Zeer kundig en aardig

Voor de tweede maal onderhoud laten doen aan onze verwarmingsketel en nu ook ons ventilatiesysteem schoon laten maken. Dat was nodig! De mannen waren zeer kundig en hebben antwoord op al mijn vragen gegeven. Ook advies over onderhoud etc. Alles draait weer naar tevredenheid en ze hebben alles zo schoon achter gelaten! Een heel tevreden klant dus

• Afspraken nakomen

De monteur was een vriendelijk goze en de werkzaamheden waren netjes uitgevoerd!!

• Afspraken nakomen

Elk jaar komt warmtegroep ons cv ketel checken en elk jaar zijn wij weer dik tevreden. Op alle vragen werd er deskundig antwoord of advies gegeven. Tot volgend jaar!

Netjes en soepel

Afspraak maken ging netjes en communicatie verliep goed. De monteur kwam binnen het gegeven tijdvak en werkte netjes en was vriendelijk.

• Afspraken nakomen

Zeer goed en prettige mensen

Deze vak mensen weten wat ze moeten doen, en zijn goed op de hoogte van de ketel.

snelle/goede installatie

Op de geplande datum en binnen het afgesproken tijdsblok waren de monteur en een leerling aanwezig. Damian Muttalip heeft de CV vakkundig geïnstalleerd. De oude ketel is afgevoerd en de werkruimte is netjes achtergelaten.

• Afspraken nakomen

Goede service duidelijke afspraken net personeel.

Tevreden

Vriendelijk , goed voorbereid , wist wat er vorig jaar speelde.

• Vakmanschap N.v.t.
  • Kwaliteit N.v.t.
  • Afspraken nakomen

Goed contact en komen afspraak na

Makkelijk afspraak maken, bellen is wat directer dan via mail. Biertje uitgevoerd. Realistische prijzen

• Afspraken nakomen

Keurig onderhouden en direct aantal zaken vervangen

Onze combi ketel is weer onderhouden en gecheckt. Bij het laatste onderhoud werd gezegd dat de volgende keer het expansievat en een pakkingset vervangen moest worden. Dit had de monteur meegenomen, dus goede interne communicatie. Gelijk paar andere zaken vervangen, zoals de automatische ontluchter en de vulkraan. Vooraf krijg je de prijs opgegeven. De jongeman die nu de ketel het onderhoud heeft uitgevoerd was erg vriendelijk en werkte netjes. Klasse! Alleen het zou nog beter zijn als je vooraf niet een dagdeel (8.30-12 uur) doorkrijgt, maar een betere indicatie. Zeker als je, net als wij, de eerste bent.

Aanrader

Correcte service, duidelijk en zijn er vragen

Good service

Friendly and informative Just wish you’d work together with plumbers as a company

• Afspraken nakomen

Vlotte en betrouwbare service.

Lekkage in ketel vlot verholpen en kosteloos door service abonnement.

Prima onderhoudsmonteur

Op tijd, beleefd, vakkundig, netjes

Ervaren monteur

Een ervaren monteur van Warmte Groep heeft bij ons een nieuwe CV ketel geplaatst. Van te voren een heldere email met de afspraakbevestiging en wat er van ons verwacht werdt. De monteur was op tijd, heeft de nieuwe CV goed geinstalleerd met alles er op en er aan. Hij kon alles goed uitleggen en denkt mee. En deed bijvoorbeeld niet moeilijk over dat de ruimte waar de CV hangt redelijk krap was (naar mijn idee in ieder geval).

Aardige kundige monteur

Alles goed nagekeken. Vertelde ook eerst wat er vernieuwd moest worden en wat dat koste

• Afspraken nakomen

Voldoen aan verwachting is gewoon top

Goede service, tijdig geinformeerd, mooi op tijd en alles netjes afgewerkt

• Afspraken nakomen

Duidelijke afspraken en vakwerk.

Van tevoren duidelijke afspraak gemaakt waar opeen herinnering volgde. Monteur netjes op tijd. En nabij beoordeling vakwerk met uitleg. Nette rekening.

• Afspraken nakomen

vriendelijke monteur die alles keurig uitlegde

Door hem kan ik nu de radiatoren zelf ontluchten, liet me zien hoe je dat kunt doen en waar je op moet letten. Voor een a-technisch iemand als ik werd het heel begrijpelijk uitgelegd.

Duidelijke communicatie

De monteur was erg mooi op tijd. Vriendelijke man en erg beleefd. Legde duidelijk uit wat er ging gebeuren en wat we zelf konden doen. Afspraak maken moet wel ver van tevoren maar dat is bij de meeste bedrijven in deze tijd

Prima, vakmensen!!

Werken netjes en vriendelijk, kennis van zaken

snelle, accurate service

Pomp voor cvketel was niet voorradig, toen een keer duidelijk was dat de nood erg hoog werd, traden ze snel op.

Prima en vakkundig service

Zeer goede ervaring met Warmtegroep. Ik had een urgent probleem en dezelfde dag is een monteur gekomen. Deze monteur heeft ontzettend goed geholpen Probleem leek waterlekkage in de CV ketel, nadat de monteur de CV ketel had geopend, bleek regen langs de doorvoerpijp in CV ketel te komen. Een dakpan bleek niet goed te liggen. Monteur Yannick heeft er alles aangedaan om de dakpan op zijn plaats te leggen wat ook is gelukt. Prima werk. Probleem opgelost. NOGMAALS DANK

Een zorg minder

Warmwatervoorziening douche was al wat aan aftakelen indanks nog geen 2 jaren nieuwe unit ( en pas 3 jaren in deze woning). Daar in hard-water gebied en verwarming via zelfde CV-installatie gezocht naar periodiek onderhoud - en gezien hardheid & aftakeling gekozen voor jaarlijkse inspectie. “Intake” vond plaats zoals gepland - evenals reparatie die niet gelijk kon plaatsvinden ivm benodigde onderdelen. Tussen “intake” en “finale reparatie” konden we gelukkig al wel bij betere watertemperatuur douchen. Personeel wist wat ze deden en konden ook goede info geven aangaande gebruik/installatie daar woning deels vloer deels conventioneel. Tevens werd installatie gedaan door praktikant onder supervisie - de laatste zat er constant boven op met aanwijzingen/ commentaar wat een goed gevoel gaf. Warm water voorziening nu helemaal weer tip-top .

Slecht

De cv monteur deed niet wat hij moest doen nl de cv schoon maken.Het enige wat hij deed is wat metingen verrichten .Ik vroeg hem nog schoon te maken wat elk jaar is gebeurd,maar neen hij vond het niet nodig,daar betaal ik niet voor en zelfde bij mijn dochter.Hij komt bij mij niet meer binnen.

• Vakmanschap N.v.t.

Peppelkade 36 A