Niet OP tijd aangekomen. Niets gedaan in de ketel Ongeveer 5 min. Zonder niets en weggegaan .....
Het klopt dat onze monteur te laat in het tijdsblok bij u aankwam, tijdens het telefonisch contact is daarvoor excuses gemaakt en u de keuze gegeven een nieuwe afspraak te maken. U heeft daar niet voor gekozen en heeft onze monteur volgens het schema (Middel na Klein) onderhoud uitgevoerd. U geeft hieraan dat hij niets gedaan heeft maar u geeft wel akkoord op de werkbon en heb daarvoor getekend en betaald.
Op de afgesproken tijd is de onderhoudsmonteur aanwezig, geen onnodige extra kosten. De monteur denkt mee goed met de stookkosten, bij vloerverwarming hoeft het aanvoerwater geen 75 graden te zijn. Deze aanvoertemperatuur verlaagt tot 60 graden, mag zelfs 50 graden, vloerverwarming is hierop namelijk gebaseerd. Verder slaat de ketel ieder uur even aan, dit om de temperatuur van het hete water sneller op de gewenste temperatuur te laten komen. Echter met een warmwaterboiler in de keuken is dit aanslaan niet nodig. Dus heeft de monteur deze netjes uitgezet, scheelt weer gas in deze dure tijd. Al met al prima ervaring en fijne monteurs over de vloer. In 2021 al dezelfde goede ervaringen ondervonden.
Huichelachtige praktijken als je een abonnement afneemt, maar in overleg niets laat vervangen. Dan moet je bijbetalen. Als je vervolgens hierover klaagt wordt je behandeld als een stuk vuil en dreigt men zelfs de overeenkomst te ontbinden bij het schrijven van een review. Dit was mijn klacht: - 21 juni jl heb ik een Comfort X abonnement afgesloten. Alle kosten, behalve materiaal zouden zijn inbegrepen. De ketel heeft direct onderhoudsbeurt gehad. - 10 december jl probleem met mijn CV ketel. De aardlekschakelaar schakelde steeds uit, wat m.i. wijst op kortsluiting. Er kwam ook water uit CV ketel. - Volgens monteur betekende foutcode 8 een defecte ventilator. Ventilator niet op voorraad, waardoor ik 2 dagen moest wachten tijdens vorstperiode. - Ik gaf hem aan dat ik vermoedde dat er een elektrische storing was, gelet op het water dat uit de CV kwam. - Na 2 dagen kwam de monteur langs. Bij openen kwam er een halve emmer water uit de CV. Meerdere onderdelen stuk door waterschade. Geschatte kosten door monteur circa EUR 900. Je kunt je afvragen hoe het kan dat er water in de ketel staat. Is deze correct in elkaar gezet na het laatste onderhoud? Helaas geen antwoord op deze vraag gekregen. Aangezien een nieuwe ketel vanaf circa EUR 1000 te koop is, concludeerde ik in overleg met monteur dat repareren eigenlijk geen optie meer was. Vervolgens moet ik EUR 90 aan "voorrijkosten" betalen omdat ik geen "toestemming" gaf om te vervangen. Dit staat weliswaar in de voorwaarden, maar slaat uiteraard nergens op als je betaalt voor een abonnement. Daarnaast, laat je een pakking van EUR 5 vervangen, dan geldt deze voorwaarde dus niet. Toen ik hierover een klacht indiende per telefoon kreeg ik een grote mond. Daarna per officiële brief kreeg ik deze reactie. Oordeel zelf: "Zoals wij begrijpen in uw email bent u helemaal op de hoogte van onze voorwaarden en kunnen wij u verder niet van dienst zijn met uw klacht. Ik hoop u voldoende te hebben geinformeerd."
U geeft het zelf aan, gehandeld hebben volgens onze (en door u geaccepteerde) voorwaarden. U laat onze monteur komen en vervolgens mag hij niet repareren. Ons eerder advies was ketel compleet vervangen waarvoor u ook een aanbieding heeft gekregen, echter koos u voor reparatie.
Superfijne werknemer die ons kwam helpen, echt goed en prettig
Uitstekend geholpen door een deskundige medewerker. Hij nam naast zijn werkzaamheden de tijd om uit te leggen hoe de CV zuiniger ingesteld kon worden en om al mijn vragen te beantwoorden.
Wederom een zeer goede ervaring. Goede monteur, stelt zich netjes voor ook. Prima werk, opgeruimd en volgens afspraak. Top!!
De warmtegroep heeft goede monteurs maar de communicatie is zeer gebrekkig. Zo is het onmogelijk om een indicatie te krijgen van ochtend of middag. Je krijgt alleen 'een sms een half uur van te voren' en dit maakt het zo dat je dus de hele dag thuis moet wachten en niet weet wanneer ze komen. Dit kan veel beter en om die reden raadt ik de warmtegroep niet aan.
Bedankt voor uw compliment richting onze monteurs. Wij vinden dat we dit niet zo slecht doen, een gemelde storing wordt in 99% van de gevallen nog de dag van melding opgelost. Met een storing is vooraf geen indicatie (behalve een sms 1/2 uur vtv) te geven voor wat betreft een tijdstip, want helaas weten wij niet van tevoren hoe snel een storing opgelost is. Bij een onderhoud afspraak krijgt u een dagdeel opgegeven.
Na de onderhoudsbeurt kregen we enkele dagen later per mail te horen dat er opnieuw onderhoud nodig was "vanwege veiligheidsredenen". De monteur die was langsgeweest mocht hier niets over zeggen. Bij de telefonische navraag werd gezegd dat als we niet gecharmeerd waren van hun werkwijze, we naar een ander bedrijf mochten. Vervolgens werd de hoorn erop gegooid. Dit bedrijf lijkt de motivatie te missen om vriendelijk te zijn voor hun klanten. Zeer onprofessioneel in de klantenservice. Wellicht bent u beter af bij een kleiner bedrijf.
Uw voorstelling van zaken is onjuist. Er is onderhoud bij u gedaan en bent u erop gewezen dat er onvolkomenheden bij uw rookgasafvoer zijn gesignaleerd. Daarop ontvingen wij een mail van u waarin u aangaf niet gecharmeerd van de manier van communiceren over een onvolkomenheid in de rookgasafvoer.
De monteurs waren op tijd, vertelden de stappen die ze gingen nemen om de CV ketel te vervangen, hebben het netjes achter gelaten en nog uitleg gegeven over mijn nieuwe ketel.
Netjes op tijd en een keurige monteur. Uitleg over wat er gedaan is aan de CV ketel. Advies gegeven waar ik wat aan heb.
Van te voren aangemeld wanneer ze komen. Duidelijke uitleg van de werkzaamheden en de kosten.
Super efficient, alles goed gecheckt, proactief denken en handelen in stookkosten laag te houden. Goed advies! Het was een Top service!
snelle werker heel service gericht vragen adequaat beantwoord.
Baki was Al eerder bij ons geweest in zijn opleidingsperiode. Hij doet het nu alleen en is bijzonder bekwaam en zeer communicatief
alle afspraken netjes nagekomen volgens vooruit afgesproken nette vriendelijke monteur
Monteur was aan 1 stuk door aan het klagen. Over de plaats van de ketel, over de thermostaat, over de gootsteen, over het weer. Over alles wat op z’n pad kwam eigenlijk. Geen prettig persoon om in je huis te hebben.
Dat is heel vervelend, mischien kan u ons een email sturen met uw gegevens dan kunnen wij herleiden om welke monteur dit gaat en hem/ haar daarop aanspreken.
Storing gemeld en dezelfde dag opgelost. Zitten er weer warmpjes bij. Top!
Bedankt voor uw review. Wij zijn blij met uw positieve review, omdat voornamelijk klanten met een negatieve ervaring de moeite neemt een review te plaatsen.
Gisteren hebben wij onderhoud gehad door jullie aan onze mechanische ventilatie. Sindsdien werkt deze niet meer. We hebben jullie monteur hier niet over gehoord, die is gewoon weggegaan en heeft niet gezegd dat de ventilatie niet meer werkte. Wij komen hier vandaag helaas pas achter. Jammer dat we niet meteen een check gedaan hebben of hij nog werkte, erg vreemd en bijzonder dat jullie monteur zonder daar iets over te zeggen weer weg is gegaan. Dat iets kapot gaat; kan gebeuren, maar nu komt jullie klantenservice: Telefonisch eerst mijn vriendin en daarna ik met jullie in contact, jullie antwoord: kan gebeuren na onderhoud dat het systeem kapot gaat, niet ons probleem (letterlijke woorden). Bijzonder bij een systeem van 4 jaar oud? Een raar verhaal over stekker erin en eruit, piekbelasting, en dat het dus niet de monteur zijn schuld is maar die van het stopcontact.... We wonen in een nieuwbouwhuis, dus lijkt me sterk dat er iets mis is met onze stopcontacten. Het voorstel dat we krijgen: laat maar een nieuw systeem door ons aanleggen a +/- 800 piek. Of we kunnen voor onderhoud langskomen, met 120 euro aan voorrijkosten, lijkt me toch het minste wat je doet nadat je iets hebt kapot gemaakt: even langsrijden om te zien wat er aan de hand is. Op het moment dat wij geirriteeerd raken over de gang van zaken aan de telefoon en het antwoord dat we krijgen wordt de hoorn erop gedaan door de Warmtegroep BV. We hebben hierna contact opgenomen met @[email protected] om te horen of zij vaker horen dat dit probleem ontstaat (piekbelasting door stekker erin en eruit) en het systeem daarna kapot is. Zij geven aan dat ze dit nog nooit gehoord hebben. Dus lijkt het er toch op dat de monteur iets verkeerd heeft gedaan en dat iets kapot is gegaan? We horen graag van jullie met een professionele en constructieve reactie. Ik zie op sites dat jullie zeer onprofessioneel en ouderwets omgaan met klachten. Lijkt met niet echt de beste aanpak anno 2022 voor een duurzame relatie met je klanten
Hier is voorafgaand al communicatie over geweest en gaan hier dan ook niet meer op in.
Yannick (hopelijk schrijf ik het goed) was erg vriendelijk, vlot en transparant. Hij gaf precies aan wat onze opties waren en gaf ook een keurig advies. Niet primair kijkend naar wat er verkocht kon worden, maar juist naar de veiligheid en onze eigen portemonnee. Dat waardeer ik enorm, bedankt!
Midden in de koude dagen probelemen met de verwarming. Gelukkig kon er de volgende dag een monteur komen die alle problemen (lekkage en afstelling CV) snel heeft opgelost. Eindelijk weer een warm huis.