Zeer handeg zo te werken met een afspraak met de warmte groep, er word zeer vakkundig gewerkt ze zijn niet de goedkoopste maar werken goed en laten geen rommel na dus volgend jaar weer. Ik ben er zeer blij mee
Heel saai, maar ze doen wat ze beloven. Je krijgt 2 dagen vooraf een bericht, ze komen, doen wat ze moeten doen en gaan weer weg. Enige nadeel vond ik dat het tijdslot wat aan de ruime kant is (in de ochtend). Wellicht kan dat nog iets preciezer worden gedaan (bv tussen 10 en 11 ipv tussen 8:30 en 12:00
Was goed op tijd en 2dagen van tevoren krijg je een herinnering dat ze die dag komen. Monteur is vriendelijk en ging gelijk aan de slag en geeft aan wat hij gaat doen of gedaan heeft .En werkt netjes en ruimt alles weer op..
De monteur kwam netjes op tijd en was erg vriendelijk. Verder heeft hij direct duidelijk toegelicht welke werkzaamheden hij zou verrichten en welke kosten daaraan verbonden waren voordat hij startte.
Goede service. Gelijk reactie op het bericht dat ik een onderhoudscontract wilden. Snel een afspraak. Van te voren nog een herinnering. Prima monteur. Aardig en bescheiden.Gaf aan wat hij moest vervangen. Liet ook zien waarom( oude met nieuwe artikel vergeleken). Keurig alles op geruimd . Ben erg blij dat jullie mijn ketel elk jaar onderhouden
2e jaar dat ik gebruik maakt van Warmte Groep, zijn altijd netjes binnen de tijd. Er is altijd eerst overleg over de vervangende onderdelen. Prima service fijn personeel. Twijfel u nog, niet doen gewoon afspraak maken, ook beter voor uw ketel 🙂
deskundig en transparant advies, dit heeft mijn keuze voor een cv ketel bepaald. En (nog)geen warmtepomp
Aardige monteur
Het is nu voor het tweede jaar dat de Warmtegroep onderhoud van de CV’s van 17 appartementen verzorgd. We hebben de nodige ervaringen met monteurs uit het verleden. De Warmtegroep steek hier met kop en schouders bovenuit. De monteur komt op tijd, gaat meteen aan het werk, blijft aan het werk, maakt de apparatuur echt schoon, controleert alles op de werking en vervangt na overleg en met vermelding van de prijs wat nodig is. In een woord goed vakmanschap en een prettige communicatie.
Voor het eerst een onderhoud op de ketel gedaan , vriendelijke monteur goed werk verricht . Fijn dat de ketel weer goed werkt .
Ben zeer tevreden met het onderhout en reparatie van mijn ketel hij is weer als nieuw. monteur ook erg vriendelijke en vakbekwame man waar je ook een vraag aan kan stellen en dan ook een duidelijk antwoord terug krijgt ben echt erg tevreden dank u.
De monteur was deskundig. Helaas moesten diverse onderdelen vervangen worden. Dus de kosten vielen hoger uit dan ik had verwacht. Maar we zijn blij dat alles nu weer in orde is.
Goede communicatie, professionele aanpak, goed onderhoud. klein minpuntje: op de dag zelf een mail krijgen met de rekening en dat die dan ook al dezelfde dag overgemaakt moet worden op straffe van een boete. Gelukkig las ik de mail ;-)
Makkelijk afspraken maken en op tijd alles geregeld
Zoals gebruikelijk netjes op tijd en netjes en deskundig onderhoud.
Snelle en goede service.
Goede service en de monteur heeft goed werk geleverd! Zeer tevreden!
Perfect op tijd . Expertise van de monteur was helemaal geweldig . Goed advies en meegedacht .
Goed werk en school achter gelaten
Snelle service, vakkundig. Alleen de vervanging van het expansievat was nog niet nodig, was nog maar 4 jaren en twee maanden oud.
Monteur kwam voor onderhoudsbeurt. Heeft keurig uitgelegd wat hij ging doen. Advies over gewenste aanpassingen plus een prijsopgave vooraf. Geen druk gezet op al dan niet reparatie uit te voeren.
Een heel goed service en spoedig afhandeling zonder te lang wachten
We hebben onze ketel nieuw aangeschaft rond kerst 2014, zij waren de enige in de buurt die nog konden leveren. 2 jaarlijks onderhoudsabonnement afgesloten met prima service. Nette monteurs, komen afspraken na, betaalbaar, kortom een bedrijf zoals je verwacht als consument. Aan te bevelen. Ketel wordt 5 jaar, onderhoudskontrakt op advies omgezet naar jaarlijks om zo een goed rendement te garanderen.
Dinsdagavond 12 febr een storing in de ketel. Gevolg geen warm water. Woensdag 13 febr kwam de monteur al. Hij belde een half uur van te voren om door te geven dat hij eraan kwam! Had alle mogelijke onderdelen bij zich om het euvel te verhelpen. De monteur had snel gezien wat het euvel was. Alles gerepareerd en tevens een onderhoudsbeurt uitgevoerd. Daarom ook een onderhoudsabonnement afgesloten. Wij zijn heel tevreden.