zeer slecht, onaanvaardbaar

Nooit problemen met de verwarming en het warm water. Nauwelijks drukverlies over het gehele jaar. Eerste twee opmerkingen van de monteur waren dat het expansievat en het overdrukventiel moesten worden vervangen. Waarom is dus niet duidelijk en ook niet duidelijk gemaakt. Schoonmaken hield niet veel meer in dan uitzuigen van het systeem. Geen borstel om branders schoon te maken. Geen pijpjes met rager schoongemaakt. Geen metingen van wat dan ook. Al met al geen waar voor je geld.

perfect, zeker aan te bevelen

goede monteur, vriendelijk in de omgang, accuraat, transparant qua werkzaamheden

Prima service.

goede service, goed behandeld

Fijne, vrouwelijke monteur, die alles ook nog eens netjes achter liet.

goede service, goed behandeld

CV-ketel en ventilatiesysteem controle uitgevoerd door Warmtegroep. Vriendelijke monteur, goed advies, heldere service. Prima.

perfect, zeker aan te bevelen

Top service. Super vriendelijke monteur.

perfect, zeker aan te bevelen

prettig, snel, duidelijk, bekwaam, moeiteloos.

perfect, zeker aan te bevelen

Goedgemutste onderhoudsmonteurs, dat is prettig die over de vloer te hebben. Helder advies en komt afspraken na.

goede service, goed behandeld

Altijd prettig contact rond de jaarlijkse inspectie en kundig advies van de monteur ter plaatse. Een prettig bedrijf en gelukkig niet al te duur. Het is een fijn gevoel dat Warmte Groep snel ter plaatse kan zijn als er ooit iets onverwacht stuk gaat.

goede service, goed behandeld

Goede en duidelijke communicatie. Enige is het specifieker zijn in tijdstip. Een blok van 5 uur is wel lang als je rekening mee moet houden

perfect, zeker aan te bevelen

Keurige man, keurig geholpen. Gewoon goed!

perfect, zeker aan te bevelen

Direct rapport per email!,duidelijk, het moest iets vervangen ,gebeurde gelijk , zeer tevreden

voldoende, een redelijke ervaring

Ik vond het opvallend dat de monteur direct na binnenkomst en nadat wij geantwoord hadden geen klachten te hebben zonder enig onderzoek meedeelde dat het expansievat vervangen moest worden. Hij baseerde dat op het feit dat dit de laatste drie jaar nog niet door Warmte Groep gedaan was. Pas later is hij op het vat gaan kloppen. Ik vond dit een vervelende manier om meerwerk te kunnen gaan uitvoeren en heb er dan ook geen toestemming voor gegeven. Dit heb ik mede gebaseerd op het feit dat ik totaal geen drukverlies in het systeem ervaar.

perfect, zeker aan te bevelen

Snel en heel professioneel! Monteur was mooi op tijd en heeft alles wat nodig was opgelost. Heel fijn.

perfect, zeker aan te bevelen

Prima onderhoud, duidelijke uitleg en een hele vrolijke en informatieve monteur!

goede service, goed behandeld

Vriendelijke monteur, legt duidelijk uit wat hij doet en wat er aan de hand is.

goede service, goed behandeld

Uiterste tevreden, goede berichten van te voren. Uiterste aardige monteur. Binnenkort nog een abonnement afsluiten voor andere woning en ketel.

goede service, goed behandeld

Goede uitleg over te vervangen onderdelen en prima uitvoering reparatie. Alles netjes opgeruimd na afloop.

goede service, goed behandeld

Prima en vriendelijke monteur op bezoek gehad die alles kundig heeft voorzien van onderhoud. Netjes een SMS 30 minuten voor aankomst ontvangen (net nieuw systeem volgens mij) dus al met al top!

goede service, goed behandeld

Gisteren is er een nieuwe ketel geplaatst. Binnen 2 uurtjes was de klus geklaard door aardige medewerkers met verstand van zaken. Kortom, top!

perfect, zeker aan te bevelen

alles perfect; op tijd; alle facetten geïnspecteerd; goede uitleg nav vragen.Direct rapport per email!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Na dat de onderhoudsbeurt plaats vond heb ik een lekkage in mijn cv ketel. Ze weigeren om het te herstellen.

goede service, goed behandeld

De afspraak werd ruimtevoren gemaakt en de monteur was keurig op tijd. Heel beleefd en ging accuraat te werk. Het apparaat is grondig nagekeken en als er iets vernieuwd moest worden, kreeg ik direct een prijsopgave en mocht kiezen, of ik het direct wilde laten doen, of later. De plek werd keurig schoon achter gelaten en ik kon direct afrekenen met pin. De factuur kreeg ik binnen 15 minuten, per email, toegestuurd, met de werkbon. Kortom een heel goede service en zeer transparant.

perfect, zeker aan te bevelen

Zeer tevreden, een vriendelijke medewerker die alles prima toelichte

Peppelkade 36 A

3992AK Houten