Goed geholpen
Communicatie via de mail en de monteur waren uitstekend Werkzaamheden correct en met de nodige uitleg uitgevoerd.
Vriendelijke en kundige dames aan de telefoon. Snelle service exact volgens afspraak. Ervaren monteur die zoals het hoort, vooraf de werkzaamheden bespreekt. Puntjes van kritiek : monteur ging ongevraagd naar de badkamer wc en zijn de prijzen aan de hoge kant. Tip : Van de monteur begreep ik dat de Warmte Groep een familie bedrijf is, waar vader/moeder/dochters werkzaam zijn. Dat mag best wel worden benadrukt. Familiebedrijven moeten we blijven koesteren !
Waar wij in eerste instantie niet door een andere partij geholpen konden worden vanwege een ingebouwde (Kast) Remeha Tzerra Plus CV ketel (Voor alleen water) in een verbouwd appartement die wij in de verbouwde staat gekocht hebben hier een afspraak gemaakt. Eenmaal de afspraak vond hij het een vreemde plek (In slaapkamer zoontje ipv de keuken) en alles qua afzuiging weggewerkt in de muren. Hij heeft hem gecontroleerd en prima in orde. Uiteraard want hij is uit 2017. Vriendelijke man. Wat me niet van te voren duidelijk was dat ik meteen €79,- moest afrekenen en zo bij elke afspraak weer. Geen probleem maar was wat onduidelijk. Waar de andere partij een groot probleem van maakte ben ik nu volledig geholpen!
Na meerdere jaren onderhoud aan mijn CV heb ik kunnen constateren dat er op verantwoorde wijze met vervangende onderdelen wordt omgegaan. Ook goede uitleg waarom wordt vervangen.
Gisteren plotselling een fout; Warmte Groep niet te bereiken per telefoon. CV ketel werkt perfect tot de monteur 5 dagen geleden kwam voor onderhoud. Zijn "onderhoud" heeft hoog waarschijlijk nu fouten veroorzaakt. Mij gevoel is onderhoud was onnodige duur - zonder uitleg veel onderdelen vervangen. Communicatie en uitleg slecht. Meest vervelend is dat het bedrijf nu onbereikbaar is de huidige foutmelding op te lossen.
Geachte klant, Wij betreuren uw negatieve commentaar. U geeft aan dat het onderhoud onnodig duur was en er zonder uitleg onderdelen vervangen zijn. Navraag bij onze monteur leert ons dat voorgaande geen juiste voorstelling van de zaken is. Er is vooraf aan u toestemming gevraagd en u heeft deze ook gegeven. Wij begrijpen dat een storing 5 dagen na het onderhoud erg vervelend is, maar dit kan helaas gebeuren. Ook geeft u aan dat wij niet bereikbaar zouden zijn. Het kan zo zijn dat u op een piek moment heeft gebeld. Gelukkig heeft u niet lang daarna een telefoniste te pakken gekregen en is de storing inmiddels, dezelfde dag als dat hij gemeld is, al opgelost. Met vriendelijke groet, Team Warmte Groep
Het geen wat te verwachten van hun expertise, kreeg ik ook. Duidelijk en correct. Tevreden klant hier!
Vriendelijk monteur, goede uitleg op al mijn vragen
Monteur heeft lamp laten branden in het verwarmingshok en ook de stekker eruit gehaald nadat er was geconcludeerd dat de mechanische ventilatie niet gerepareerd kon worden, waardoor ik eerst gisteravond moest uitzoeken waarom mijn wasmachine het toch niet deed!!
Online duidelijk informatie te vinden over wat de verschillende onderhoudscontracten inhouden. Na het online invullen van het aanmeldformulier voor een onderhoudscontract werd binnen 2 dagen een voorstel gedaan per mail voor een afspraak. Monteur deed het onderhoud, kwam vakbekwaam over en legde uit hoe het verder in elkaar zat met het onderhoudscontract. Fijn dat ik direct aan de deur kon afrekenen ipv te moeten wachten op een rekening per post.
Prima ervaring met Warmte Groep. Snelle afspraak, gevolgd door een herhaling de volgende dag. simpel een afspraak maken en al snel de bevestiging. De monteur gaf na inspectie een duidelijke verklaring van de koste. Al met al is Warmte groep bij mij een blijvertje.
Correct -vriendelijk-snel en vakkundig-vlot een afspraak-een keurige herinnerings mail. Kortom een tevreden klant
In 1 woord: vakmanschap.
Vriendelijke jongeman die zijn vak goed verstaat.
De monteur was keurig op tijd, vooraf doorgenomen wat de afspraak is en toen ging hij aan de gang,heel snel en netjes en zelfs de prijs viel mee,kortom TOP.Bedankt Warmte Groep BV.
Wat een super bedrijf! Goede duidelijke communicatie over de mail. Monteur vriendelijk en duidelijk in zijn verhaal. Vervangen wat vervangen moest worden en geen onnodig op de kosten jagen. Duidelijk een top bedrijf!
Monteur is snel klaar, communiceert goed, doet goed onderhoud, en heeft de CO-melder gecontroleerd. Zou fijn zijn als de afspraak preciezer wordt gemaakt. Nu is de afspraak ergens tussen 8u30 en 12, zou fijn zijn als die tijdspanne een uur of minder is.
Alles verloopt keurig volgens afspraak. Vriendelijke duidelijke monteur. Je weet waar je aan toe bent!
De menteur Chris is echt perfect en erg handig
Goede service. Vaklieden die hun werk doen. Zich goed voorstellen aan de deur en bij binnenkomen. Minder punt is wel dat deze monteur de rommel qua papier en plastic heeft achtergelaten zonder mij daarin te kennen. Dat had hij net zo goed mee kunnen nemen.
Geachte klant, Wij zijn blij dat u over het merendeel tevreden bent. Jammer dat u de communicatie maar met een 5 waardeert vanwege het achterlaten van het verpakking materiaal. U had dat kunnen weten omdat wij dat vermelden in de opdrachtbevestiging. Met vriendelijke groet, Team Warmte Groep B.V.
Prima onderhoud gepleegd door Warmtegroep. De monteur was heel vriendelijk en keurig op tijd. Alles netjes uitgelegd en besproken. Ik ben zeer tevreden!
Afspraak keurig nagekomen werd een half uur van te voren gebeld door de monteur dat zij eraan kwam stelde zich netjes voor ging direct aan het werk en heeft de storing naar wens opgelost, zeer tevreden.
Prima werk afgeleverd