Ik heb een CV ketel die reeds 4 jaar hangt. De installateur is gestopt zodoende heb ik warmtegroep benaderd voor onderhoud. Hij krijgt nu voor het eerst onderhoud. De monteur was vriendelijk en beleefd en gaf aan dat er door het late onderhoud een standaard vervanging (pakkingen, moeten om de 2 jaar) niet was uitgevoerd en adviseerde deze nu alsnog uit te voeren samen met het vervangen van een slijtagedeel aan de brander. Alles ging in goed overleg, met duidelijke opgave van de kosten en uitleg waarom het aan te raden was. De keuze lag geheel bij mij. Voor totaal 175 euro was het toestel weer schoon, en het achterstallige onderhoud weer ingelopen. Prima gedaan. De monteur heeft ook nog de buurman geholpen. Mijn buurman zag de bus van Warmtegroep op onze oprit staan en had zelf nog vraag m.b.t. de eigen CV-installatie. Hiervoor had de monteur nog wat ruimte in het schema, dus dit is ook opgelost. Dat is de extra service waar je op hoopt.
Prima ervaring met de CV en WTW servicebeurt. Netjes vooraf prijsopgave gehad en welke pakkingen en werkzaamheden er gedaan zouden worden Ik zeg tot volgend jaar
Monteur deed controle over de cv, werd systematisch en goed bekeken, de nodige zaken vervangen, goede adviezen. Uitstekend gedaan!
Afspraak : Op de juiste tijd aanwezig. Technicus : Zeer correct, met zulke mensen in dienst dan is dit goed voor de klanten binding. Werkzaamheden: Netjes uitgevoerd geen rommel achter gelaten, super. De werkzaamheden met juiste kennis uitgevoerd.
De monteur was mooi op tijd en Was netjes met werken, uitstekende service
perfect
Goed advies en goede service gekregen.
Minpunt: ik melde mijn klacht 'smorgens om 9 uur. Er werd beloofd, dat er dezelfde dag nog iemand zou komen, die 15-20 minuten tevoren z'n komst zou aankondigen. Betreffende persoon aan de receptie kon mij op geen enkele manier een tijdsaanwijzing geven. Om 16.30 stond de monteur voor mijn deur. Hij had de melding pas om 16.00 uur doorgekregen. Ik vraag me oprecht af waarom receptioniste niet kan zeggen welk dagdeel ik een monteur kan verwachten. Kortom ontevreden over receptioniste (en haar toon) zeer tevreden over monteurs op 23 en 30 sept.
Keurig op tijd, goed geïnformeerd en fijne service.
Ik krijg elk jaar netjes een maand van te voren een afspraakvoorstel. Zo hoef ik nergens aan te denken. Deze kan ik dan accepteren of een ander voorstel doen. De monteurs zijn erg behulpzaam. Zo beantwoorden zij mijn vragen en denken mee voor een oplossing/verbetering.
Goede service , op tijd gekomen en ook zeer vriendelijk!
!
Fijn bedrijf. Er worden goede afspraken gemaakt. Vakkundig en vriendelijk personeel.
Bij de installateur van mijn cv ketel werd ik uit het servicegebied gegooid , daarom naar een ander gezocht. Warmte-groep had een heel mooi pakket met daarin jaarlijks onderhoud ipv 2-jaarlijks zoals de meeste + het voordeligst. Heb het comfort-X abonnement gekozen. Na het onderhoud van Warmtegroep functioneerde de ketel meteen beter o.a. geen lucht meer in de leidingen waardoor de radiatoren ongelijk warm werden en daardoor slecht verwarmden. De kamer kwam veel sneller op temperatuur. Ook het vuilfilter werd gereinigd. Nette en correcte monteur , alles wordt duidelijk uitgelegd. Ook werden de kosten voor vervanging van de onderhoudssets die nog gingen komen besproken. Ketel : Remeha B Tzerra 28c
Zoals elk jaar een afspraak voor het onderhoud van mijn cv ketel met nog een herinnering vooraf, wel zo gemakkelijk. Afspraken zijn binnen de afgesproken tijd. Voor mij nieuw dat ze ook letten op de verloop tijden van het expansie vat en koolmonoxide meter. Voor mij een goed bedrijf met marktconforme prijzen , duidelijke afspraken en goede service.
Bij eerste Ingebruikname na de zomer gaf de Gasdetector voor 3 minuten alarm 3 en Blue Sense permanent storing A 01. Dit zou betekenen, de ketel bij het opstarten, gas uitstootte of dat beide apparaten , die alleen de 230V en de locatie gemeenschappelijk hebben, gevoelig zijn voor netstoringen en/of electro-magnetische straling. Daar geen gebreken aan de ketel werden gevonden, zijn de huidige testen kennelijk onvoldoende. M.i. wijst het op onvoldoende elektronische filters en afscherming in de hardware. Ook kan het zijn, dat de software in deze verkeerd is geprogrammeerd. Gaan we uit van toevallige samenloop van omstandigheden dan komen slechte, vuile (stekker)verbindingen in aanmerking. Dit valt onder goed onderhoud en kan voorkomen worden door alle steekverbindingen eens in de 5 jaar met contactspray te reinigen. Ik ben hier dieper op ingegaan, omdat ik verwacht, dat de klachten zich weer zullen voordoen en ik met gas geen risico wil lopen.
Vandaag heeft de Warmtegroep weer de jaarlijkse onderhoudsbeurt aan de CV installatie gegeven. We krijgen steeds dezelfde monteur op bezoek, een jonge vent en een echte vakman. Hij constateerde dat het expansievat defect was en heeft deze direct vervangen, hetgeen schade aan de CV installatie zal voorkomen. Tevens adviseerde hij spontaan hoe de CV energiezuiniger ingesteld kon worden en heeft deze instellingen ook, na overleg, aangebracht. We hebben er alle vertrouwen in dat de CV weer een heel seizoen probleemloos zal functioneren.
Fijne monteur, ging netjes te werk, alles verliep soepel en afgesloten met een korte uitleg over de werking en instellingen.
Prima, aardige monteurs zakelijk en snel. Wel jammer dat er niet van te voren al het periodieke vervangen van onderdelen even wordt medegedeeld bij het maken van de afspraak.
De werknemer is professioneel.
Al jaren klant, experts van Warmte Groep zijn vriendelijk en professioneel.
CV verwarming gecontroleerd .Alles was ok maar kreeg het advies om mijn expansievat te vervangen .De uitleg hoe dat gaat was uitstekend en is ook gelukt wat mij heel wat euro’s scheelt ,heel veel dank voor deze service
Betrouwbaar, vriendelijk, op tijd en meedenkend. En gister zijn we helemaal geweldig geholpen met een aantal hele bruikbare besparingstips. Zeer welkom in deze tijd! Dank je wel!
geweldig bedrijf vol professionaliteit in elk opzicht.
Professionele en snelle service van een aardige medewerker van Warmtegroep!!