perfect, zeker aan te bevelen

Tevreden over de service. Goed advies, afspraken worden nagekomen. Indien nodig staan ze meteen voor je klaar.

goede service, goed behandeld

monteur vakkundig en heeft storing vakkundig verholpen

perfect, zeker aan te bevelen

Suzanne kwam voor de 1e OH beurt van de ketel. Heeft dit goed en vlot gedaan. Erg vakkundig. Ook heeft ze mijn klachten over de ketel uitgezocht en verholpen/aangepast. We merken nu het verschil al. Heel fijn! En het moet gezegd het blijft bijzonder een vrouw in dit vak, en ik vind dat super stoer.

goede service, goed behandeld

Prima, Monteur kwam binnen afgesproken tijdvak. Ketel werd schoongemaakt en gecontroleerd. Kosten van wat kleinmateriaal verrekend en klaar. Begrijpelijk dat er bij de afspraak een tijdvak wordt aangegeven i.p.v. exact tijdstip. Maar zo moet je wel thuisblijven. Wellicht een sms naar de klant zodra de tijd op de dag zelf wel specifieker kan worden gemaakt.

goede service, goed behandeld

Afgelopen maandag kwam de servicemonteur van de warmtegroep bij ons, hij was vriendelijk en mooi op tijd. Naast het reguliere onderhoud contateerde hij twee kleine doch essentiele storingen die hij vlot en tegen marktconforme prijzen verhielp. Bij een bakkie koffie deed hij ons nog wat bruikbare gebruikerstips aan de hand. Binnen afzienbare tijd was de monteur weer vertrokken.

perfect, zeker aan te bevelen

Goede middag dames en heren, Langs deze weg willen wij uw medewerkers Joke en Chris complimenteren met het verlenen van service. Het ketelonderhoud van donderdag 27 juni in Grave en aansluitend in Nijmegen hebben wij ervaren als zeer zorgvuldig op een vriendelijke en constructieve wijze. Vanzelfsprekend hopen wij dat door deze activiteit onze CV installaties zuiniger en storingsvrij het komende jaar zullen functioneren. Vertrouwende u met onze reactie van dienst te zijn geweest verblijven wij met vriendelijke groet TéHaGé. B.V.

slechter dan verwacht

We waren heel tevreden met de snelle service van het plaatsen van de nieuwe ketel totdat we in een paar dagen tijd iedere keer storing hadden (niet fijn als je wilt douchen met een baby en alleen koud water hebt). Bellen met de klantenservice en het enige wat gezegd wordt dat ze heel veel ketels plaatsen en het altijd goed gaat. Er kon nog niet eens vanaf; wat vervelend voor u of wanneer zouden we langs kunnen komen? Nee vandaag of morgen komt er iemand langs. Dus mijn antwoord; ik moet dus maar 2 dagen thuis blijven?! Waarop ik als antwoord kreeg; wij kunnen er ook niks aan doen dat er een storing is, misschien moeten we het wel bij de fabriek melden. De empathie van een baksteen dus... En zeker geen visitekaartje voor jullie bedrijf! Verder zou bij het plaatsen van de ketel de monteur tussen 12-14 komen en waren ze er 11.15. Dat was dus ook niet conform afspraak, maar gelukkig was ik thuis. Vooraf ook geen berichtje dat ze eerder waren.

goede service, goed behandeld

Vriendelijke monteur, die keurig zijn werk deed, en goed uitlegde wat de extra kosten waren van de pakkingen,die vervangen zijn.

goede service, goed behandeld

Servicemonteur was top. Afspraak maken en plannen is wat lastiger

Goede communicatie, aardige monteur

perfect, zeker aan te bevelen

Snelle en goede behandeling. Kwaliteit is natuurlijk afhankelijk van de komende tijd. Maar de wijze waarop wordt gewerkt en gecommuniceerd geeft ruim voldoende vertrouwen

goede service, goed behandeld

Nu een goede beoordeling wel even afwachten hoe mijn ketel na zijn onderhoudsbeurt blijft functioneren

goede service, goed behandeld

Avond ervoor geen warm water! De volgende dag kwamen jullie al langs. Dat terwijl het loei heet weer was en mijn apparaat ook nog eens op een hele warme zolder staat. Petje af voor Jannick

goede service, goed behandeld

Direct handelen na aanvraag offerte. Afspraak duidelijk gecommuniceerd per telefoon en email. Op afspraak de Atag I36ec geinstalleerd in een hele korte tijd. Een pluim voor de firma!!!Wij zijn zeer tevreden met het uitgevoerde werk.

goede service, goed behandeld

Monteur was netjes op tijd en ging professioneel te werk! Tevreden!

perfect, zeker aan te bevelen

Prettig bedrijf. Komt op tijd en stuurt op verzoek een sms voor aankomst. Monteur was vakkundig en we hadden geluk er hoefde niets vervangen te worden.

goede service, goed behandeld

heldere afspraken. Uitvoering adequaat en efficiënt. Vooraf duidelijke informatie over uit te voeren werkzaamheden.

goede service, goed behandeld

DE KETEL IS GOED GEREPAREERD EN WERKT NU NAAR ALLE TEVREDENHEID MIJN COMPLIMENTEN! ALLES NETJES ACHTER GELATEN . DAT IS BIJ EEN ANDER BEDRIJF DIE OP DE ZELDEN GALERIJ EEN SMEERBOEL MAAKTE OP DE OVERLOOP IN DE ZELDEN WEEK EEN REPARATIE IS GEDAAN.

perfect, zeker aan te bevelen

Ik werd keurig geholpen aan de telefoon en kon super snel online een afspraak maken. De volgende dag stond de monteur al op de stoep. Hele aardige en profesionele monteur die netjes alle kosten vooraf communiceerde en uitleg gaf bij wat hij deed.

voldoende, een redelijke ervaring

De eerste afspraak verliep soepel en prettig, daarom besloten ook de vervanging van CV bij Warmtegroep uit te voeren. Ook dit verliep soepel en prettig. Echter, de monteurs waren 2 uur later dan gepland (ze zouden komen tussen 11:30-13:30) en stonden pas rond 15:30 voor de deur. Jammer dat ik zelf contact moest opnemen waar de monteurs bleven en ook de communicatie via de telefoon vond ik matig. Er kon bijv niks gezegd worden over hoeveel later de monteurs zouden komen. Al met al uiteindelijk dus de hele dag thuis gewacht, dit was erg jammer en had anders opgelost kunnen worden.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Gisteren de monteur voor onderhoud langs geweest, voor ons 10 jaar oude ketel, volgens hem waren er een aantal dingen kapot waaronder het expansievat. Hij liep gelijk naar de auto om spullen te halen om te repareren. En vertelde dat het bijna 300,- ging kosten alleen voor het vat kwam nog wel extra arbeidsloon bij omdat dit niet onder het onderhoudsabonnement viel omdat het volgens hem buiten de ketel was!? Ik vond het een absurd hoog bedrag en heb ook geen akkoord gegeven. Nu blijkt het vat zelfs niet eens vervangen hoeft te worden. Ik heb per direct mijn abonnement stop gezet.

• Vakmanschap N.v.t.
  • Kwaliteit
  • Afspraken nakomen N.v.t.

perfect, zeker aan te bevelen

Onze ketel is 10 jaar door feenstar in een warmtegarantie allincontract geweest en er is bijna nooit wat vernieuw. Nu heeft de VVE warmtegroep genomen en nu blijkt er van alles niet vervangen te zijn. De schoonmaker van warmtegroep heeft alles laten zien en voorafgezegd wat het kost. Ik heb het ook gezien ringen waren droog en dingen hadden gelekt. Ik denk feentar werrk niet goed doen en bij allin geen dingen vervangen maar wel lekker verdienen. Ik ben blij met warmtegroup.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik geef geen oordeel over de bovenstaande vragen, het is erg vreemd dat de monteur een ketel die 12 jaar oud is een reparatie aanbeveelt van tussen de €300 en €450 . En dat is daadwerkelijk hier in de Prof. Gunningstraat gebeurd. m.i.s. Is het dan verstandiger om mensen te adviseren een nieuwe aan te schaffen

Peppelkade 36 A

3992AK Houten