Op tijd op afspraak. Kleine hobbel vlot genomen met begrip voor mogelijkheden.

• Afspraken nakomen

vriendelijk maar onderdelen extreem duur

De monteur kwam netjes op tijd, was vriendelijk en liet alles weer netjes achter. Wel bleek dat een onderdeel (enkele rubber-strips) dat vervangen moest worden erg duur: 60 Euro. Op internet te bestellen voor de helft van dit bedrag (en dan wordt ook nog winst gemaakt). Dit zijn verborgen kosten die alleen opgevoerd kunnen worden omdat de klant geen alternatief heeft.

Vragen zijn goed beantwoord

Tijdens het CV-onderhoud had ik nog wat vragen mbt de CV die geen betrekking hadden op het onderhoud. De monteur heeft mij enorm geholpen door deze vragen te beantwoorden.

Flexibel en kundig

Snelle aanmeldprocedure, betrouwbare service, flexibel als het even niet loopt zoals gepland, vakkundige monteur en goede prijs (wat ik zo even vergeleken heb op internet)

Quick and efficient service

We are very happy with the service. The Service came on time, and was very efficient.

• Afspraken nakomen

Mijn ervaring is heel goed

Prettig in omgang. Goede uitleg door de monteur. Hij geeft goede adviezen.

• Afspraken nakomen

Voor onderhoud alleen als installatie op orde is.

Ik had ze gevraagd voor onderhoud. Ze komen en hebben in ons geval geconstateerd dat de installatie niet aan de wet voldoet. Dan zeggen ze heel simpel, hier mogen we en gaan we niets aan doen. Succes met je ketel. Het is geen bedrijf die het dan oplost, aangeeft wat je nodig hebt en wanneer ze het eventueel in orde zouden kunnen maken. Het is simpel, als het ze niet aanstaat zijn ze binnen 5 minuten weg zonder iets gedaan te hebben waar je wat aan hebt. Kortom ben niet tevreden over de service.

• Vakmanschap N.v.t.
  • Kwaliteit N.v.t.
  • Afspraken nakomen N.v.t.

Professioneel, deskundig en goed

Hele goede onderhoudsbeurt van mijn ketel gehad. Met goed advies, reparatie ter plaatse en voldoende overleg over de stappen voordat er kosten aan verbonden zijn. Verder een super kundige en professionele monteur. Een aanrader!

• Afspraken nakomen

Aardige man, snel gewerkt!

De cvketel was snel gecheckt en vervangen waar nodig.

vakkundig

monteur was op tijd , netjes en correct. zeer betrouwbaar.

• Afspraken nakomen

Zeer vriendelijke en kundige monteur!

Hij stelde de ketel zuiniger in en deed vlot en goed zijn werk. Erg vriendelijk en snel klaar. Prima service!

• Afspraken nakomen

Vlotte en correcte afhandeling van cv-probleem

Na telefonisch overleg werd er onmiddellijk voor de volgende dag een servicemonteur ingepland die het probleem binnen het half uur had opgelost en wij weer volop warm water beschikbaar hadden.

• Afspraken nakomen

Normaal was het altijd goed.

Alleen wordt er geen mail antwoord gegeven als ik er een gestuurd heb met een vraag. Ook na telefonisch contact geen antwoord gekregen.

• Afspraken nakomen

We hebben het als prettig ervaren, en goed gedaan.

• Afspraken nakomen

Super aardige man. Weet wat hij doet en werkt ontzettend netjes.

Aardige heren, netjes achtergelaten

Enige kritiek puntje was dat de heer die het boortouw nam niet wist hoe re doen met betaald parkeren, bellen met kantoor. Daarna bellen met de verhuurder over de te maken kosten en uiteindelijk nog een keer bellen met kantoor over de gemaakte kosten. Die had iets vlotter gekund

Servive kan beter

Bij de jaarlijkse onderhoudsbeurt bleek de afvoerpijp niet voldoende gebeugeld te zijn terwijl dot al jaren zo zit Vervolgens wordt er een offerte gemaakt waarbij onnodige voorrijkosten worden berekend

• Afspraken nakomen

Goed gevoel bij werk van monteur

Vriendelijke monteur die helder antwoord gaf op onze vragen en die duidelijk uitlegde welke onderhoudswerkzaamheden op welk moment dienen te gebeuren. Daar kunnen we wat mee. Zeer tevreden

• Afspraken nakomen

Uitstekend, zoals het hoort.

Afspraak gemaakt voor eenmalige onderhoudsbeurt cv. De meeste bedrijven doen dat niet, willen alleen maar komen bij afsluiten onderhoudscontract. Na een dag voorstel gekregen voor datum die 3 dagen later was. Als bevestiging €15 overgemaakt. Zoals afgesproken was stond op afgesproken tijd nette jonge man voor de deur. Heeft alles keurig en nagekeken voor de afgesproken prijs. Kortom toppie.

Communicatie over aanrijdtijd

Het zou fijn zijn als de aanrijd tijd meer exacter, vb, een tijdsblok van 2 uur wordt gecommuniceerd. Nu is de tijd van tussen 12.00 en 17.00 . Dat is een behoorlijke wachttijd voor klant. Monteur kwam pas rond 16.50.

Vakmensen

Goede vakmensen die op tijd en conform afspraak werken

• Afspraken nakomen

Goed meedenken, vriendelijke en correcte monteur. Uitstekend op tijd.

Slecht

Er is niet teruggebeld en hierna niks meer vernomen

Heel goede service

Mijn cv ketel kreeg eerste beurt van warmte service Nou bleek er materiaal nodig was in verband met water in de bol Monteur gezorgt dat hij materiaal in dordrecht op kon halen en direct gemaakt Prima bedrijf beveel het dan voor de 100 procent aan gr nanneke de fouw

• Afspraken nakomen

Prima zelfs Fotos gemaakt voor nieuwe offerte

Prima planning, goed uitgevoerd, tip r volgende keer rekening op naam bedrijf Bed055 met factuur btw...2 ketels onderhoud ...niet 2 reviews. Nu nog maken cv plaat en offerte

Peppelkade 36 A

3992AK Houten