Heldere werkafspraken

Ik hoef niet een hele dag thuis te zitten wat de monteur wordt een 1/2 uur van te voren aangemeld via sms. Vooraf besproken wat er moest gebeuren en wat het gaat kosten. Monteur had verstand van zijn werk was keurig en vriendelijk.

Snel, betrouwbaar en flexibel

Er is snel een afspraak gemaakt en de monteur kwam binnen het tijdvak langs. De onderhoudsbeurt verliep netjes en de communicatie met de monteur was goed. Er kwamen geen aparte zaken aan het licht en de monteur nam de tijd voor de onderhoudsbeurt.

Qua onderhoud prima.

Eerste ervaring met Warmtegroep. Onderhoudsservice prima. Vriendelijke monteur,die duidelijke toelichting gaf op wat hij deed. Dat je contant moet betalen zonder dat monteur wisselgeld heeft en dat je vervolgens geen bewijs van betaling krijgt, vind ik uiterst merkwaardig en niet acceptabel.

Prima, goede service.

Goede service, netjes geholpen en volgens afspraak.

Wij zijn tevreden.

Snel opgepakt en tegen schappelijke prijs opgelost.

• Afspraken nakomen

De installatie werkt niet voldoende meet

Slecht

Duidelijke uitleg en vriendelijk

Er werd duidelijk uitgelegd wat er aan de hand was en de monteur was vriendelijk en beleefd. Jammer dat het, onverwacht, extra kostte, maar wel direct een duidelijke prijsopgave.

• Afspraken nakomen

Gewoon, no nonsens,to the point , doen wat gedaan moet worden.

Zie boven.

Good service no complains

Monteur was very friendly, on time and did the job very good. Explained what he was doing and why certain parts needed to be changed.

Keurige afhandeling van storing

Jaren geleden voor een abonnement bij Warmte Groep gekozen en daar al meerdere malen gebruik van moeten maken. Altijd vriendelijk personeel over de vloer en keurig volgens afspraak. Let wel op dat de onderdelen duurder zijn dan als je ze zelf koopt.

Amazing

The service guy was absolutely professional and friendly, prompt and explained everything in English that the client needs to know. Also improvements such as isolation. what would be best for the CV ketel, gas bill, etc. Absolutely great experience, thank you!

Correct en professioneel

Goede uitleg van monteur. Keurige werkwijze en laat geen rommel achter

Prima service.

Prima service. Snel klaar en alles goed.

• Afspraken nakomen

Al jaren voor mij een vertrouwd adres

Mijn ervaring is dat monteur deskundig en vriendelijk het onderhoud van mijn cv ketel uitvoert. Eventueel extra onderhoud wordt in goed overleg gedaan. Na de onderhoudsbeurt is weer alles netjes en schoon achtergelaten.

• Afspraken nakomen

Gewoon simpelweg niet zeuren maar doen. Prima groep.

Mijn vorige onderhoudsbedrijf (wolters en Dros) stopte er gewoon maar mee en ik mocht het verder uitzoeken naar 20 jaar onderhoud. Dus Gezocht op het internet en Warmtegroep gevonden. Hier precies gevonden wat ik nodig had. Prima vaklui en prima arbeid en service. Dank

Prima..geen klachten.

De heren waren netjes op tijd…deden netjes schoenen uit en hebben de ketel op alle punten gecontroleerd. Afrekenen en klaar was Kees….dit soort service kom je niet vaak tegen.

snel, betrouwbaar en helder

het probleem was snel verholpen en ik hoefde alleen maar het onderdeel te betalen. Daarnaast gaf de monteur me ook advies en was alles snel afgehandeld. Ik ben zeer tevreden.

Betrouwbaar

Al jaren hebben wij een onderhoudscontract met Warmte Groep. Gister hebben wij een nieuwe CV ketel laten installeren. Het is een grote investering dus na een aantal offertes aangevraagd te hebben bleek Warmte Groep de voordeligste. Wij blijven nog jaren klant, ga zo door!

• Afspraken nakomen

Beleefd, snel, to the point, goede service

Als eigenaar van een verhuurde woning was ik zelf niet aanwezig bij de service beurt. De servicemonteur belde me netjes op om te overleggen over extra kosten, welke dit waren. Zijn uitleg was duidelijk en to the point.

Regeltjes voorrijkosten wel gerekend

Ik had nog geen onderhoudscontract en gebeld omdat de druk zakte na een week na het bijvullen na 1,1 (ketel is 4 jaar heeft los onderhoud gehad). Ik wilde tevens een onderhoudsabonnement. Aardige meneer is langs geweest zei direct dat het niet aan de ketel ligt maar dat het lek ergens bij de kachels zit daar doen ze niets aan, daar moet ik een loodgieter voor bellen. Onderhoud kan hij uitvoeren. Ik moet wel de voorrijkosten betalen €100 inclusief 30 minuten werk en onderhoudsbeurt is €100 en pakkingen €50, totaal €250. Als ik alleen afspraak had gemaakt voor onderhoudsabonnement had ik alleen €100 en €50 betaald. Is toch gek? Ik moet €100 extra betalen voor helemaal niets?????? Vreemd verhaal iets met regeltjes Prima werk geleverd alleen de regeltjes zeker niet klantvriendelijk

• Afspraken nakomen

goede monteur die wist wat hij moest doen.

goed op tijd en een vakman die van te voren de prijs opgaf wat het ging kosten.en alles keurig opgelost en opgeruimd.

• Afspraken nakomen

Monteur is op tijd gekomen en is professioneel bezig geweest goed service goed uitleg min punt is het onderhoud set aan de duur kant ! voor de rest ik ben goed tevreden.

• Afspraken nakomen

Snelle service en geen half werk

De monteur was er al lekker vroeg in de ochtend. Heel duidelijk over wat er moest gebeuren en wat het ging kosten. Had weinig inpact op mijn dagelijkse werkzaamheden. Thnx!!!

Stipt, keurig en transparant

Goede ervaring met de Warmtegroep. De planning en servicebeurten gaan stipt en via email. Dat maakt het soms wat onpersoonlijk (maar dat is mijn mening) maar wel heel efficiënt en dus ook goed.

Zeer, zeer slecht

Hier moet je echt niet mee in zee gaan, ze verkopen een onderhoudsbeurt, maar als ze langskomen, doen ze alleen een check als je akkoord gaat met vervangen van pakkingen en expansievat.Als je aangeeft dat dit al eens gedaan is, moet je bewijs leveren, anders gaan ze zonder check weg.De factuur moet je wel betalen. Ga hier niet mee in zee!

Peppelkade 36 A

3992AK Houten