Erg vriendelijke en goede service. Ik kan niet anders dan Warmtegroep van harte aanbevelen.
Het was de eerste keer dat ik Warmte Groep heb ingechakeld. Het onderhoud aan de ketel was zeer grondig. Het was duidelijk dat dit de jaren daarvoor door een ander onderhoudsbedrijf niet op deze manier was gedaan. De communicatie verliep zeer prettig en verder ook prima advies gekregen. In de toekomst ga ik ze ook gebruiken voor het onderhoud van de mechanische ventilatie. Ik beveel Warmte Groep van harte aan!
Service is heel goed. Erg vriendelijke monteur. Zou nog beter kunnen door een kleiner tijdvak aan te geven waarin de monteur langs komt.
Op tijd, vakbekwaam. Ongevraagd al informatie over noodzakelijke vervanging van onderdelen bij volgend bezoek. Hulp bij ontluchten en vullen systeem.
goede communicatie en goede afspraken ook de speciale wens om voor een bepaalde tijd klaar te zijn is gerespecteerd
Niets op aan te merken, netjes en vakkundig werk geleverd!
Eenmalige controle van de ketel laten uitvoeren. Deskundig personeel en nam de tijd.
's morgens het mankement melden en 's mddags al een monteur op de stoep. Fantastische service. Wij zijn graag klant bij Warmte Groep BV!
Leuke, vakbekwame monteur. Duidelijke uitleg qua werkzaamheden. Er zijn van die mensen, die komen binnen en zien meteen wat er aan de hand is. Deze monteur was er zo een. Maakte alles in orde en liet het netjes achter. Complimenten voor Yannick!
Kundige monteur. Jammer van de 10 euro extra voor klein materiaal als standaard. Beetje gek als je alleen een stukje plakband om aansluiting hebt gebruikt. Maar verder keurig geholpen en erg vriendelijk.
monteur is deskundig en stelde snel een juiste diagnose en heeft diverse storingen aangepakt door onderdelen te vervangen.tevens preventief pakkingen vernieuwd die de vorige installateur niet had gedaan.blij met deze nieuwe club!
De vervanging van onderdelen had vantevoren aangegeven kunnen worden. Nu werden we verrast door de extra kosten.
Geachte klant, Het spijt ons dat u het afspraken nakomen negatief beoordeelt. U heeft een onderhoudsabonnement waarbij wij doen wat nodig is. Dit ter beoordeling van de monteur (wij kunnen dit van afstand beoordelen) die u een kosten overzicht geeft, in uw geval € 20,-. U heeft de keus heeft dit wel of niet te laten doen. Met vriendelijke groet, Warmte Groep BV
Goed contact, duidelijke afspraken. Zeer vriendelijke mensen. Makkelijk geregeld allemaal, weinig moeite.
Monteur gaf aan dat andere iets niet gereinigd hadden en daardoor vast gekoekt zat. Hij heeft het niet losgemaakt en dus ook niet verholpen en of gereinigd. Moest goedkoopste betalen, wat uiteindelijk duurder was dan abonnementskosten.
Geachte klant, Jammer dat u een negatieve beoordeling plaatst. Wij vragen ons af waarom? Uw 12 jaar oude ketel is niet of slecht onderhouden geweest. Onze monteur aan u heeft laten zien wat er aan de hand is en heeft aangegeven dat als hij aan herstel zou beginnen de kosten niet te overzien waren. Op uw verzoek hebben wij u een aanbieding gedaan voor complete vervanging. Met vriendelijke groet, Warmte Groep BV
Heldere communicatie, goede service en acceptabele prijs! Alleen het tijdslot dat je thuis moet zijn omdat je de monteur kunt verwachten is vrij ruim (b.v. tussen 10:00 en 14:00 uur). Zou mooi zijn als dat wat korter zou kunnen.
Heb verschillende services uitgeprobeerd echter deze hebben een hoge klant tevredenheid. Indien de prijzen nog inzichtelijk zouden zijn zou het heel zeker naar een 9 gaan. De digitalisering heeft zijn vruchten afgeworpen netjes alles per email zonder stress nogmaals bedankt.
Afspraken helaas in blokken van dagdelen, ondanks sms bericht half uurtje van tevoren. Er wordt wel geprobeerd rekening te houden met afwijkingen maar garanties kunnen daar niet voor gegeven worden. Op zich heel begrijpelijk maar daarom een 8 anders had het zeker een 9 geweest.
No-nonsens service, vriendelijke en vakbekwame monteur.
Vriendelijke monteur met verstand van zake...denkt in oplossingen ipv problemen..
Duidelijk en helder, nemen zelf ieder jaar contact op, handig.