Midden in de koude dagen probelemen met de verwarming. Gelukkig kon er de volgende dag een monteur komen die alle problemen (lekkage en afstelling CV) snel heeft opgelost. Eindelijk weer een warm huis.
Komen helaas afspraken niet na en zijn er vooral druk mee dat ze een factuur kunnen sturen en dat ze hun centjes krijgen. Meedenken en afspraken nakomen is er helaas niet bij. Voor ons nooit meer !
Yannick (hopelijk schrijf ik het goed) was erg vriendelijk, vlot en transparant. Hij gaf precies aan wat onze opties waren en gaf ook een keurig advies. Niet primair kijkend naar wat er verkocht kon worden, maar juist naar de veiligheid en onze eigen portemonnee. Dat waardeer ik enorm, bedankt!
Netjes jaarlijks een afspraak, je hoeft nergens aan te denken. Ze komen op tijd, nette service en goed onderhoud.
Monteur is in orde. Niets op aan te merken. Medewerker klantenservice is wel erg bevoordeeld. Vooral heel erg onbeschoft. Gaat er van uit dat ze niet betaald worden terwijl rekening betaald is. Lossen klachten niet echt op en reageren nogal onbeschoft. Ze hebben zich overal voor ingedekt. Blijkbaar omdat ze zelf niet te vertrouwen zijn. Ik doe er geen zaken mee. Het zijn oplichters.
Op mijn telefoontje werd adequaat gereageerd. Dezelfde dag stond de monteur voor de deur. Deze heeft mijn CV-ketel deskundig en snel gerepareerd. Negatief helaas. Hij vertelde mij dat de reparatie € 240,-- zou kosten waar ik mijn toestemming voor gaf. Achteraf kreeg ik een nota van € 314,--.
Heel goed .uitleg goed . Zeer te vreden.
Kort gezegd: goed gewerkt. Op tijd; net werk; correcte afhandeling; uitleg/instelling eTwist kan beter. De meegeleverde gebruiksaanwijzing van de eTwist thermostaat is onvoldoende duidelijk!
Ketel haperde al enige tijd maar met koude periode nu werd dat erg vervelend. Gebeld met de storingsdienst ( ik heb een comfort-abonnement) en die konden al direct de vokgende dag komen. De monteur heeft de storing vakkundig verholpen
Betrouwbaar en professionele service. Zeer goed prijs-kwaliteitverhouding.