geleverde diensten.

Zeer tevreden zijn we over Warmte Groep, prettig is de afspraakherinnering en het betaalsysteem via QR-code. De installateur was bovendien servicegericht, professioneel en ging adequaat te werk. Ook niet onbelangrijk, de installateur was eerlijk over de (goede) staat van het ventilatiesysteem en onze CV. Wel een aantal zaken volgens protocol laten vervangen, maar niets werd "aangesmeerd" of nadrukkelijk verkocht. We hebben een onderhoudscontract voor onze CV ketel en laten daarnaast ons gesloten ventilatiesysteem op gewenste momenten onderhouden. Blij met de service, prijs/kwaliteit en geleverde diensten.

• Afspraken nakomen

Uitstekende service en een klantvriendelijk afspraakproces!

Uitstekende service, vriendelijke mensen en een heel klantvriendelijk proces om tot een afspraak te komen. Goed bereikbaar ook!

Fijne, snelle service

De monteur is snel te werk gegaan en begreep gelijk het probleem. Binnen een halfuur was alles opgelost en netjes gemaakt, top!

• Afspraken nakomen

Top geregeld, top monteur, top service.

Bij warmtegroep weet je precies waar je aan toe bent. Ze communiceren helder en open. De monteur is vriendelijk, vakkundig en denkt met mij mee. Top bedrijf.

• Afspraken nakomen

Zo positief ik ooit was zo negatief nu

Warmteservice deed voor mij het beheer voor meerdere adressen. Op een adres hebben ze geen service geleverd omdat ze niet volledig bij de ketel konden. Ze zijn toen weggelopen en wilden helemaal niks meer doen. Ik wilde dit vervolgens niet betalen. Ze hebben toen de afspraak gemaakt dat ze de andere adressen zouden servicen en dat ik die veilig kon betalen. Vervolgens had ik service nodig en zijn ze terug gekomen op de afspraak. Ook wilde de manager SImon niet meer aan de telefoon gekomen. Niet vaak heb ik zo'n negatieve ervaring gehad met een bedrijf want het is gewoon liegen. Je kan een meningsverschil hebben, maar je kan niet een harde toezegging doen en dan iets anders gaan doen.

Ik ben erg te vreden

Goede uit leg.wat er gebruikt. Is voor onderhoud.

Ben heel tevreden.

De monteur ( Alex) is heel bekwaam in zijn vak en na het schoonmaken draaide de cv ketel als nooit van te voren. Perfect. Volgende keer graag dezelfde monteur aub.

Heel goede service !!!

Mijn ervaring is zeer goed en uitstekende vakmanschap !!!

Vakkundige service

Nette vakkundige monteur die de cv-ketel controleerde, reinigde en testte en de door Remeha voorgeschreven afduichtingenset A monteerde.

• Afspraken nakomen

Goede service en correct personeel

Sinds aantal jaren een onderhoudscontract. Goede prijs, goede service en correct personeel. Goede communicatie aantal dagen voor de monteur komt

• Afspraken nakomen

eerste kennismaking, op en top professionele nette monteur die goed zijn werk deed

Nette verschijning die verstand van zaken had. De monteur deelde meteen mee dat mijn ketel van 5 jaar oud nooit fatsoenlijk was afgesteld. hij heeft meteen de nodige preventieve werkzaamheden verricht.

• Afspraken nakomen

Onderhoud gepleegd volgens afspraak.Prima.

Voor het eerst in 45 jaar de aanwijzing gekregen dat de gas-voordruk bij de meter te hoog was.Is dezelfde dag nog verholpen door Stedin. Was dus kennelijk wel belangrijk...............

Uitstekende service

Keurige service door een fijne monteur. Aanrader!

Duidelijk

Kon snel een afspraak maken voor het onderhoud van mijn CV ketel en kreeg duidelijke mails betreft de afspraak. Monteur kwam netjes op tijd en ging keurig te werk. Monteur wist gelijk wat ik moest afrekenen en kreeg daarna snel een mail over het onderhoudscontract. Ben heel erg tevreden.

• Afspraken nakomen

Van deze onderhoudsmonteur werd ik echt blij

Door monteur van Warmtegroep mijn ketel laten onderhouden. Zo'n uitgebreid onderhoud/schoonmaak heb ik nog nooit een monteur zien doen. Direct ketel afgesteld en hij heeft ook de nodige uitleg gegeven. Helemaal top!

• Afspraken nakomen

Snel een afspraak kunnen maken voor onderhoud. Vriendelijke monteur heeft ons goed geholpen waardoor de ketel er weer even tegen kan. Direct per mail een duidelijk factuur/werkbon ontvangen. Betaling via QR code ook erg makkelijk. Tijdvak was wel wat ruim (tussen 8.30 en 12.00). Misschien een idee om monteur te laten bellen als deze onderweg is vanaf vorige klant. Was bij ons overigens niet aan de orde omdat monteur klokslag 8.30 uur op de stoep stond.

Peppelkade 36 A

3992AK Houten