De monteur was keurig op tijd. Een vriendelijke, deskundige man.
Fijne firma Zeer goede communicatie en vakmanschap Bovendien aardige mensen je weet waar je aan toe bent.
De monteur belde keurig dat hij iets later zou komen. Toen hij binnen kwam excuseerde hij zich daar nogmaals voor en stelde zich netjes voor. Hij verrichtte zijn werkzaamheden nauwgezet en heeft ons uitgelegd welke reparaties hij had gedaan en welke onderdelen hij heeft vervangen. Wij zijn erg tevreden over hem en wat hij gedaan heeft. Top!!!
Eenvoudig een abonnement afgenomen en contact gehad met Warmtegroep. Voorstel voor de afspraak kwam via de mail. Eerste afspraak hebben we op ons verzoek herpland. Was geen probleem en onderhoudsmonteur kwam keurig op afgesproken tijdstip langs.
Prima service, vriendelijk.
Keurig nette monteur die vakkundig onderhoud gedaan heeft en de werkplek netjes heeft achtergelaten. Alles uitgelegd en gevraagd of ze volgend jaar weer mochten bellen. NATUURLIJK! Als het zo gaat wordt ik er blij van.
Eerste kennismaking, wij sinds kort in dit huis en de monteur voor het eerst hier. Deskundig en praktisch advies.
Goed en netjes gewerkt, jammer dat het tijdsblok van de afspraak ruim is ( ochtend of middag) misschien prettiger om blokken van 2 uur te maken
Mijn rapportcijfer is een 10, omdat Uw (vrouwelijke) onderhoudsmonteur, die voor het derde jaar mijn ketel heeft nagekeken uitblinkt op het gebied van vakmanschap dat gepaard gaat met goede communicatieve eigenschappen en bovendien een vriendelijke uitstraling heeft. Mijn complimenten !! Verder wordt door Uw bedrijf met grote nauwkeurigheid met gemaakte afspraken omgegaan. Tevens is de financiële afdoening ook prima.
Prima service en vakkundig advies
De monteur kwam stipt op tijd. Ook de email communicatie verliep snel en efficiënt.
Chris is goed bezig!
Om 9:00 melding gemaakt cv kapot en nog geen 4 uur later ,een aardige monteur met goed advies en verstand van zaken heeft hem gerepareerd en hadden weer een Lekker warm huis ,nogmaals bedankt👍🏻
vriendelijke en zeer deskundige man
Snelle service en offerte
Goed en snel contact en netjes werk afgeleverd voor een nette prijs
prima afhandeling jaarlijkse controle, ga met een gerust hart de winter in.
Dit is mijn eerste ervaring. Ik zit er nog steeds warmpjes bij en daar gaat het mij om 😀. De monteur was beleefd en verstond zover ik kon zien zijn vak.
Was erg tevreden en netjes gewerkt
Op tijd, duidelijk en goed (extra) advies. Boden kwaliteit en een goede service.
Hij was mooi op tijd, netjes en snel gewerkt. Heel vriendelijk!
Naast onderhoud cv ook onderhoud ventilatie besteld maar alleen het cv onderhoud is uitgevoerd. Ook alleen cv onderhoud betaald dus geen man over boord maar handig is het niet.
Tijdje op zoek naar goede partij voor ketelonderhoud. Dat heb ik gevonden bij warmtegroep. Heldere communicatie en makkelijk afspraken maken. Een zeer vriendelijk en vakkundig monteur. Heb comfort abonnement voor mijn ketel.
Via internet bij dit bedrijf gekomen en gemakkelijk en snel contact via email. Via email word tevens gevraagd of je de afspraak kan bevestigen of een andere dag wilt. De medewerker die kwam was erg professioneel en gaf ook na een eerste inspectie netjes aan wat er vervangen diende te worden en wat dit ging kosten. Goed gevoel bij dit bedrijf gehouden.