Een zeer positieve ervaring: de monteur was beleefd en vakkundig. Ook mijn vragen werden naar tevredenheid beantwoord. Na de service controle werd alles achteraf netjes opgeruimd en schoongemaakt.
Jaarlijks wordt bij ons de cv onderhouden. Ook dit jaar weer een keurige prima monteur, die alle onderhoudsdelen bekwaam en snel uitvoerde. Zonder meer weer een uitstekende ervaring bij Warmte Groep.
Bedankt voor uw review. Wij zijn blij met uw positieve review, omdat voornamelijk klanten met een negatieve ervaring de moeite neemt een review te plaatsen.
Mocht je met een storing zitten en Warmte Groep BV komt voorbij in de zoektocht, sla deze aub over. Mocht u toch gebruik willen maken van Warmte Groep BV, dan waarschuwen wij u voor het volgende: -Monteur komt langs, hangt vervolgens de hele tijd aan de lijn met Warmte Groep BV voor advies. Foutcodes welke te zien zijn op de CV worden genegeerd of niet opgelost. En op het moment dat je vraagt wat de oorzaak is, wordt er een foute analyse gedaan. In ons geval zou er een nieuwe stoppengroep moeten worden aangelegd of de gasbrander zou moeten worden vervangen (CV uit 2019). Vervolgens gaat de monteur weg en zit je met hetzelfde probleem en is er nog niets opgelost. -Bel je vervolgens naar Warmte Groep BV dan krijg je Kim of Aisha aan de lijn, waarbij je je afvraagt wat ze daar doen: 1 ze helpen je niet of ze gooien de hoorn erop omdat ze zelf niet meer uit hun argumenten komen. Ze vinden het zelfs geen probleem om de klant met een baby in huis gewoon te laten zitten want oplossen of meedenken ho maar. Zij begrijpen duidelijk niet dat de klant zorgt voor hun maandelijkse boterham. Gelukkig vonden wij al vrij snel iemand die kon langskomen voor een second opinion, Warmte Groep BV leest u mee? Er hoefde alleen een simpel kabeltje vervangen te worden en 2 weken verder werkt de CV nog steeds als een trein! Warmte Groep BV jullie moeten jezelf schamen, wat een aaneenschakeling van onvermogen en onkunde.
Hier is voorafgaand al communicatie over geweest en gaan hier dan ook niet meer op in.
Goede aardige monteurs, stuk voor stuk. Jammer dat ik twee keer 95 euro heb moeten overmaken zonder dat de monteur wat kon doen. één keer was de CV ketel niet goed bereikbaar en de volgende keer bleek dat de CV ketel niet meer oké was. De berekening van mijn het type CV wat moest worden geplaatst was, toen ik dit vroeg, gebaseerd op het aantal radiatoren, terwijl het aantal radiatoren in mijn huis niet is geteld. Hierover mag Warmtegroep eerlijker communiceren. Tot slot konden enkele extra niet worden geplaatst, waardoor ik nu een minder zuinige CV installatie heb dan gehoopt.
Bij onderhoudsbeurt en nieuwe packing plaatsen kwam daarna helaas een storing. Communicatie geen erg moeizaam ! Na bezoek en controle 2e servicemonteur constatering dat onderdelen moesten worden vervangen ! Dag wachten en door uw specialist Marco is alles redelijk op tijd in orde gekomen. Ook complimenten voor telefonist/receptionist Kim die erg attent en vriendelijk is.
Op 21 november kwam Muttalip bij ons langs voor vervanging ventilatiebox en schoonmaken van de kanalen. Hij was vriendelijk en werkte heel netjes. Dus pluim voor deze meneer. Grts Flora
Al jaren klant bij Warmte Groep en de communicatie is altijd helder. Tot dit jaar vulden de monteurs bij de jaarlijkse check ook altijd even het water aan, dat doen ze nu blijkbaar niet meer. Kan ik natuurlijk ook zelf doen hoor, maar volgens mij is dat wel onderdeel van het onderhoudsabonnement. Vandaar de 7,5.
Ook dit jaar weer de verwachte service geleverd gekregen, dus prima!
De monteur was keurig optijd. Aardige meneer. Hij alles duidelijk uitgelegd. Zijn werk naar tevredenheid gedaan. Ben tevreden over de service.
Goed geholpen bij de jaarlijkse onderhoudsbeurt
Altijd correct, altijd volgens afspraak op tijd, geen verrassingen van zaken die vooraf niet gemeld zijn. Kortom goed.
Onderhoud is netjes uitgevoerd, betaling volgens afspraak. Duidelijk en prettig. Helaas moest er een reparatie plaatsvinden, hiervoor kregen we dezelfde dag nog de offerte en konden we in de opvolgende week al een afspraak maken. Ontzettend fijn, nu weten we zeker dat alles werkt en is het gas beter afgesteld waardoor we zuiniger omgaan met het gas. Helemaal top in deze tijden!
De monteur begreep mij meteen
De aardige monteur was al vaker bij ons geweest voor de jaarlijkse controle van de cv-ketel. Hij doet zijn werk goed en lijkt zeer deskundig. Hij paste de instellingen aan zodat minder gas wordt verbruikt. Ik had dat zelf al geprobeerd, maar dat was me niet gelukt.
Vriendelijke monteur deskundig en duidelijk in advies en uitleg
Monteur was op tijd en was zeer duidelijk wat er ging gebeuren. Gaf ook uitleg over de interval periode onderhoud. Prima monteur.
Effectief en snel
Ik ben er niet bij geweest om te kijken wat de monteur precies heeft gedaan, maar ga er vanuit dat hij ervaren genoeg is om te weten wat jij moet doen. Hij heeft water bijgevuld en hoewel hij vroeg om een handdoek, en deze gekregen heeft, stond er merkte ik veel later nog wel water op het laminaat en dat was deels opgezwollen. Hoop dat het weer droog gaat worden. Ik kan jullie vragen niet allemaal invullen. Ik kan niet beoordelen op technisch gebied omdat ik er geen verstand van heb. Ik vertrouw erop dat gij weet wat hij doet en alles werkt nog dus het zal goed zijn.
De gemaakte afspraken zijn perfect uitgevoerd!
De monteur kwam op afgesproken tijd en was vriendelijk en klantgericht, heeft zijn werk goed gedaan en wij zijn zeer tevreden. Dank jewel warmteservice.
Na het opgeven voor een abonnement werd eerst een 0 keuring gedaan. De monteur regelde alles keurig, en ruimde alles weer keurig op. Ook vertelde hij dat het expansievat met 7 jaar ouderdom zijn langste tijd had gehad.
the work has ben done professionally and everything left clean afterwards.
De vriendelijke collega was op tijd. Vertelde wat hij ging doen en wat het ging kosten. Fijn bezoek.
Dit was voor ons de 2e kennismaking met warmte groep. De monteur of moet ik zeggen Specialist heeft niet alleen een onderhoudsbeurt gegeven aan onze CV, maar ook instellingen van vloerverwarming gechecked en gecorrigeerd, tevens dat van de CV geoptimaliseerd. Zeer bedankt.