Hebben echt aan alle wensen voldaan. Netjes vooraf geïnformeerd, keurig op tijd, duidelijke uitleg wat ze gedaan had, zeer klantvriendelijk persoon. Super goed gevoel bij alles, zeker aan te bevelen!!
Mooi op tijd afgesproken en iets later gekomen prima liever iets later dan te vroeg .. Aardige monteur en kundig geholpen ..
De monteur was keurig op tijd, deed zijn werk naar behoren. Was erg vriendelijk en correct en maakte me duidelijk dat de voorgasdruk te hoog was. Het gevolg is een hoger gasverbruik dan noodzakelijk. De netbeheerder moest dat weer in orde maken. Die heb ik gebeld en hij zorgt daar een dezer dagen voor!
Vriendelijke monteur. Na de servicebeurt rook de CV een beetje vreemd, hier is na 1 telefoontje dezelfde dag nog naar gekeken. Gelukkig bleek er niets aan de hand. Dank voor de goede service
Monteur was super aardig,,en legde alles goed uit, hij nam de tijd om de ketel goed in orde te maken, ik ben er heel blij mee !!
Nette en verzorgde service. Goede informatie mbt vervanging onderdelen.
Ga vooral zo door!
1e kennismaking met de warmtegroep. Ze hebben er een tevreden klant bij. Aanbevolen bij medebewoonster
Prima bedrijf. Krijg van te voren een reminder, zodat je de afspraak niet kunt vergeten.
Niks 65 euro voor een servicebeurt zoals de dame aan de telefoon zei. Daarbij komen nog service onderdelen (56 euro voor een rubber ring en een ontstekertje.. kassssaaa!) plus BTW 25 euro. Totaal voor een servicebeurt 146 euro i.p.v. 65 euro, dus meer dan twee keer zoveel. Waarom niet gewoon eerlijk zeggen dat de totale kosten 146 euro zijn? Waarom telkens weer lange termijn klantenloyaliteit offeren op het altaar van korte termijn omzet. Monteur was overigens top, netjes alle waarden gemeten zoals het hoort, goede uitleg gegeven en alles netjes achter gelaten.
Geachte klant, Wij betreuren uw negatieve reactie die o.i. onterecht is. U heeft een onderhoudsbeurt besteld waarbij wij vooraf niet de staat van onderhoud van uw toestel weten en dus ook niet weten wat eventuele materiaal kosten kunnen zijn. Dit staat duidelijk op onze website vermeld: Niet onder het basis onderhoudsabonnement vallende diensten zijn: - Kosten van de preventief te vervangen voorgeschreven materialen tijdens het onderhoud. Door de monteur heeft vooraf aangegeven wat de kosten zijn, waarna u toestemming voor vervanging heeft gegeven. Met vriendelijke groet Warmte Groep BV
Keurig op tijd voor de afspraak, vriendelijke en kundige monteur die goed wist wat hij deed en antwoord had op alle vragen.
Super tof dat je om 2 uur kan bellen en dat om 4 uur de verwarming het weer doet. TOP!
Prima service en zeer snelle dienst.
Zeer correcte afwikkeling. De deskundigheid was ook prima.
Moest eerst “enquête” invullen op internet voordat je teruggebeld werd na 1700. Beetje gedoe allemaal. Maar daarna ging alles wel soepel.
Zeer klantvriendelijk. Werken netjes. Goeie uitleg Komen afspraken goed na. Een aanrader
Zeer professioneel
Alles duidelijk en prima geregeld.
Ik ben netjes vooraf gebeld door de Suzanne hoe laat ze bij ons zou zijn zoals vooraf gevraagd. Dit bezoek was helaas wegens een probleem met de CV ketel maar dit is na een duidelijke uitleg incl. kostenopgave vlot en kundig opgelost. Kapotte expansievat en automatische ontluchting meegenomen. Ook advies gevraagd en gekregen voor een nieuwe CV ketel voor in ons nieuwe huis. Suzanne is nu 3x bij ons geweest voor onderhoud en storingen en ik ben erg tevreden over haar, ga zo door!
De eerste keer onderhoud van de cv,ben zeer tevreden met het resultaat nette en aardige monteur goed werk afgeleverd. Tot volgende keer.
gewerkt zoals het hoort!