Zeer tevreden over de werkwijze van het bedrijf en bijzonder goede ervaring met de medewerker die de werkzaamheden verrichtte
Gemakkelijk afspraak te maken, hele aardige monteur die met me meedacht. Topservice!
Overall the service was of top quality
Goede tips, kon meteen de noodzakelijke onderhoudspunten aanpakken
Ben weer erg snel en zeer goed geholpen. monteur was erg vriendelijk en je kon er alles aan vragen en kreeg dan ook een duidelijk antwoord met groet. AAM Hesselberth.
Afspraak kon in goed overleg op een tijdstip dat mij goed uitkwam. Monteur was een zeer vriendelijke vakbekwame dame die alles goed uitlegde.
vriendelijke monteur en voor zover ik kan beoordelen keurig werk afgeleverd.
Snel en net werk van deze vakvrouw. Goed overleg over wat er gedaan moet worden en welke kosten dat met zich meebrengt. Al blijft het voor mij als niet-specialist natuurlijk ondoorgrondelijk wanneer een expansievat vervangen moet worden; ik vertrouw graag op de specialist. Enige punt van verbetering is voor mij de planning van de afspraak. Een tijdsslot van 3,5 uur (tussen 8:30 en 12:00) is erg ruim als je ook nog andere dingen wilt doen. De SMS dat de monteur er over een half uur zou zijn, ontving ik een paar minuten voor ze er was.
Voor mij de eerste keer. Comfort+ abonnement afgesloten op mijn nu 2-jarige Nefit-ketel. Onderhoud al 4 dagen na mijn aanvraag. Afspraakbevestiging per mail, herinnering per mail en sms half uur voor aankomst. Nette aardige monteur. Ook snel klaar. Ketel schoongemaakt en afgesteld en controle/meting rookgassen. Ik voel me weer veilig! Ik raad Warmte Groep BV zeker aan! Tot volgend jaar...
Prima servicebeurt aan onze CV-ketel gedaan. De monteur was zeer vriendelijk en gaf eerlijk en bekwaam advies. Enige verbeterpuntje zit in de communicatie: het zou fijn zijn als je een nauwere tijdsperiode krijgt, of op z'n minst een telefoontje of SMSje een half uur van tevoren.
ben best tevreden vriendelijke monteur is voor herhaling vatbaar
Keurig op tijd volgens afspraak. Netjes gewerkt, nuttige tips gekregen.
Goede en snelle service. De eerste keer met dit bedrijf, maar ik ben gelukkig.
Nogmaals bedankt voor de snelle service. Alles functioneert weer.
Eerste keer dat ik een monteur van Warmte Groep langs komt en alles is goed verlopen. De herinnering via email, monteur was mooi op tijd. professioneel en snel.
De monteur kwam keurig op het afgesproken tijdstip. Onze CV ketel was nauwelijks een maand geleden gecontroleerd door een andere firma, waarbij we inmiddels het contract hadden opgezegd. Jullie monteur vertelde dat het vorige onderhoud niet juist was gebeurd. Zo was destijds de filter niet schoongemaakt. Het was een verrassing dat we zo vlot na de vorige controle toch iets moesten vervangen, maar goede controle weegt daar zeker tegenop.
Keurige vrouwelijke monteur netjes gewerkt goed overleg over wat er moest gebeuren en wat de kosten waren.
Prima onderhoud uitgevoerd. Tevens goed geadviseerd over de in CV installatie.
Voor mij de eerste keer dat ze kwamen. Mooi op tijd. Ook snel klaar. Er hoefde dan ook niks vervangen te worden. Fijn de herinneringsmail een paar dagen van te voren!
Hele proces van afspraak, oorzaak bepalen en oplossen en uitleg helemaal super. Warmtegroep is een serieus bedrijf waar ik graag bij terugkom voor onderhoud en eventueel later bij aanschaf nieuwe ketel
Bij het onderhoud heeft Warmtegroep niet geconstateerd dat er een scheurtje in de ketel zat, letterlijk twee dagen na de periodieke controle stroomde het water door het huis. Warmtegroep was snel ter plaatse maar constateerde dat het niet hun schuld was, en rekende dus voorrij kosten. De monteur van de ketel die het scheurtje kwam herstellen oorddelde dat Warmtegroep dit zeker wel had moeten constateren bij het periodieke onderhoud. Na contact met wamrtegroep willen ze de voorrijkosten niet crediteren, dit vind ik geen prettige manier van samenwerken
Geachte klant, Wij vinden het jammer dat u een negatieve reactie plaats. U plaatst deze, omdat wij niet bereid zijn de voorrij en arbeidskosten te crediteren. U heeft (tegen ons advies in) gekozen voor een losse onderhoudsbeurt. Dat betekent dat, wanneer u ons daarna laat komen, wij u de voorrij en arbeidskosten in rekening brengen. De lekkage in uw cv-ketel (die er niet was toen onze monteur onderhoud uitvoerde) hebben wij, ondanks dat wij niet uw garantie hoeven te verzorgen, aan Remeha doorgegeven. Deze heeft dit onder garantie verholpen. Navraag leert dat de monteur van Remeha geen uitspraken doet zoals u stelt. Met vriendelijke groet, Warmte Groep BV
De monteur gaf duidelijke informatie over de onverwachte reparaties en maakte daarbij een professionele indruk. De tarieven liggen lager dan vergelijkbare bedrijven.
Onze eerste onderhoudsbeurt aan onze c.v ketel en MV unit is prima verlopen. De monteur heeft gelijk de onderhoudsset A vervangen, zeer vakkundig en correct! Wij zijn dik tevreden! Alberto